Chris Pach. Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ξερω έχουν γίνει απειρα θέματα για αυτό το κινητό αλλα ειμαι σχεδόν αποφασισμενος να το αγορασω.το μόνο που με κρατάει πισω ειναι το θεμα με το bootloop.το έψαξα οσο περισσότερο μπορούσα και εδω και σε ξενα φορουμς αλλα ακομα παραμένει η απορία μου:στα λεφτά του ειναι κορυφαίο κινητό και vfm αλλα με το bootloop τι γίνεται; θα το περασω και εγω; και αν ναι τοτε τι γίνεται; θελω κάποιος έμπειρος παρακαλω να μου απαντήσει γιατί ειμαι αναμεσα σε αυτο ή στο flex 2 που είναι λιγο κατώτερο αλλα τουλάχιστον εκει δεν θα περάσω την αγωνία και τον φόβο του bootloop. Παρακαλώ μην μου προτείνετε αλλα κινητά καθως εχω καταλήξει σε αυτα.
newsformobiles Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αφού υπάρχει θέμα για το bootloop, γιατί εσύ άνοιξες νέο!? Ρώτα εκεί... http://www.insomnia.gr/topic/604424-lg-g4-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-bootloop-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-600-601-602/?view=getnewpost
Chris Pach. Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εχεις δικιο φίλε . έπρεπε να το ψαξω πρωτα εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα