Karoumpalo Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Το είχα στο μυαλό μου πως εάν έβαζα όλα αυτά τα κομμάτια που σκεφτόμουν εξαρχής δεν θα είχα θέμα και μου τα φέρατε τούμπα για να μου εξοικονομήσετε κάποια λεφτά και χαίρομαι γι αυτό..!! Έχω δει σε φίλους μου ssd και όντως έχει τρελή διαφορά αλλά έλεγα να δώσω τα λεφτά από τον επόμενο μήνα για την αγορά του..!! Απλά προσπαθώ αυτή την φορά να μην κάνω κανένα λάθος για αυτό κι ένας φίλος μου, μου πρότεινε να δημιουργήσω άρθρο εδώ από το να πάω να ρωτήσω σε μαγαζί.. Υ.Γ. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα..!! 2
MechaCorn Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Το είχα στο μυαλό μου πως εάν έβαζα όλα αυτά τα κομμάτια που σκεφτόμουν εξαρχής δεν θα είχα θέμα και μου τα φέρατε τούμπα για να μου εξοικονομήσετε κάποια λεφτά και χαίρομαι γι αυτό..!! Έχω δει σε φίλους μου ssd και όντως έχει τρελή διαφορά αλλά έλεγα να δώσω τα λεφτά από τον επόμενο μήνα για την αγορά του..!! Απλά προσπαθώ αυτή την φορά να μην κάνω κανένα λάθος για αυτό κι ένας φίλος μου, μου πρότεινε να δημιουργήσω άρθρο εδώ από το να πάω να ρωτήσω σε μαγαζί.. Υ.Γ. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα..!! Καλά έκανες και ρωτησες, φαίνεται πως το εχεις ψάξει το πράγμα. Καλύτερα κοψε όπως σου είπα από μητρική, δεν πρόκειται να δεις καμιά απολύτως διάφορα αφού δεν κανείς overclock και πάρε ssd 250gb από τώρα. Το να ξαναπαιρνας τα windows, τα drivers κτλ ειναι βασανιστηριο. Επίσης θα σου πρότεινα να βάλεις windows 10 και όχι τα 7,προσφέρουν αρκετά περισσότερα ειδικά στους gamers, μην κοιτας που φαγαν κραξιμο στην αρχή. Υ.Γ.: Καλό μήνα και σε εσένα
Karoumpalo Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλά έκανες και ρωτησες, φαίνεται πως το εχεις ψάξει το πράγμα. Καλύτερα κοψε όπως σου είπα από μητρική, δεν πρόκειται να δεις καμιά απολύτως διάφορα αφού δεν κανείς overclock και πάρε ssd 250gb από τώρα. Το να ξαναπαιρνας τα windows, τα drivers κτλ ειναι βασανιστηριο. Επίσης θα σου πρότεινα να βάλεις windows 10 και όχι τα 7,προσφέρουν αρκετά περισσότερα ειδικά στους gamers, μην κοιτας που φαγαν κραξιμο στην αρχή. Υ.Γ.: Καλό μήνα και σε εσένα Η αγορά θα γίνει αρχές της επόμενης εβδομάδας οπότε μέχρι τότε έχω καιρό για περαιτέρω ψάξιμο..!! Ότι άλλες απορίες προκύψουν θα ρωτήσω εδώ ξανά.. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια και εσένα και τον Σπύρο..!!
MechaCorn Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Η αγορά θα γίνει αρχές της επόμενης εβδομάδας οπότε μέχρι τότε έχω καιρό για περαιτέρω ψάξιμο..!! Ότι άλλες απορίες προκύψουν θα ρωτήσω εδώ ξανά.. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια και εσένα και τον Σπύρο..!! Κανένα πρόβλημα Έκανα και subscribe στο thread για να ενημερωθω σε περίπτωση που γίνει κάποιο αλλο comment. Και αύριο πάλι εδώ θα είμαι 1
SpirosZ68 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Το να ξαναπαιρνας τα windows, τα drivers κτλ ειναι βασανιστηριο. Επίσης θα σου πρότεινα να βάλεις windows 10 και όχι τα 7,προσφέρουν αρκετά περισσότερα ειδικά στους gamers, μην κοιτας που φαγαν κραξιμο στην αρχή. Ελπιζω να μην υπαρχει κανεις που ξαναπερναει windows απο την αρχη για να αλλαξει απο HDD σε SSD. Υπαρχουν ενα σωρο προγραμματα ακομα και δωρεαν που το κανουν αυτο αυτοματα (πχ Casper 7) Οσο για τα Windows 7 αφου τα εχεις βαλε αυτα και κανε το δωρεαν update (τωρα που ειναι ακομα δωρεαν)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 προσφορά άν σε ενδιαφέρει για να γλιτώσεις κάτιτις http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/OCZ-SSD-Trion-150-240GB-TRN150-25SAT3-240G.htm
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Η SuperFlower ειναι κορυφαια αλλα αμαρτια να βαλεις την Seasonic να ακολουθει.Αλλα αφου εβαλες πρωτα την SF,γιατι εβαλες την EVGA μετα την Seasonic?Το ξερεις φανταζομαι οτι τα τροφοδοτικα της EVGA τα φτιαχνει η SF?Οξυμωρο λιγο. Κάτι τελευταίο, πίσω απο τα τροφ της xfx έιναι η seasonic. 1)Απο τότε που άρχισα να παρακολουθώ εδώ τα πράγματα ουκ ολίγες φορές έβλεπα προβλήματα σε συμφορουμίτες oι οποίοι ήταν κάτοχοι xfx. 2) Τα evga δεν είναι όλoι οι κωδικοί κατασκευασμένα απο superflower. Η σειρά που τα έβαλα λοιπόν είναι η ιδανική σύμφωνα με την δική μου αντίληψη και όταν ο ts δεν γνωρίζει ο καθένας του προτείνει όποιο θεωρεί καταλληλότερο. Που είναι το οξύμωρο για να καταλάβω και ποια είναι η δική σου πρόταση σε τροφοδοτικό;
Karoumpalo Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Παιδιά αν αποφασίσω να παραγγείλω τα κομμάτια από το σκρουτζ, θα πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο?? Π.χ. έχω πάρει από το τάδε κατάστημα και ήταν ελαττωματικό ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων??
