Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ελλαδα εχει κατι τέτοιο σε σε στυλ γραφείου?

https://www.skroutz.gr/c/307/baseis-pc-perifereiakwn.html?from=catspan&keyphrase=Lian+Li

Σε αυτά τα λεφτά, όπως είπε και ο fulgore

δεν κοιτάς ούτε σκρουτζ, ούτε κομμάτι κομμάτι.

Σε αυτά εισαι:

https://www.caseking.de/en/pc-systems/premium-systems

καλα και αυτοι για σφαλιαρες ειναι αλλα τεσπα. 7500pc και σου εχουν βαλει οι τσιπηδες 16gb ram και 250ρι ssd των 85ευρω....

• Like 5
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω δει παρόμοια project στο Reddit με pc μέσα σε γυάλινα γραφεία και μπορώ να πω ότι είναι φοβερα. Καλύτερα να πάρει από εξωτερικό ο ενδιαφερόμενος, εάν μπορεί, όπου θα βρει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία. Θα προσπαθήσω να βρω το link, κάτι στυλ project Hydra λεγότανε, δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Παιδια ενας φιλος ενος φιλου κέρδισε κάποια λεφτά και θελει να δωσει και μερικα αυτος και να παρει ενα pc κτηνος! Το ποσο ειναι μεχρι 9000€ ειναι πολλα ξερω αλλα ετσι θελει.η χρηση θα ειναι 4κ gaming,ταινιες, επεξεργασια βιντεο(επαγγελματικα) θελει και μια οθονη 4κ αλλα μεχρι 1000€ ξεχωριστα απο το ποσο των 9000€.ευχαριστω εκ των προτέρων

Απο visionstudio να ειναι

Και τζόκερ να του έπεσε πάνω από 3000 ευρώ για pc με τα σημερινά δεδομένα είναι overkill(μαζί με οθόνη)

Το καλύτερο που μπορεί να αγοράσει αυτή την στιγμή είναι I7 5930,32gb ram,980 ti sli κ.Τ.Λ + 4κ monitor.

Tα υπόλοιπα ας πάει κάνα ταξίδι στην Καραϊβική...

• Like 1
Δημοσ.

Όταν το φτιάξει, ενημέρωσέ μας. Και πές του να μας γράψει τι έβαλε τελικά, θα θέλουν να μάθουν πολλοί.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν το φτιάξει, ενημέρωσέ μας. Και πές του να μας γράψει τι έβαλε τελικά, θα θέλουν να μάθουν πολλοί.

Ναι τωρα περιμενε εσυ :P

• Like 6
Δημοσ.

Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά φίλε, σε μια 5ετια θα είναι off.

Είχα κάνει παρόμοια χαζομάρα πολλά χρονια πριν. (10.000€) dual socket Intel μητρική και διαφορά αλλα exotic parts

Τώρα με 2000€ θα κάνεις την δουλειά σου λαμπρά.

Δημοσ.
nick0lis

καλά εσύ μετά το pc των 10Κ , αγόρασες 8350 για να τον υπερχρονίσεις?

και εγώ είχα laborgini αλλά δεν άξιζε και τώρα πήρα ένα fiat pundo και του πείραξα την ηλεκτρονική για να ανεβάσω ίππους.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

nick0lis

καλά εσύ μετά το pc των 10Κ , αγόρασες 8350 για να τον υπερχρονίσεις?

και εγώ είχα laborgini αλλά δεν άξιζε και τώρα πήρα ένα fiat pundo και του πείραξα την ηλεκτρονική για να ανεβάσω ίππους.

γράφω πολλά χρονια πριν = 2001. Επεξ/σία από nick0lis
Δημοσ.

Λοιπον παιδια το παιδι πήρε

I7 5960x

128gb ram corsair 3000mhz

Corsair 1500w

Corsair 950d

Corsair gtx h110i

4 ssd samsung των 1 τερα νομίζω

Msi x99a godlike gaming

Καρτα γραφικων δεν αγορασε ακόμη θα περιμενει τις καινουριες που θα βγουν και θα τις κανει sli-crossfire αναλογος

Δημοσ.

για μονταρετο και βγαλε καμια φωτο με την ημερομινια που το εχεισ μονταρι να δουμε.

βαλε κανα ημερολογιο διπλα κανα κινητο κατι.

τετοια πισια δεν λεει να μην τα διχνεις.και ας μην εχει καρτα γραφικων πανω.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καρτα γραφικων δεν αγορασε ακόμη θα περιμενει τις καινουριες που θα βγουν και θα τις κανει sli-crossfire αναλογος

Πολύ σωστή κίνηση, μη χάσει το.... vfm.

Αστειεύομαι, καλοδούλευτο! Ψηθείτε να το κάνετε κούκλα και να ανεβάσετε και φωτό όταν με το καλό ολοκληρωθεί!

Επεξ/σία από Whitefanged
  • Like 3
Δημοσ.

Εγω προτεινω 4 way sli gtx titan x και εναν intel core i7-5960x extreme edition box με ενα ultrawide curved 4k monitor. 

Πολύ λογικό να πάει σε quad titan x sli...να δώσει τέρμα χοντρικά 5000 ευρώ σε κάρτες που πλέον δύο gtx 1080 σε sli τις κάνουν σκόνη και με κόστος περίπου το 1/3 των χρημάτων του κόστους των τεσσάρων titan x. Ναι, makes sense το σκεπτικό για 4 titan x ... :rolleyes:

Α μην ξεχάσω :

Λοιπον παιδια το παιδι πήρε

I7 5960x

128gb ram corsair 3000mhz

Corsair 1500w

Corsair 950d

Corsair gtx h110i

4 ssd samsung των 1 τερα νομίζω

Msi x99a godlike gaming

Ο 5960x αγοράστηκε ήδη από το παιδί.

Πάνοςτ52 θέλουμε φώτο του κτήνους στην ενότητα δείξτε το κουτί σας  B).

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...