CaptainKostaZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Καταρχην.. χρηστος ανέστη,τωρα ειχα μια απορια.. πως γινεται να λεει αλλα το ενα site και αλλα το αλλο... http://prntscr.com/az3slz ote http://prntscr.com/az3sx4 wind
Alxnks Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αστο...κι εμένα η wind ήταν η μόνη που μου το έβγαζε διαθέσιμο στο site της, τηλέφωνα επί τηλεφώνων με το τεχνικό τμημα της όπου οι τεχνικοί να μου λένε ότι όντως είναι διαθέσιμο, ότι είναι χονδρική από ΟΤΕ, ότι θα κλειδωνω 50αρι κτλ. Πάω κάνω αίτηση φορητοτητας σε public (και σε εκείνους το έβγαζε διαθέσιμο στο σύστημα) και μετά από 2 μέρες με παίρνει τηλεφωνο το παλικάρι από εκεί ότι "δεν προχωράει η αίτηση, δε μπορεί να γίνει σύνδεση σε vdsl, ζήτησα και επίσημη απάντηση από τα κεντρικα και μου απάντησαν ότι δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας". Ξανά εγώ τηλέφωνα με το τεχνικο της τμήμα...να μου τα μαδανε, να τους στελνω επιτόπου screenshot εκείνης της στιγμής που το σύστημα τους το λέει διαθέσιμο....τελικά απάντηση..."μπορειτε να το κάνετε πρώτα adsl και όταν γίνει διαθέσιμο να γυρίσει σε vdsl". Η τιμη του adsl τους ήταν ασύμφορη σε σχέση με αυτήν που είχα με τη hol (κι αντίστοιχα ασυμφορη η τιμη τους του vdsl αν γίνει διαθέσιμο κι απ τη hol)....οπότε ακυρωσα την αίτηση φορητοτητας κι έμεινα στη hol
jimmyl Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ειναι η παγια τακτικη της WIND για να ψαρευει πελατες, πρωτα δινει ο ΟΤΕ και μετα απο 2 εβδομαδες περιπου ολοι οι αλλοι
bill2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 εγω σε συνδεση wind 2play στο μαγαζι μου εβγαζε διαθεσιμοτητα και μολις εκανα την αιτηση μου λενε δεν εχουμε διαθεσιμες πορτες και τελικα εκανα το 24
JohnTehGreek Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παρέχει κάποιος πάροχος μια υπηρεσία που ο ΟΤΕ δεν έχει διαθέσιμη. Δεν χρειάζεται να μπεις καν στον κόπο να ασχοληθείς είναι 100% σίγουρο ότι θα φας άκυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα