Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!

Ψαχνω ενα κινητο για την αδερφη μου, εχει μαζεψει 120 ευρω και προσπαθουμε να βρουμε το καλυτερο κινητο σε αυτην την τιμη.

Με μια γρηγορη ματια βρηκα αυτο εδω:

https://dikarto.gr/kinhta-smartphones/264-blackview-ultra-47inch-4-core.html?ref=bestprice.gr

Δεν ξερω και πολλα απο smarthphone χρησιμοποιω απλα κινητα και θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το κινητο ή αν εχετε να προτινεται κατι καλυτερο, σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Τα 120 ευρώ είναι σχετικά στο τι μπορεί να βρει κάποιος στο android και με εγγύηση.

Θα πρότεινα σοβαρά στο να κοιτάξετε το Samsung Galaxy J5 στα 140 ευρώ αυξάνοντας μεν το budget αλλά κερδίζετε σε εγγύηση και η αδερφή σου αποκτά μια εύχρηστη android συσκευή με πολύ όμορφη οθόνη και καλούτσικη κάμερα.

Ας πουν και άλλοι την γνώμη τους.

Δημοσ.

Το να αυξησουμε το budget 20 ευρωπουλα δεν θα ειναι μεγαλο προβλημα, το πολυ πολυ περιμενουμε καμια 10αρια μερουλες για να της το παραγγειλω μεχρι να μαζεψει τα υπολοιπα χρηματα.

Το συγκεκριμενο που μου προτινεται φαινεται πολυ καλο και με πολυ καλη καμερα, θα εχω εγγυηση εντος ελλαδας?

Γιατι με ενα Microsoft που ειχε η αλλη μου αδερφη θυμαμαι μου λεγανε στο τηλεφωνο για την εγγυηση οτι πρεπει να το στειλουμε εξωτερικο...

Δημοσ.

Το να αυξησουμε το budget 20 ευρωπουλα δεν θα ειναι μεγαλο προβλημα, το πολυ πολυ περιμενουμε καμια 10αρια μερουλες για να της το παραγγειλω μεχρι να μαζεψει τα υπολοιπα χρηματα.

Το συγκεκριμενο που μου προτινεται φαινεται πολυ καλο και με πολυ καλη καμερα, θα εχω εγγυηση εντος ελλαδας?

Γιατι με ενα Microsoft που ειχε η αλλη μου αδερφη θυμαμαι μου λεγανε στο τηλεφωνο για την εγγυηση οτι πρεπει να το στειλουμε εξωτερικο...

Για το Microsoft θα το έστελνε η αντιπροσωπεία έξω, όχι εσείς οι ίδιοι. Ωστόσο θα ήταν κρίμα να χαντακωθεί με ένα windows phone εφόσον κινείστε σε αυτό το budget και υπάρχει ευελιξία. Γενικώς στα 140 με 190 ευρώ υπάρχουν επιλογές με εκθετική βελτίωση χαρακτηριστικών. Το J5 αν το δείτε και από κοντά δεν θα δυσκολευτείτε να το επιλέξετε.

Δημοσ.

Μεταξυ XiaoMi Mi4 και redmi3 ποιο προτιματε ?

Καλύτερα να κάνεις νέο thread.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...