Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι με skylake celeron με ddr4 μνημες τρεχω 1080p flash video και 10 καρτελες ανοιχτες χωρις να ζοριζετε καθολου ο υπολογιστης οχι οτι υπαρχει λογος να ζοριστει. Οποτε το να παει καποιος που θελει ενα pc για απλη χρηση το να δινεις παραπανω λεφτα για το οτιδηποτε απλα για να υπαρχει ειναι περιττο. Οι επεξεργαστες ειναι σχετικα στασιμοι αρκετα χρονια τωρα, οποτε το να χρειαστεις να αναβαθμησεις στο αμεσο μελλον ειναι καπως απιθανο.
Καλως προτεινεις τον i3 ειναι καλη εναλακτηκη, αλλα οταν πας για low performance ουτως η αλλως, ο pentium ειναι απλα καλυτερο value for money. Τωρα για τον ssd προσωπικα χρειαζομαι τουλαχιστον 500gb χωρο του δωσαμε νομιζω ολοι μαζι μια καλη λυση σε ssd, εγω προτεινα εναν επεισης καλο hdd αμα αποφασισει να παει για χωρο.

Τωρα για τροφοδοτικο σε ενα τετοιο συστημα ισως να πηγαινα απλα για ενα deer για να μειωσω το κοστος τα οποια ειναι καλα απλα δεν εχουν τοσο καλο efficiency. Εχω παρατηρησει τον λιγο καιρο που διαβαζω τα forum, πολυ "elitismo" ο οποιος ειναι περιττος σε ενα low budget μηχανημα.

Δημοσ.

Τωρα για τροφοδοτικο σε ενα τετοιο συστημα ισως να πηγαινα απλα για ενα deer για να μειωσω το κοστος τα οποια ειναι καλα απλα δεν εχουν τοσο καλο efficiency. Εχω παρατηρησει τον λιγο καιρο που διαβαζω τα forum, πολυ "elitismo" ο οποιος ειναι περιττος σε ενα low budget μηχανημα.

πες μας οτι τρολλαρεις τωρα.

Σε ενα Low budget μηχανημα με χαμηλες απαιτησεις ισχυος μπορεις να πας σε ενα τροφοδοτικο χαμηλοτερης ισχυος που να εχει ομως τα βασικα που χρειαζεται να εχει ενα τροφοδοτικο για να μην ειναι το συστημα εν δυναμει πυροτεχνημα.

Tο φτηνοτερο τροφοδοτικο που εχω βρει που θα εβαζα ποτε σε μηχανημα ειναι Link.png Site: αυτο το οποιο εχει τουλαχιστον ολες τις βασικες προστασιες και καλο efficiency

Δεν ειναι της πλακας το aerocool.

Μπορει. Προσωπικα ολα τα τροφοδοτικα αυτης της κατηγοριας τα θεωρω της πλακας by default μεχρι αποδειξεως του αντιθετου καθως ελαχιστα απο αυτα δεν ειναι οντως της πλακας.

Δημοσ.

Erm εχω deer σε 10 μηχανηματα τα τελευταια 6 χρονια what are you talking about? Καλο το να πηγαινεις για ποιοτητα, αλλα λιγο εμπειρια δεν βλαπτει.

Επισης το να πας για bronze ειναι οτι χειροτερο, σου λεει πανω "στα 2 χρονια αλλαξε το", οποτε ενας απλος χρηστης θα σκαει 100-150 € να το φτιαχνει στον τεχνικο, οχι οτι με χαλαει απο αυτο ζω. Οποτε παρε το πολυ φθηνο η το πολυ ακριβο. firehazzards και χαζομαρες τετοιες ειναι βλακειες κατασκευαστηκες, αμα βαλεις ενα 550w με αποδοση 220w και του χωσεις καταναλωση 300w καρτα τα θελει ο ποπος σου.

Δημοσ.

Erm εχω deer σε 10 μηχανηματα τα τελευταια 6 χρονια what are you talking about? Καλο το να πηγαινεις για ποιοτητα, αλλα λιγο εμπειρια δεν βλαπτει.

Επισης το να πας για bronze ειναι οτι χειροτερο, σου λεει πανω "στα 2 χρονια αλλαξε το", οποτε ενας απλος χρηστης θα σκαει 100-150 € να το φτιαχνει στον τεχνικο, οχι οτι με χαλαει απο αυτο ζω. Οποτε παρε το πολυ φθηνο η το πολυ ακριβο. firehazzards και χαζομαρες τετοιες ειναι βλακειες κατασκευαστηκες, αμα βαλεις ενα 550w με αποδοση 220w και του χωσεις καταναλωση 300w καρτα τα θελει ο ποπος σου.

Εμ ετσι πες το. 

Deer, Turbo X, NOD, Inter tech και συναφη συντηρουν ενα σωρο οικογενειες τεχνικων PC, χρονια τωρα. Το βαζεις και εχεις εξασφαλισμενη πελατεια για τα επομενα 2-3 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

ολοι μας τον βοηθησαμε κ οι συνθεσεις ειναι ολες καλες για συγκεκριμενα σκεπτικα

ανελυσα επαρκουντως το δικο μου

συμφωνω κ το ειπα κ πιο πριν οτι αν καποιος θελει να κοψει τοτε ο pentium g4400 δεν υστερει τραγικα ,ειδικα αν πρεπει να παραμεινει μεσα στο budget που εθεσε

προσωπικα δεν θα εκοβα τπτ αλλο απο την συνθεση μου

επισης υποθετω οτι ολο κ καποιος μηχανικος θα υπαρχει απο αλλο μηχανημα η εστω την εποχη που ολοι βλεπουμε streaming δεν χρειαζονται πλεον αποθηκες μεγαλες

εχει παμπολες πληροφοριες για να μας πει μια τελικη συνθεση κ να του πουμε τελευταιες γνωμες 

Δημοσ.

Εμ ετσι πες το. 

Deer, Turbo X, NOD, Inter tech και συναφη συντηρουν ενα σωρο οικογενειες τεχνικων PC, χρονια τωρα. Το βαζεις και εχεις εξασφαλισμενη πελατεια για τα επομενα 2-3 χρονια.

Γτ συνεχιζεις χωρις να ξερεις και συνεχιζεις και πετας πραγματα που δεν ισχυουν απλα επειδη το ακουσες. Αν θες να ξες ποσοτικα τα περισοτερα ειναι corsair λογικο γτ υπαρχουν περισοτερα στην αγορα, αυτο που δεν ειναι λογικο ειναι οτι τα corsair χαλανε στανταρ σε καποια χρονια ενω τα no name η θα χαλασουν στους πρωτους 3 μηνες η στα 7-8 χρονια οπως ειναι λογικο με τις περισοτερες ηλεκτρικες συσκευες.

Δημοσ.

πες μας οτι τρολλαρεις τωρα.

Σε ενα Low budget μηχανημα με χαμηλες απαιτησεις ισχυος μπορεις να πας σε ενα τροφοδοτικο χαμηλοτερης ισχυος που να εχει ομως τα βασικα που χρειαζεται να εχει ενα τροφοδοτικο για να μην ειναι το συστημα εν δυναμει πυροτεχνημα.

Tο φτηνοτερο τροφοδοτικο που εχω βρει που θα εβαζα ποτε σε μηχανημα ειναι Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/6199904/FSP-Fortron-FSP250-60HHN-85.html?from=account_favorites#specs-container">αυτο το οποιο εχει τουλαχιστον ολες τις βασικες προστασιες και καλο efficiency.

Σε αυτο +1

Δημοσ.

Λοιπον ψιλοκατεληξα εδω. αφου οι περισσοτεροι συμφωνειτε στον dual core g4400, υπαρχει και ο g4500 με καλυτερα γραφικα στα 89 αλλα δεν ξερω αν αξιζει την διαφορα..Για την οθονη το μελεταω ακομα , Καμια παρατηρηση? πχ μηπως ειναι καλυτερα να παρω τον μηχανικο δισκο 1 1tb με λιγοτερα χρηματα , και να παρω τον καλυτερο επεξεργαστη η οτι αλλο σκεφθειτε, ευυχαριστω.

Επόμενο
PER.806999.jpg PER.806999
CASE ZALMAN ZM-T4 BLACK
22.50 € basket_remove.png  basket_add.png 22.50 € basket_delete.png PER.642759.jpg PER.642759
PSU SEASONIC SS-350SFE ACTIVE PFC SFX 350W
42.90 € basket_remove.png  basket_add.png 42.90 € basket_delete.png PER.340387.jpg PER.340387
SSD PATRIOT BLAST 240GB 2.5'' SATA3
73.00 € basket_remove.png  basket_add.png 73.00 € basket_delete.png PER.558506.jpg PER.558506
CPU INTEL PENTIUM DUAL CORE G4400 3.30GHZ LGA1151 - BOX
64.50 € basket_remove.png  basket_add.png 64.50 € basket_delete.png PER.524458.jpg PER.524458
ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS H110M-K RETAIL
56.90 € basket_remove.png  basket_add.png 56.90 € basket_delete.png PER.549696.jpg PER.549696
RAM CORSAIR CMV8GX4M1A2133C15 8GB DDR4 2133MHZ VALUE SELECT
34.77 € basket_remove.png  basket_add.png 34.77 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 294.57 € basket_delete.png
Δημοσ.

Αν σε παιρνει το budget για τον G4500 βαλε τον μονο και μονο για την HD530.
Οθονη να κοιταξεις οπωσδηποτε να ειναι Flicker Free.

Γιατι εβαλες SFX τροφοδοτικο? Αυτα ειναι πιο ακριβα απο τα ATX μονο και μονο επειδη ειναι μικροτερα. Μην φανταστεις οτι ειναι καλυτερο απο το Be Quiet

Δημοσ.

αφου θες να κινηθεις οσο πιο οικονομικα γινεται 

ssd παρε αυτον, τον κουμπωνεις εσυ δεν ειναι τπτ

http://www.insomnia.gr/topic/608003-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF-ocz-trion150-240gb-599-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/

δεν υπαρχει λογος να πας στον pentium των 90€ για την λιγο καλυτερη vga

το κουτι ειναι οκ αλλα μικρο ,τουλαχιστον δες ενα midi να μην χρειαστεις αλλο οταν αλλαξεις pc

http://www.e-shop.gr/case-supercase-250-usb-30-black-red-window-p-PER.816369

οθονη αυτη που σου προτεινα ,τι εννοειτε flicker σε lcd οθονες ρε παιδες?

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η οθονη που εχεις, απλα μην περιμενει να βρεις πολυ πιο οικονομικη απο τις περισοτερες που εχουν ποσταρει.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η οθονη που εχεις, απλα μην περιμενει να βρεις πολυ πιο οικονομικη απο τις περισοτερες που εχουν ποσταρει.

Σκεφτομαι να παρω μια μικροτερη (και πιο οικονομικη) για μενα και να δωσω αυτη στην κορη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...