strawhat_91 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Παίδες καλησπέρα είναι η πολλοστή φορά που γράφω για αυτό το θέμα..Το έχω ψάξει πολύ και συνέχεια βρίσκω αρνητικά σε όλα για αυτό δε το προχωράω..Τεσπα..Για μια τελευταία φορά θέλω τις απόψεις σας για να με βοηθήσετε να καταλήξω στην τελική μου επιλογή Είναι η πρώτη μου φορά που αγοράζω smartphone δεν είχα πότε μου. Θέλω λοιπόν η επιλογή μου να είναι η καλύτερη δυνατή να με καλύψει όσο πιο πολύ γίνεται για τα επόμενα 3-4 χρονιά γιατί χρήματα για κάθε χρόνο αναβάθμιση συσκευής δεν παίζουν. Το buget μου όπως καταλαβαινετε τερματίζει στα 350 οριστικά. Θέλω συσκευή κατά προτίμηση 5,5 ιντσων γιατί με βολεύει πάρα πολύ στο tipping άλλα και για τη χρήση που το θέλω, με καλή μπαταριά να βγάζει μια μέρα χρήσης (θέλω και προσωπικές απόψεις επάνω στη διάρκεια της μπαταρίας) για μένα είναι σημαντικο.Επισης, καλή κάμερα γιατί το κινητό θα παίζει το ρόλο φωτογραφικής για όσο θα το έχω δηλαδή σε ταξίδια κτλ. Τέλος να είναι fluid snappy όχι κολλήματα γιατί τα λεφτά που δίνω δε πιστεύω ότι είναι και λίγα.Η χρήση που το θέλω είναι σχετικά τυπική web browssing chatting μέσω vider, messenger να βλέπω βιντεακια στο νετ αυτά πάνω κάτω. Έχω καταλήξει σε αυτές τις συσκευές και θέλω να με βοηθήσετε να διαλέξω : Samsung galaxy A7 2016 (η κοπέλα μου έχει το Α5 2016 και μου φαίνεται πολύ κάλο χωρίς κωλύματα και με τρομερή μπαταριά το 7αρι από ότι είδα έχει 3αρα ραμ και τον ίδιο επεξεργαστή και επίσης και αυτό πολύ μεγάλη κ καλή μπαταριά), Οne plus 2 (κορυφαία specs τελεία οθόνη για μένα 5,5 ιντσες όμως οχι service αυτό με φοβίζει λίγο επίσης όχι γρήγορη φόρτιση), LG G4 (προσωπικό αγαπημένο λόγω εμφάνισης, οθόνης, κάμερας και τιμής άλλα τα θέματα που έχω ακούσει με τα bootloop με έχουν κρατήσει από το να το έχω αγοράσει ήδη), LG GFLEX 2 (τρομερή τιμή τρομερά specs στα χαρτιά άλλα έχω ακούσει θέματα υπερθερμανσης και κολλήματα λόγω του 810 που έχει), Nexus 5X (δεν ξερό πολλά για το κινητό άλλα όλοι έχουν να λένε καλά λογία για τα nexus λόγω αναβαθμίσεων και λογισμικού το κινητό μου αρέσει άλλα σε αυτά τα λεφτά μου φαίνεται μέτριο από άποψη specs)
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/604243-lg-g4-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%89-%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82/?do=findComment&comment=54742891 http://www.insomnia.gr/topic/604918-sony-xperia-z5-vs-lg-g4-vs-one-plus-two/?do=findComment&comment=54758489 http://www.insomnia.gr/topic/606733-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-huawei-%CE%B7-xiaomi/?do=findComment&comment=54797569 Νομιζω οτι εχεις παρει τις απαντησεις που ηθελες για τα μοντελα αυτα μην το κουραζουμε αλλο. Επισης 4 θεματα για αγορα κινητου τηλεφωνου παρα παει και απαγορευεται και απο τους κανονισμους του forum.... 1
strawhat_91 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 φιλε εχεις δικιο οπως ειπα εχω χασει τη μπαλα λιγο και δε ξερω τι να διαλεξω ολο βρησκω κατι να με χαλαει το παρακουραζω μου φενεται http://www.insomnia.gr/topic/604243-lg-g4-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%89-%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82/?do=findComment&comment=54742891 http://www.insomnia.gr/topic/604918-sony-xperia-z5-vs-lg-g4-vs-one-plus-two/?do=findComment&comment=54758489 http://www.insomnia.gr/topic/606733-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-huawei-%CE%B7-xiaomi/?do=findComment&comment=54797569 Νομιζω οτι εχεις παρει τις απαντησεις που ηθελες για τα μοντελα αυτα μην το κουραζουμε αλλο. Επισης 4 θεματα για αγορα κινητου τηλεφωνου παρα παει και απαγορευεται και απο τους κανονισμους του forum.... εσυ απο αυτα που προτεινω σε αυτο το θεμα ποιο πιστευεις οτι θα μου ταιριαζε περισσοτερο στη χρηση που το θελω?
nick#18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ας πεταχτω λιγο ακυρος.. αλλα φιλε.. παρε ενα Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. 2
strawhat_91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ας πεταχτω λιγο ακυρος.. αλλα φιλε.. παρε ενα Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. φιλε εισαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου? εχεις να μου πεις για τη εμπειρια χρησης του?
instinct21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ας πεταχτω λιγο ακυρος.. αλλα φιλε.. παρε ενα Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. Θα συμφωνησω.... Εκτος αν θες οπωσδηποτε να εξαντλησεις το budget σου οπου πας στο oneplus 2. Η διαφορα στη τιμη τους βεβαια δεν δικαιολογείται.. 200 το ενα 350 το αλλο. Δες και το xiaomi mi5 που ειναι το απολυτο εργαλειο στις 5,2" ομως.. Ειναι οριακα στο budget σου
strawhat_91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Θα συμφωνησω.... Εκτος αν θες οπωσδηποτε να εξαντλησεις το budget σου οπου πας στο oneplus 2. Η διαφορα στη τιμη τους βεβαια δεν δικαιολογείται.. 200 το ενα 350 το αλλο. Δες και το xiaomi mi5 που ειναι το απολυτο εργαλειο στις 5,2" ομως.. Ειναι οριακα στο budget σου εσυ φιλε θεωρεις το one plus 2 καλη λυση?καλυτερη απο τα αλλα που προτεινα? γιατι ακουγονται πολλα αρνητικα για το software της συσκευης..οτι ειναι laggy κτλ..κοιτα το 1+2 μου αρεσει σα κινητο και τα specs του φαινονται τουμπανο αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα βγει καλο γτ αλλιως μπλεκει το πραγμα λογω της προελευσης του
instinct21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 εσυ φιλε θεωρεις το one plus 2 καλη λυση?καλυτερη απο τα αλλα που προτεινα? γιατι ακουγονται πολλα αρνητικα για το software της συσκευης..οτι ειναι laggy κτλ..κοιτα το 1+2 μου αρεσει σα κινητο και τα specs του φαινονται τουμπανο αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα βγει καλο γτ αλλιως μπλεκει το πραγμα λογω της προελευσης του εννοείται οτι το θεωρώ καλή λύση αλλιώς δε θα στο πρότεινα. είχα κ το note 3 (οχι το pro) και το 1+ 2 εξαιρετικά κινητά κ τα 2 το νοουτ ίσως πιο εντυπωσιακό γιατί κοστίζει και τα μισά λεφτα.... (ενώ έχειςτην αίσθηση οτι κρατάς ναυαρχίδα πραγματική) ποιοτικά και γρήγορα κ τα δύο τα προβλήματα του 1+ λύνονται με το update σε marshmallow (oxygen 3) οπότε μη σε απασχολούν, πάει σφαίρα κ αυτό... ίσως είναι λίγο πιο ζεστό όταν το φορτώνεις απο το νοουτ αλλά είναι κ πιο δυνατό στα σπεκς κ antutu... τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. κανένα δε θα σε απογοητεύσει... προσωπικά αν διέθετα 350 ευρω αυτή την εποχή θα έπαιρνα το mi5 κ ας είναι 5,2" η οθόνη του...
newsformobiles Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αν θέλεις επίσης άλλη μία επιλογή από κινητό τούμπανο στα λεφτά αυτά είναι το κινητό μου, το Xiaomi Note Pro! 2K οθόνη, 4K video, 4GB ram/64GB Rom, snapdragon 810.
instinct21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Οντως δες το αυτό... 5,7"... 3000mah μπαταρια ενω το νοουτ3 4000mah.. To 1+2 3300mah
Thanos233 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Επειδή είδα ότι σε ενδιαφέρει και σαν κάμερα για φωτογραφίες σε ταξίδια, να ξέρεις ότι αν πας σε κινέζο τύπου xiaomi θα έχεις κατώτερης ποιότητας κάμερα συγκριτικά με κάποια άλλα όπως LG, Samsung, Motorola.. Τώρα, κάτι άλλο. όταν λες να σου βγάζει μία μέρα, πως το εννοείς? Θες να το δουλεύεις φουλ όλη μέρα και να κρατάει ή θες να είναι σε αναμονή και να το δουλεύεις κανά πεντάωρο-8άωρο με δεδομένα και browsing και δεν ξέρω γω τι άλλο? Εγώ είμαι κάτοχος LG G3 και το αγόρασα με τις ίδιες προοπτικές που πας να αγοράσεις κι εσύ κινητό, κι εμένα πρώτο smartphone κι έτσι.. Σε γενικές γραμμές με έχει καλύψει, οπότε φαντάζομαι ότι αν πας για το G4 θα είσαι υπερευχαριστημένος! Να ξέρεις ότι θα πρέπει να πάρεις ένα powerbank κάποια στιγμή, πράγμα που θα κάνω κι εγώ, όχι για καθημερινή χρήση, αλλά για κάποιες συγκεκριμένες φορές που θα κάνεις μια μονοήμερη εκδρομή ή θα τύχει να χρησιμοποιήσεις το κινητό λίγο περισσότερο και θες να είσαι άπλας
nick#18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 φιλε εισαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου? εχεις να μου πεις για τη εμπειρια χρησης του? To εχω 2 εβδομαδες πλεων στα χερια μου και απλα το κινητακι δεν παιζεται.. πηρα το 16rom / 2gb ram (δεν προλαβα μια καλη τιμη για το 32/3 και δεν μπορουσα να ξεπερασω το budget) και ειναι απιστευτα μαχιμο.. εκανε κατι μικροκολληματακια αλλα αυτο γιατι για καποιο λογο η rom που ειχε ηταν μεν original αλλα σκαλισμενη απο καποιο κινεζο φανταζομαι και ειχε κατι βλακιουλες μεσα. Μπηκε η official και κανει και κανονικα ΟΤΑ και δεν κανει κιχ... Camera πολυ αξιολογη στα 16mpixel που αφηνει ανικανοποιητους τους πολυ απαιτιτικους μοναχα πιστευω (σιγουρα οχι τοσο καλη οσο του s7 αλλα σε συγκριση με το s5 ας πουμε που το εβαλα διπλα διπλα μου φανηκε καλυτερη), μπαταρια που βγαζει 2 μερες ανετοτατα.. Η οθονη αριστη ακομα και στον ηλιο.. νομιζω δεν του λειπει τιποτα αν πουμε και για την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις