Προς το περιεχόμενο

mobile vs pc internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς παρατηρήσει η mobile εκδοχή ενός site να είναι καλύτερη από την κανονική? Να είναι πιο εύκολο το browsing και το διάβασμα. Προσωπικά μου συνέβη για πρώτη φορά με την bet365, ένα site στοιχήματος.

Με την mobile εκδοχή στο κινητό μου πλοηγούμαι πιο εύκολα και βρίσκω γρηγορότερα αυτό που ψάχνω. Επίσης δε laggάρει στο σκρολάρισμα όπως το βαρύ σε flash site στο laptop μου (Core2Duo, 8GB Ram, SSD) και χωρίς να έχω σούπερ κινητό (Nokia 520).

Σημεία των καιρών?

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη σελιδα οντως εχει προβληματα. Η εκδοση του site για pc ειναι ενα χαος στο οποιο δυσκολα βγαζεις ακρη και οπως ειπες λαγκαρει διαρκως κανοντας την πλοηγηση ακομα πιο κουραστικη. Η mobile εκδοση απο την αλλη ειναι πολυ καλυτερη και δεν παυει να βελτιωνεται με καθε ενημερωση. Ειδικα το app τους για iOS ειναι πολυ καλο

Δημοσ.

Οι mobile εκδοσεις των σελιδων πρεπει να εχουν συγκεκριμενα "features" για να ειναι λειτουργικες παντου. Πρεπει πχ να μην εχουν flash, να μην ειναι πνιγμενες στο js, να ειναι ευαναγνωστες αρα να εχουν μεγαλα γραμματα και κοινες γραμματοσειρες κλπ, οποτε ναι, πολλες mobile σελιδες ειναι καλυτερες απο τις κανονικες, εφοσον δεν κανουν "εκπτωσεις" αλλου, πχ στην mobile εκδοση του insomnia δεν υπαρχει τροπος να δω τα μηνυματα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...