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Να ρίχνεις μια ματιά στις αξιολογήσεις των καταστημάτων και να ρωτάς τηλεφωνικά καλύτερα ως προς την διαθεσιμότητα, σε περίπτωση που τα βιάζεσαι. Μη δίνεις βάση στο τι γράφουν γιατί αρκετός κόσμος απογοητεύεται με τους χρόνους παράδοσης.
MechaCorn Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Παιδιά αν αποφασίσω να παραγγείλω τα κομμάτια από το σκρουτζ, θα πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο?? Π.χ. έχω πάρει από το τάδε κατάστημα και ήταν ελαττωματικό ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων?? Προτίμησε καταστήματα με πολλες αξιολογήσεις. Τα περισσότερα έχουν μεταφορικά 2-3€ ή δωρεάν. Εάν δεις κάτι στυλ "μεταφορικα εντός δικτύου" και μένεις επαρχία μείνε μακριά, θα σε χρεώσουν πολύ ακριβά. Μπορώ να εγγυηθω για το guarantee και το pc1 Εαν σε γράφουν κτλ πες κάτι "Θα μπορούσατε να μου πείτε ποτέ θα γίνει η παράδοση, για να ξερω εάν αργήσουν να τα παραγγειλω από το " χ κατάστημα " που το έχουν ετοιμοπαραδοτο ". Παρειγγειλα κουτί από το digital master και το τηλεφωνικό τους κέντρο είχε προβλήματα. Δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου και μόλις έστειλα email και είπα αυτό έλαβα τηλεφώνημά την επόμενη μέρα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 +1 για το guarantee το pc1 είναι γενικά ακριβούτσικο.
MechaCorn Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 +1 για το guarantee το pc1 είναι γενικά ακριβούτσικο. Όχι πάντα, εξαρτάται τι κοιτάς. Το guarantee έχει τρομερή εξυπηρέτηση, τηλεφώνημα μέσα σε μία ώρα από την παραγγελία για να την επιβεβαιώσουν και σου λένε ποτέ θα τα έχεις.
Karoumpalo Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ένα καινούργιο κατάστημα στο σκρουτζ το οποίο έχει σε 3 προϊόντα που κοιτάω δωρεάν μεταφορικά και σκέφτομαι να τα πάρω από εκεί.. Το κατάστημα είναι το diktyo.xyz.. Έχετε ακούσει τίποτα για το συγκεκριμένο κατάστημα??
MechaCorn Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ένα καινούργιο κατάστημα στο σκρουτζ το οποίο έχει σε 3 προϊόντα που κοιτάω δωρεάν μεταφορικά και σκέφτομαι να τα πάρω από εκεί.. Το κατάστημα είναι το diktyo.xyz.. Έχετε ακούσει τίποτα για το συγκεκριμένο κατάστημα?? Μόνο ότι έχει χαμηλές τιμες. Πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα να ρωτήσεις για την διαθεσιμότητα
Karoumpalo Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μόνο ότι έχει χαμηλές τιμες. Πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα να ρωτήσεις για την διαθεσιμότηταΚαλώς, θα προσπαθήσω να παραγγείλω τελικά ότι μπορώ από σκρουτζ και κάποια από το e-shop.gr.. Ίσως μου περισσέψουν λεφτά και για ssd αν πάω μέσω σκρουτζ..!! Btw κάπου είχα διαβάσει πως με κάποιες συγκεκριμένες μητρικές μπορούσαν να κάνουν OC στον i5 6500 μέσω του BIOS.. Ισχύει κάτι τέτοιο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα