Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.έχω έναν παλιό υπολογιστή και σκέφτομαι να του βάλω 2-4 gb ram DDR3 από DDR2 που έχει οι οποίες δουλεύουν και σε χάμηλη συχνότητα(δεν θυμάμε τώρα).Το σύστημα έχει μητρική gigabyte G41m-combo kai epeksergasth intel pentium 4 (δεν θυμάμε ακριβώς).Θέλω να μου προτείνετε κάποιες ram τις οποίες μπορώ να βάλω στο σύστημα.

Δημοσ.

Το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι συμβατος με drr3 αλλα μονκ με ddr2.Αρα μαλλον πρεπει να αναβαθμησεις τον CPU πρωτα και μετα να βαλεις και ραμ.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας.έχω έναν παλιό υπολογιστή και σκέφτομαι να του βάλω 2-4 gb ram DDR3 από DDR2 που έχει οι οποίες δουλεύουν και σε χάμηλη συχνότητα(δεν θυμάμε τώρα).Το σύστημα έχει μητρική gigabyte G41m-combo kai epeksergasth intel pentium 4 (δεν θυμάμε ακριβώς).Θέλω να μου προτείνετε κάποιες ram τις οποίες μπορώ να βάλω στο σύστημα.

γράψε τα χαρακτηριστηκά του υπολογιστή σου και βλέπουμε τι μπορείς να πάρεις και εάν αξίζει αλλιώς πας για αναβάθμιση τρέχεις αυτό και βάζει ένα printscreen από cpu,motherboard 

Δημοσ.

Λοιπόν ο υπολογιστής έχει CPU: intel pentium 4 520, Motherboard: gigabyte G41M-combo , Ram: 2 gb DDR2 266MHz (4-4-4-12), Graphics: VA1912w-4 128 MB NVIDIA τυπικός προσαρμογέας γραφικών VGA (gigabyte).Περιμένω προτάσεις

Δημοσ.

Για να εχει καποιο νοημα η αναβαθμιση που θα κανεις αλλαξε και επεξεργαστη με καποιον πιο συγχρονο τετραπυρηνο.
Βρισκεις στα μεταχειρισμενα με 20-25 ευρω οσους θες.

Δημοσ.

Λοιπόν ο υπολογιστής έχει CPU: intel pentium 4 520, Motherboard: gigabyte G41M-combo , Ram: 2 gb DDR2 266MHz (4-4-4-12), Graphics: VA1912w-4 128 MB NVIDIA τυπικός προσαρμογέας γραφικών VGA (gigabyte).Περιμένω προτάσεις

καλησπέρα 

η μητρική σου παίρνει και ddr3 μέχρι 8gb και μπορείς να βάλεις έναν κάλο επεξεργαστή αλλά το θέμα είναι ότι δεν αξίζει να ρίξεις  κοντά στο ένα 100€ σε αυτό το pc μπορείς να δώσεις την μητρική και μαζί δωρώ ram+cpu ένα 40€ και με το 100€ που θα έβαζες να χτυπήσεις ένα σύγχρονο σύστημα από τα μεταχειρισμένα π.χ αυτό καλό φαίνεται  

Δημοσ.

Παρ ολο που δεν διαφωνω στο να παρει κατι πιο συγχρονο τα μαθηματικα σου ειναι λαθος. η αναβαθμιση που θελει να κανει θα του στοιχισει απο 40-65 ευρω το πολυ και οχι 100 ευρω.

Δημοσ.

Παρ ολο που δεν διαφωνω στο να παρει κατι πιο συγχρονο τα μαθηματικα σου ειναι λαθος. η αναβαθμιση που θελει να κανει θα του στοιχισει απο 40-65 ευρω το πολυ και οχι 100 ευρω.

θα μπορούσες να μου προτείνεις κάτι γιατί αυτό το pc είναι μόνο για internet και παιχνίδια facebook.

Θα μπορούσα να βάλω 2gb RAM DDR2 με μεγαλύτερη συχνότητα;Θα είχε κάποια βελτίωση;

Δημοσ.

θα μπορούσες να μου προτείνεις κάτι γιατί αυτό το pc είναι μόνο για internet και παιχνίδια facebook.

Θα μπορούσα να βάλω 2gb RAM DDR2 με μεγαλύτερη συχνότητα;Θα είχε κάποια βελτίωση;

και πάλι είναι πολλά για ένα τέτοιο socket παλιό πόσο μάλλον από την στιγμή που θέλεις να βάλεις ddr2, όσο έναν τετραπύρινο κάτω από 35-40 δεν βρίσκεις με ένα καλό ψάξιμο θα βρεις κάτι αξιόλογο και κάτι ποιο καινούριο θα πατάξεις άδικα χρήματα σε περίπτωση βλάβης της μητρικής μια καινούρια μητρική στο υπάρχον socket  είναι ακριβή ας μην κοιτάμε να γλυτώσουμε λίγα ευρώ με το ενδεχόμενο να χάσουμε περισσότερα μπορεί μόλις τα αγοράσεις να καεί η μητρική και να σου είναι άχρηστα ενώ σε ένα καινούριο socket 1150,1155 μπορείς να βρεις καλές και φθηνές επιλογές .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...