Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες μου. Μια πολυ απλη ερωτηση θα κανω. Θελω στο συστημα που εχω στην υπογραφη μου να βγαλω την GTX 650 και να βαλω την R9 380 . Θα εχω καποιο θεμα με το τροφοδοτικο μου ? Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι αρκετο για Full load της καρτας ?! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !! :D 

Δημοσ.

Ρωταω επειδη διαβασα σε ενα Site οτι εχει Max καταναλωση 330 Watt .. δεν ξερω το κατα ποσο ισχυει αυτο το πραγμα ... αν και μου φαινεται λογικο .. φαινεται αρκετα δυνατη καρτα ! 

Δημοσ.

Ρωταω επειδη διαβασα σε ενα Site οτι εχει Max καταναλωση 330 Watt .. δεν ξερω το κατα ποσο ισχυει αυτο το πραγμα ... αν και μου φαινεται λογικο .. φαινεται αρκετα δυνατη καρτα ! 

330W για ολο το συστημα εννοει το Site..ΟΧΙ μονο για τν καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Μπορείς να μου δείξεις το εν λόγω site σε παρακαλώ.

http://www.pcgamer.com/sapphire-radeon-r9-380-4gb-review/ 

Looking at our collection of games, we measured system power use of 270-315W (depending on the game and scene) when our test rig was running the R9 380. Under the same conditions, the GTX 960 measured used 230–270W. So despite a 105W difference in TDP, in practice we're seeing a 40–45W gap. Put another way, that's like replacing one incandescent bulb with a CCFL or LED bulb, which is hardly worth thinking about, considering you also get improved performance. If you're really trying to be green and reduce your energy use, we can think of plenty of better ways to save power than swapping to a more efficient GPU. We might start by ditching our X99 Haswell-E platform, which would drop idle and load power a solid 50W.

Δεν ξερω παιδια .. Τοσο λαθος καταλαβα το τι λεει ?! :P 

Δημοσ.

Οχι φίλε μου καλά κατάλαβες. Μπορεί να έχεις κατανάλωση 330W ή και κάπως μεγαλύτερη ανάλογα με τι έχεις πάνω στο συστημά και αν κάνεις overclocking. Ομως δεν καταλαβαίνω τί σε προβληματίζει απο την στιγμή που έχεις ποιοτικό τροφοδοτικό των 650W. Εκτός και αν το τροφοδοτικό σου είναι άλλο απο αυτό της υπογραφής σου.

Δημοσ.

Οχι φίλε μου καλά κατάλαβες. Μπορεί να έχεις κατανάλωση 330W ή και κάπως μεγαλύτερη ανάλογα με τι έχεις πάνω στο συστημά και αν κάνεις overclocking. Ομως δεν καταλαβαίνω τί σε προβληματίζει απο την στιγμή που έχεις ποιοτικό τροφοδοτικό των 650W. Εκτός και αν το τροφοδοτικό σου είναι άλλο απο αυτό της υπογραφής σου.

Οχι αυτο ειναι το τροφοδοτικο που υπαρχει στην υπογραφη μου απλα επειδη υπαρχουν και δυο σκληροι στο συστημα και AMD επεξεργαστης που τρωει λιγο περισσοτερο ρευμα απο τους Intel αυτο με προβληματιζε !! + οτι αργοτερα σκεφτομαι να του βαλω και 16 GB Ram .. Δεν ξερω το ποσο παιζει ρολο η μνημη στο τροφοδοτικο .. αν και δεν νομιζω να τραβαει πολλα .. 

Δημοσ.

Οι σκληροί δίσκοι έχουν κατανάλωση περίπου 10W και οι μνήμες RAM περίπου 5W οπότε σε παίρνει  να βάλεις καμία 30αριά δίσκους  :-D

Δημοσ.

Οι σκληροί δίσκοι έχουν κατανάλωση περίπου 10W και οι μνήμες RAM περίπου 5W οπότε σε παίρνει  να βάλεις καμία 30αριά δίσκους  :-D

Χαχαχα οποτε λοιπον παω αφοβα για την αγορα !! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...