AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Υπάρχει αυτό το site αλλά ενημερώνεται από μέλη και δεν είναι πλήρες σε πολλές περιοχές. Κοιτάς αν στην γειτονιά σου έχει υπαίθριες καμπίνες που μοιάζουν με αυτές http://i.imgur.com/iuIbG.jpg http://1.bp.blogspot.com/-kywFj1uCJE0/VIB1P_U1VNI/AAAAAAAA6l4/KhbsAOqrQ6w/s1600/10822266_10203167227366857_419257633_n.jpg Ευχαριστώ παιδιά.Απ'ότι έιδα στον χάρτη δεν υπάρχει φως.Ούτε καινούριες καμπίνες στην γειτονιά,πιστεύω θα τις είχα δεί. Υπάρχει νομίζω κοντινότερο καφάο απο αυτό που μου είχαν πεί οτι παίρνω,μπορεί να συμβαίνει αυτό?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ΚΑΦΑΟ είναι αυτές οι καμπίνες που postαρα, αν είναι οι παλιές δεν δίνουν vdsl...
papajohn87 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλημέρα σύμφωνα με τον αριθμό που γράφει στο κουτί έξω απο το σπίτι μου είδα σε ποιο καφάο ανοίκω. Είναι 100-150 απόσταση. Είναι η καινούργια τρίφυλλη καμπίνα του οτε για VDSL σύμφωνα και με το χάρτη που το είδα. Έχω VDSL στη forthnet και κλειδώνω 32mbps. Δεν θα έπρεπε να κλειδώνω παραπάνω. Από το ΑΚ έχω απόσταση 800-900 μέτρα. Λογικά παίρνω από ΑΚ. Αν ζυτήσω από τη forthnet να μου δίνει VDSL από KV θα μου δώσει ή να πάω σε άλλο πάροχο?
makfil Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εάν είσαι σίγουρος ότι παίρνεις από το συγκεκριμένο KV (ο αριθμός του γράφεται στο κουτί του ΟΤΕ στο υπόγειο της πολυκατοικίας), μπορείς να ζητήσεις από τη Forthnet να σου δώσει από το KV.
papajohn87 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εάν είσαι σίγουρος ότι παίρνεις από το συγκεκριμένο KV (ο αριθμός του γράφεται στο κουτί του ΟΤΕ στο υπόγειο της πολυκατοικίας), μπορείς να ζητήσεις από τη Forthnet να σου δώσει από το KV. Τους πήρα τηλ και μου είπανε πως δεν έχουν τέτοια ενημέρωση και πως δίνουν από αστικό κέντρο μόνο
makfil Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δεν μπορείς να βγάλεις σωστό συμπέρασμα αν δεν πεις τη σωστή ερώτηση. Είτε θα ρωτήσεις αν σου δίνει vdsl από KV, δηλαδή 50, χωρίς να πεις ότι έχεις ήδη, είτε θα μπες στον wizard και θα ελέγξεις τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνσή σου Μπορείς, επίσης να δεις στο site που έδωσα σε προηγούμενο post αν υπάρχουν πράσινες καρφίτσες στην περιοχή σου, αν και αυτό δεν αποτελεί σίγουρη επιβεβαίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα