Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να αποφύγω τους επίδοξους τζαμπατζήδες.

Αυτο γινεται ουτως η αλλως απο τις ρυθμισεις και την ισχυ του password που θα βαλεις.  :)

• Like 3
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο γινεται ουτως η αλλως απο τις ρυθμισεις και την ισχυ του password που θα βαλεις.  :)

Δι αυτόν το λόγο βάζεις στα Ελληνικά 20 χαρακτήρες κωδικό, και άσε τον άλλον να προσπαθεί 10 χρόνια :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ σπάνια χρησιμοποιώ Wi-Fi.Μόνο οταν θέλω να τσεκάρω κάτι για λίγα λεπτά η να κάνω ενημερώσεις στο κινητό η στο τάμπλετ.Μετά το κλείνω.

Φυσικά το Wi-Fi σου δίνει την άνεση της φορητότητας(κάποιος το είχε γράψει στο φόρουμ «μεταφερσιμότητα» :D ) Καταναλώνει όμως πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία σε σχέση με Data.

Επισκέπτης
Δημοσ.

επίσης σου φάνηκε για τρολ? απο που και ως που?

βασικά χέστε το

κάθε φορά που μπαίνω εδώ μέσα το μετανιώνω

εκνευριστικοί μεχρι αηδία

Δεν είναι τίποτα, η ακτινοβολία του wifi σου χει κάνει τα νεύρα τσατάλια. (το διάβασα στα μπλογκς).
Δημοσ.

Μήπως εξαρτάται απο το κινητό;Δηλαδή αν έχει δυνατό επεξεργαστή να μην ζορίζεται και να καταναλώνει λιγοτερο;

Εχω το S4 mini και με βγάζει με Data κάπου 5 ώρες οθόνη στο internet με μπαταρία απο το 90% μέχρι το 20%.

Οταν μπαίνω με Wi-Fi εχω την εντύπωση οτι η μπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα,με την ίδια χρήση,ανάγνωση,οχι βίντεο.Με απενεργοποιημένο το Java Script και την εμφάνιση εικόνων αφού δεν χρειάζονται και καταναλώνουν παραπάνω μπαταρία και MB(τσεκαρισμένο).Σε mobile mode με τον ίδιο browser.Το Java Script το ενεργοποιώ για να ενεργοποιηθεί το Desktop mode οταν θέλω να κάνω παράθεση η να ανοίξω κάποιο spoiler.

Δημοσ.

Εχει να κανει και με το ποσο ισχυρο ειναι το καθε σημα (wifi / 3g-4g) αλλα γενικα ειναι δυσκολο εως απιθανο το wifi να καταπινει τη μπαταρια γρηγοροτερα απο τα data.

• Like 1
Δημοσ.

Μη κολλατε σε μ@λακιες.

Η OP απλά έβαλε ένα λινκ τυχαίο, σκοπός είναι το ερώτημα.

Προσωπικά δεν ξέρω, θα ήθελα από τα παιδιά που έχουν στοιχεία, να αναφέρουν τα αποτελέσματα.

Φαντάζομαι μας ενδιαφέρει η ισχύς. Επίσης και το όριο, αν και αυτό φαντάζομαι ότι είναι πατατοκοιλιακο.

Θέλει πολύχρονες μελέτες.

• Like 1
Δημοσ.

Για να το λέτε εσείς που κάνετε συχνή χρήση του Wi-Fi έτσι θα είναι. :)

Γνωρίζω πως όταν το σήμα του Wi-Fi είναι αδύναμο η κατανάλωση αυξάνεται,εννοώ σε χρήση στο ίδιο δωμάτιο με το modem-router με ισχυρό σήμα.

Είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται λίγο το κινητό με Wi-Fi στο πίσω μέρος του;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μη κολλατε σε μ@λακιες.

Η OP απλά έβαλε ένα λινκ τυχαίο, σκοπός είναι το ερώτημα.

Αυτό ακριβώς.

Και η απάντηση είναι όχι. @@ επιβλαβής είναι η ακτινοβολία.

Ουδείς τρολ-αμερικάνος έπαθε κάτι από wi-fi, δορυφορικές και άλλα ασύρματα δίκτυα.

Από ψεκασμούς μπορεί, από τέτοια ακτινοβολία, όχι.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς.

Και η απάντηση είναι όχι. @@ επιβλαβής είναι η ακτινοβολία.

Ουδείς τρολ-αμερικάνος έπαθε κάτι από wi-fi, δορυφορικές και άλλα ασύρματα δίκτυα.

Από ψεκασμούς μπορεί, από τέτοια ακτινοβολία, όχι.

Έχεις στοιχεία/μετρήσεις? Δεν προσπαθώ να σε αναιρέσω και εγώ αυτό πιστεύω, απλά επειδή είμαστε τεχνολογικό φόρουμ καλό είναι οι απόψεις να είναι πιο τεκμηριωμένες.

Επίσης μη τα παίρνεις όλα αψήφιστα. Οι επιδράσεις θέλουν χρόνια να φανούν (ή όχι).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχεις στοιχεία/μετρήσεις? Δεν προσπαθώ να σε αναιρέσω και εγώ αυτό πιστεύω, απλά επειδή είμαστε τεχνολογικό φόρουμ καλό είναι οι απόψεις να είναι πιο τεκμηριωμένες.

Επίσης μη τα παίρνεις όλα αψήφιστα. Οι επιδράσεις θέλουν χρόνια να φανούν (ή όχι).

Αυτό είπα. Οι αμερικανοί (και λοιποί δυτικοί λαοί) που ζούνε χρόνια και δεκαετίες σε αυτό, με το ζόρι να πάθουν κάτι.

Αν αυτό δεν είναι κοντά στη τεκμηρίωση, τότε τι είναι;

Πόσες φορές είδες είδηση που να λέει ότι κάποιος έπαθε καρκίνο από καθημερινή ακτινοβολία;

Όχι επειδή βρέθηκε κοντά στο τσερνομπιλ (παράδειγμα), αλλά από νορμαλ καθημερινές καταστάσεις.

Αλλά να απαντήσω στο ερώτημα σου. Ναι είχα διαβάσει πριν 2 χρόνια (ή παραπάνω, δεν θυμάμαι) αλλά δεν τα κράτησα.

Μάλλον μπορώ να τα ξαναβρω (μετά από πολύ ψάξιμο) αλλά κάποιος άλλος που τα έχει μπροστά του, θα στα δώσει γρηγορότερα από μένα.

Όπως είπες κι εσύ, τεχνολογική κοινότητα είναι εδώ.

Δημοσ.

Στοιχεια-μετρησεις δεν θα βρεις με την ενοια που το ζητας. Ωστοσο αν ηταν τοσο επιβλαβη οσο υποστηριζουν ορισμενοι (θυμαμαι αρθρα που λεγανε για γενοκτονιες που θα προκαλεσει η ακτινοβολια απο τα κινητα κλπ) δεν θα το ειχαμε δει ;

25 χρονια ΟΛΟΙ ειναι με ενα κινητο στο χερι, 15 χρονια τωρα ΟΛΟΙ εχουν wifi σπιτι, αν τελικα ηταν ΤΟΣΟ επιβλαβη οσο λεγεται/λεγοταν θα το ειχαμε παρει χαμπαρι. Αρα ξεκιναμε με το αξιωμα οτι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν προκαλει μαζικους καρκινους, ουτε το κινητο, ουτε το wifi κλπ.

Κατα τ'αλλα εχουν υπαρξει ερευνες και ερευνες ολα αυτα τα χρονια των οποιων τα αποτελεσματα τις πιο πολλες φορες ειναι συναρτηση του χρηματοδοτη . Ποτε παντως δεν αποδειχθηκε μεχρι σημερα οτι δημιουργουν προβλημα στον ανθρωπινο οργανισμο. Και κοντευουμε 3 δεκαετιες απο τοτε που πρωτομπηκαν στη ζωη μας ολα αυτα. Φανταζομαι πώς δε θα ηταν τοσο δυσκολο να αποδειξουν οτι ειναι επιβλαβη. Για αλλα ειδη ακτινοβολιας (ιονιζουσας ή μη) η αποδειξη ηρθε σχεδον αμεσα.

Οποτε κατοπιν 25+ ετων, θα μπορουσε καποιος να υποθεσει οτι υπαρχουν ενα σωρο πιο επιβλαβεις καθημερινες συνηθειες απο τα κινητα και τα wifi. Απο διατροφη και καθιστικη ζωη, ως καπνισμα, αλκοολ, καυσαερια κλπ.

Εσυ εχεις καποια εμπειρικη ενδειξη (γιατι ιατρικη σιγουρα δεν εχεις) οτι ο συγκεκριμενος τυπος ακτινοβολιας στις συγκεκριμενες ισχεις ειναι επιβλαβης ή απλα αναπαραγεις τα σεναρια των blogs επειδη σου φαινονται πιο πειστικα παρα το γεγονος οτι βασιζονται σε εικασιες και τρομολαγνια;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...