thanoslak Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ειμαι αναμεσα σε iphone 6s και s7 edge...Τι προτεινεται και γιατι;
Nimda075 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 πρωτο μνμα κ ξεκινας flame topic? θες android η ios ,να πειραζεις το κινητο η να παιζει χωρις πολλα πολλα? οταν ξερεις τι θες να κανεις θα ξερεις κ τι σου ταιριαζει να αγορασεις 2
vchristod84 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ειμαι αναμεσα σε iphone 6s και s7 edge... Τι προτεινεται και γιατι; Πάρε και τα δύο και δοκίμασε τα. Όποιο δε σ'αρέσει, πουλα το 1
Alex21121988 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Είναι θέμα τι αρέσει και εξυπηρετεί εσένα. IOS ή android. Αν είχες ένα από τα δύο και σε βόλεψε, πήγαινε ξανά σε αυτό. Κατά τα άλλα, πολύ εύκολα μπορείς να πας σε ένα κατάστημα να τα δεις, δοκιμάσεις ο ίδιος, να ζητήσεις και μια γνώμη και από εκεί. Από εκει και περα ότι σου προτείνει κάποιος είναι η δική του άποψη/ γούστο.
thanoslak Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ειμαι ηδη κατοχος ios εδω και καποια χρονια οποτε αξιζει η αλλαγη σε android?
Nimda075 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 αν εισαι ευχαριστημενος ξαναπαρε iphone αν εχεις καποια θεματα μας λες ποια ειναι κ σου λεμε τι ψαρια πιανει το android
msdx Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αν βαρέθηκες το ios τότε πας σε android απο μαρκα σε μάρκα αλλάζει ελαφρώς το ui αλλο έχει η samsung άλλο η lg άλλο το καθαρό ui της google στα nexus κτλπ.
dimips Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αν έχεις ios σημαίνει πως δε χρειάζεσαι άμεσα αλλαγή κινητού ακόμη κι αν έχεις το 4s. Περίμενε 4 μήνες να βγει το iphone 7 που μπορεί να τα πατάει και τα 2 κάτω.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εγω δεν θα σταθω στα παραπανω γιατι ειναι γνωστα. Ενα πραγμα θα πω 4.7ιντσες vs 5.5....Εκτως των περι Android και Ios το σημαντικοτερο ειναι η μεγαλυτερη οθονη του S7 edge. Κοινως τι να το κανουμε αν σου προτεινουμε το S7 edge(που ειναι και η πιο λογικη αναβαθμιση αν εχεις ηδη iphone)και αν δεν σε βολευει το κινητο μετα να σου ειναι αχρηστο??
Alex21121988 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Όντως, οι ιντσες και φυσικό επόμενο η οθόνη είναι βασικό. Επίσης, θέλεις ντε και καλά το s7; Γιατί όχι το s6 που έχει πέσει και πολύ η τιμή του. Δεν είναι ότι το s7 είναι μέρα με την νύχτα με το s6. Υπάρχει και το s6 edge/+ που για μένα είναι επίσης ότι καλύτερο. Μοναδικό αρνητικό είναι η απουσία της micSD, γιατί το ότι είναι αδιάβροχο το s7 δεν μου λέει και πολλά, δεν είναι ότι με το που παίρνει κάποιος το βουτάει κατευθείαν στο νερό.. Καλό feature αλλά δεν το θεωρώ μείον που δεν το έχει το s6/s6 edge/+. Εσύ μέχρι τι ίντσες θέλεις είναι λοιπόν το ερώτημα. Γιατί υπάρχουν και τα note υπόψιν, εξαιρετικές συσκευές.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Όντως, οι ιντσες και φυσικό επόμενο η οθόνη είναι βασικό. Επίσης, θέλεις ντε και καλά το s7; Γιατί όχι το s6 που έχει πέσει και πολύ η τιμή του. Δεν είναι ότι το s7 είναι μέρα με την νύχτα με το s6. Υπάρχει και το s6 edge/+ που για μένα είναι επίσης ότι καλύτερο. Μοναδικό αρνητικό είναι η απουσία της micSD, γιατί το ότι είναι αδιάβροχο το s7 δεν μου λέει και πολλά, δεν είναι ότι με το που παίρνει κάποιος το βουτάει κατευθείαν στο νερό.. Καλό feature αλλά δεν το θεωρώ μείον που δεν το έχει το s6/s6 edge/+. Εσύ μέχρι τι ίντσες θέλεις είναι λοιπόν το ερώτημα. Γιατί υπάρχουν και τα note υπόψιν, εξαιρετικές συσκευές. Μπα καλυτερα το S7 που ειναι στα ιδια χρηματα με το Edge plus που ειναι 5.7ιντσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα