Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει αυτό το site αλλά ενημερώνεται από μέλη και δεν είναι πλήρες σε πολλές περιοχές.

Κοιτάς αν στην γειτονιά σου έχει υπαίθριες καμπίνες που μοιάζουν με αυτές

http://i.imgur.com/iuIbG.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-kywFj1uCJE0/VIB1P_U1VNI/AAAAAAAA6l4/KhbsAOqrQ6w/s1600/10822266_10203167227366857_419257633_n.jpg

Ευχαριστώ παιδιά.Απ'ότι έιδα στον χάρτη δεν υπάρχει φως.Ούτε καινούριες καμπίνες στην γειτονιά,πιστεύω θα τις είχα δεί.

Υπάρχει νομίζω κοντινότερο καφάο απο αυτό που μου είχαν πεί οτι παίρνω,μπορεί να συμβαίνει αυτό?

• Super Moderators
Δημοσ.

ΚΑΦΑΟ είναι αυτές οι καμπίνες που postαρα, αν είναι οι παλιές δεν δίνουν vdsl...

Δημοσ.

Καλημέρα σύμφωνα με τον αριθμό που γράφει στο κουτί έξω απο το σπίτι μου είδα σε ποιο καφάο ανοίκω. Είναι 100-150 απόσταση. Είναι η καινούργια τρίφυλλη καμπίνα του οτε για VDSL σύμφωνα και με το χάρτη που το είδα. Έχω VDSL στη forthnet και κλειδώνω 32mbps. Δεν θα έπρεπε να κλειδώνω παραπάνω. Από το ΑΚ έχω απόσταση 800-900 μέτρα. Λογικά παίρνω από ΑΚ. Αν ζυτήσω από τη forthnet να μου δίνει VDSL από KV θα μου δώσει ή να πάω σε άλλο πάροχο?

Δημοσ.

Εάν είσαι σίγουρος ότι παίρνεις από το συγκεκριμένο KV (ο αριθμός του γράφεται στο κουτί του ΟΤΕ στο υπόγειο της πολυκατοικίας), μπορείς να ζητήσεις από τη Forthnet να σου δώσει από το KV.

Δημοσ.

Εάν είσαι σίγουρος ότι παίρνεις από το συγκεκριμένο KV (ο αριθμός του γράφεται στο κουτί του ΟΤΕ στο υπόγειο της πολυκατοικίας), μπορείς να ζητήσεις από τη Forthnet να σου δώσει από το KV.

Τους πήρα τηλ και μου είπανε πως δεν έχουν τέτοια ενημέρωση και πως δίνουν από αστικό κέντρο μόνο

Δημοσ.

Δεν μπορείς να βγάλεις σωστό συμπέρασμα αν δεν πεις τη σωστή ερώτηση.

Είτε θα ρωτήσεις αν σου δίνει vdsl  από KV, δηλαδή 50, χωρίς να πεις ότι έχεις ήδη, είτε θα μπες στον wizard και θα ελέγξεις τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνσή σου 

Μπορείς, επίσης να δεις στο site που έδωσα σε προηγούμενο post αν υπάρχουν πράσινες καρφίτσες στην περιοχή σου, αν και αυτό δεν αποτελεί σίγουρη επιβεβαίωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...