mikeron Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Πλέον στις περισσότερες περιοχές στην Αθήνα που υπάρχουν καμπίνες η Forthnet δινει vdsl απο καμπίνα (προσφατα έβαλα και εγώ). Η ποιότητα της γραμμής σου λοιπόν δεν νομίζω οτι επηρεάζεται, αυτό που ρωτάς για τις τιμές: ο ΟΤΕ είναι ο πιο ακριβός πάροχος μακράν.
bill2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 εγώ φίλε ο πατέρας μου έχει forthnet οκ είναι εγώ παλιά με wind όχι και τελεία άλλα οκ μετά πήγα hol δεν συγχρόνιζε το ρουτερ με τη καμία έφυγα πήγα ΟΤΕ και στους ενναλακτικούς με νευριάζει λένε ιδιόκτητο δίκτυο άλλα αν πάθει κάτι η γραμμή σου παίζεις μπαλάκι με ΟΤΕ
makfil Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 εγώ φίλε ο πατέρας μου έχει forthnet οκ είναι εγώ παλιά με wind όχι και τελεία άλλα οκ μετά πήγα hol δεν συγχρόνιζε το ρουτερ με τη καμία έφυγα πήγα ΟΤΕ και στους ενναλακτικούς με νευριάζει λένε ιδιόκτητο δίκτυο άλλα αν πάθει κάτι η γραμμή σου παίζεις μπαλάκι με ΟΤΕ 1. Δεν διευκρινίζεις αν μιλάς για συνδέσεις vdsl ή adsl. 2. Οι εναλλακτικοί διαφημίζουν "με ιδιόκτητο δίκτυο" όταν δίνουν vdsl από ΑΚ, γιατί μέχρι εκεί φτάνει το δίκτυό τους και από εκεί μέχρι τον συνδρομητή το σήμα φτάνει με το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ, όπως άλλωστε και στην περίπτωση του vdsl από KV.
Todoras Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εγώ φίλε ο πατέρας μου έχει forthnet οκ είναι εγώ παλιά με wind όχι και τελεία άλλα οκ μετά πήγα hol δεν συγχρόνιζε το ρουτερ με τη καμία έφυγα πήγα ΟΤΕ και στους ενναλακτικούς με νευριάζει λένε ιδιόκτητο δίκτυο άλλα αν πάθει κάτι η γραμμή σου παίζεις μπαλάκι με ΟΤΕ 1. Δεν διευκρινίζεις αν μιλάς για συνδέσεις vdsl ή adsl. 2. Οι εναλλακτικοί διαφημίζουν "με ιδιόκτητο δίκτυο" όταν δίνουν vdsl από ΑΚ, γιατί μέχρι εκεί φτάνει το δίκτυό τους και από εκεί μέχρι τον συνδρομητή το σήμα φτάνει με το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ, όπως άλλωστε και στην περίπτωση του vdsl από KV. Βασικά θέλει πολύ προσπάθεια να καταλάβεις τι λέει ο φίλος.... 1
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εχα ρωτήσει πρίν κανά 2 χρόνια σε κατάστημα της Forthnet για Vdsl και είπαν οτι δεν έχει νόημα να βάλω γιατί είμαι κάπου στα 1200 μέτρα απο το ΑΚ και θα έπρεπε να είμαι κάτω απο τα 1000. Οπότε για να βάλω Vdsl θα πρέπει η Forthnet να δώσει γραμμή απο κοντινότερα και πώς; Το KV είναι το κουτί στην γειτονιά μας; Τώρα είμαι με Adsl 24άρα και πιάνω 9Mbps.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εχα ρωτήσει πρίν κανά 2 χρόνια σε κατάστημα της Forthnet για Vdsl και είπαν οτι δεν έχει νόημα να βάλω γιατί είμαι κάπου στα 1200 μέτρα απο το ΑΚ και θα έπρεπε να είμαι κάτω απο τα 1000. Οπότε για να βάλω Vdsl θα πρέπει η Forthnet να δώσει γραμμή απο κοντινότερα και πώς; Το KV είναι το κουτί στην γειτονιά μας; Τώρα είμαι με Adsl 24άρα και πιάνω 9Mbps. 1200 μέτρα και 9mbps? Χάλι Ναι το KV είναι οι υπαίθριες καμπίνες που βλέπουμε σε πεζοδρόμια. Θα μπορεί να δώσει όταν μπουν οι καινούριες μισθόνοντας πόρτα από τον ΟΤΕ...
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πριν κάπου 5 χρόνια που που είχα κάνει το συμβόλαιο έπιανα 12-14 Mbps.Τώρα γίναμε πολλοί...
sakks80 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 εγω που εβαλα wind εχω 49 download και 9 upload αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω καλο Ping στα game που παιζω.ενω θα επρεπε να εχω 50-60 εχω 100-110 οπως ειχα και με το adsl.με συνδεσαν απο ΑΚ και οχι απο καφαο οποτε ερχεται με χαλκο γιαυτο και το μεγαλο ping.γειτονας που εχει ΟΤΕ και τον συνδεσαν απο καφαο εχει 50-55 Ping. οταν πηρα τηλεφωνο και μου επιβεβαιωσαν οτι συνδεομαι απο ΑΚ τους ειπα γιατι δεν με συνδεσατε απο καφαο ετσι ωστε να ειναι μικροτερη η αποσταση που θα κανει με χαλκο. μου απαντησαν οτι δεν ειχε κενη θεση στο καφαο και ο οτε τους δινει ελαχιστες θεσεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δεν έχει σχέση ο χαλκός με το ping, λογικά στο vdsl από Α/Κ είσαι σε full interleaved path ενώ το άλλο μπορεί να είναι είτε σε low depth είτε σε fastpath. Επιπλέον ο ΟΤΕ έχει καλύτερα pings με εξωτερικό από την Wind...
sakks80 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δεν έχει σχέση ο χαλκός με το ping, λογικά στο vdsl από Α/Κ είσαι σε full interleaved path ενώ το άλλο μπορεί να είναι είτε σε low depth είτε σε fastpath. Επιπλέον ο ΟΤΕ έχει καλύτερα pings με εξωτερικό από την Wind... κατσε ρε συ. αν δηλαδη κανει μια διαδρομη 1000 μετρων με χαλκο και κανει μια διαδρομη 800 μετρων με οπτικη ινα ως το καφαο και απο εκει 200 μετρα με χαλκο δεν θα ειναι καλυτερο το Ping?επισης μου ειπαν οτι επειδη ειναι απο ΑΚ δεν υπαρχει Mode fastpath αν ηταν απο καφαο γινοταν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Με VDSL/ADSL δεν έχει δυστυχώς, είναι θέμα path και ISP
makfil Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εχα ρωτήσει πρίν κανά 2 χρόνια σε κατάστημα της Forthnet για Vdsl και είπαν οτι δεν έχει νόημα να βάλω γιατί είμαι κάπου στα 1200 μέτρα απο το ΑΚ και θα έπρεπε να είμαι κάτω απο τα 1000. Οπότε για να βάλω Vdsl θα πρέπει η Forthnet να δώσει γραμμή απο κοντινότερα και πώς; Το KV είναι το κουτί στην γειτονιά μας; Τώρα είμαι με Adsl 24άρα και πιάνω 9Mbps. Πριν 2 χρόνια η Forthnet ακολουθούσε πολιτική να δίνει vdsl μόνο από ΑΚ, δηλαδή σε απόσταση μέχρι 800-1000μ περίπου. Τώρα άλλαξε πολιτική και δίνει από KV σε περιοχές που έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ.
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πού τσεκάρουμε αν η περιοχή μας έχει KV;Στο site του ΟΤΕ;
makfil Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Υπάρχει αυτό το site αλλά ενημερώνεται από μέλη και δεν είναι πλήρες σε πολλές περιοχές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πού τσεκάρουμε αν η περιοχή μας έχει KV;Στο site του ΟΤΕ; Κοιτάς αν στην γειτονιά σου έχει υπαίθριες καμπίνες που μοιάζουν με αυτές http://i.imgur.com/iuIbG.jpg http://1.bp.blogspot.com/-kywFj1uCJE0/VIB1P_U1VNI/AAAAAAAA6l4/KhbsAOqrQ6w/s1600/10822266_10203167227366857_419257633_n.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα