dipratsi Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, ήθελα να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με την αγορά ηχείων με οπτική ίνα για PS4.. Τι πρέπει να προσέξουμε, ποια χαρακτηριστικά μας ενδιαφέρουν, συμφέρει ή καλύτερα να μην αγοράσω ( που δε νομίζω να μην είναι καλή φάση ) και ειδικά εγώ για παράδειγμα θέλω να διαθέσω μέχρι 100euro.. Τι θα προτείνατε? ( εννοείται αν υπάρχει ίδιο πρόσφατο θέμα και δε το παρατήρησα ας σβηστεί ) cheers
MechaCorn Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει. 100€ ηχεία για μία κονσόλα των 300€; Δεν θα τα έδινα. Μου θυμισες ένα άλλο topic που κάποιος ηθελε να πάρει 1000€ 4k μόνο και μόνο για να παίζει ps4, που τα περισσότερα παιχνίδια δεν είναι καν 1080p. Οι κονσόλες υποτίθεται ότι είναι φθηνές και αποτελούν μία πιο casual εναλλακτική στο pc (τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγω). Εάν ήθελες να ρίξεις λεφτά για games τότε θα σου πρότεινα να παρεις pc και καλή οθονη/ηχεία. Για ps4 όμως δεν θα το πρότεινα. Δικά σου τα λεφτά όμως, ότι θες κανείς. Περίμενε να πει την γνώμη του και κάποιος άλλος.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 αρχηγέ 100 ε για ηχεία είναι πολύ λίγα ! Κονσόλα θ'αλλάξεις ,ηχεία όχι . Μαζεψε λεφτά και στήσε ενα ενισχυτάκι με dts-dd ,πάρε δυο ηχεία για αρχή και σιγά σιγά συμπλήρωσε (το όνειρο χεχεχε) και τα περιφεριακά. Και ταινίες θα ευχαριστηθείς και μουσική πέρα απο τα παιχνίδια. 'Οταν συμπληρώσεις και τα περιφεριακά ηχεία εκεί θα καταλάβεις και τι εστί πολύκάναλος ήχος dts-dd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα