Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εκανα μια αναζητηση για τα κινητα μεχρι 200 ευρω , εννοω απο αυτα που προτεινετε και κατεληξα στο motorola x 2nd generation . Το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω τις παγιδες που μπορει να κρυβει.Θα εχει play store , θα εχω στη διαθεση μου ολες τις λειτουργιες του κινητου , η μπαταρια θα με κραταει και αλλα.Τι λετε εσεις?

Δημοσ.

Καλησπέρα, το κινητό φυσικά και έχει playstore, τι εννοεις να εχεις όλες τις λειτουργίες του κινητού?Τρέχει σχεδόν χωρίς κανένα πρόσθετο και παει σφαίρα ακόμη και σήμερα, η μπαταρία δεν είναι και απο τις καλύτερες λόγω χωρητικότητας αλλά δεν υπάρχει σίγουρα απο Ελλάδα καλύτερη συσκευή κάτω των 200 για μένα παντα.

Δημοσ.

Ξερω γω κατι που δεν το ξερει ο απλος χρηστης του κινιτου αυτου! Ναι απο Ελλαδα θα το αγορασω και συγκεκριμενα απο skroutz . Με το meizu m2 note τιθεται θεμα συγκρισης?

Δημοσ.

Ξερω γω κατι που δεν το ξερει ο απλος χρηστης του κινιτου αυτου! Ναι απο Ελλαδα θα το αγορασω και συγκεκριμενα απο skroutz . Με το meizu m2 note τιθεται θεμα συγκρισης?

Πολύ διαφορετικές συσκευές. Η μια είναι "μικρή" και η άλλη είναι "μεγάλη" για αρχή. Δεύτερον, το M2 note φτιάχτηκε ως φτηνή λύση πέρυσι ενώ το Moto X 2nd gen είναι ναυαρχίδα του 2014. Η κάθε συσκευή έχει υπέρ και κατά, πρέπει να τα μετρήσεις και να αποφασίσεις τι θες περισσότερο.

Θες ταχύτητα; Moto X

Θες χώρο; Meizu

Θες δυνατότητα χρήσης με το ένα χέρι; Moto X

Θες phablet; Meizu

Και πάει λέγοντας. Γενικά οι συσκευές είναι αξιόλογες και δεν θα έχεις πρόβλημα με καμιά από τις δυο αλλά είναι τέρμα διαφορετικές.

Δημοσ.

Βασικα το μεγαλυτερο αρνητικο στο moto x(και προσωπικο dealbreaker) ειναι η ελλειψη microsd.

Εαν εσενα το συγκεκριμενο δεν σε απασχολει προχωρα το.

Με λιγα περισσοτερα βλεπεις κ lg g3/flex2.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να με πειράζει αυτό το γεγονός. Επίσης ότι έχει λογισμικό kitkat και όχι lollipop θα έπρεπε να με ανησυχεί?

Δημοσ.

παρε ενα μοτορολα 3gen στα 132-138 ευρο... αφου εισαι και αρχαριος θα σε υπερκαλυψει 

πηρε και την android 6 οτι πρεπει

μια sd 16αρα

και αν δεν σε καλυψει η μπαταρια παρε ενα powerbank 25 ευρο και εισαι κομπλε..

Δημοσ.

παρε ενα μοτορολα 3gen στα 132-138 ευρο... αφου εισαι και αρχαριος θα σε υπερκαλυψει 

πηρε και την android 6 οτι πρεπει

μια sd 16αρα

και αν δεν σε καλυψει η μπαταρια παρε ενα powerbank 25 ευρο και εισαι κομπλε..

εχει παρει ηδη και το 6.0.1 μαρτιου + βγηκε ανακοινωση οτι θα παρει και την Ν :-D  τα παει εξαιρετικα η μοτορολα 11753795.jpeg σ αυτο το θεμα ποια αλλη εταιρια εδωσε σε mid συσκευη 2 αναβαθμισεις καπακι

Μολις εκανα μια αναζητηση για τα κινητα μεχρι 200 ευρω , εννοω απο αυτα που προτεινετε και κατεληξα στο motorola x 2nd generation . Το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω τις παγιδες που μπορει να κρυβει.Θα εχει play store , θα εχω στη διαθεση μου ολες τις λειτουργιες του κινητου , η μπαταρια θα με κραταει και αλλα.Τι λετε εσεις?

συσκευη εταιρειας της google (προτου την αγορασει η λενοβο) και δεν εχει play store χεχε

αν σ ενδιαφερουν ραδιο και καρτα μνημης μην το παρεις αλλιως χτυπα δεν υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 200 ευρω....να φανταστεις η συσκευη που αντικατέστησε ( moto x style ) το x 2nd παιζει σημερα στα 400 ευρω

Δεν νομίζω να με πειράζει αυτό το γεγονός. Επίσης ότι έχει λογισμικό kitkat και όχι lollipop θα έπρεπε να με ανησυχεί?

ποια kitkat και lollipop εχει παρει εδω και καιρο την marshmallow

Δημοσ.

Το έχω στα χέρια μου παιδιά και φυσάει το κινητό :) . Εχει εκδοση 5.0 και μου βγάζει να το ενημερωσω , το θέμα είναι οτι την ενημέρωση μου τη βγάζει στα γαλλικά . Να την κάνω λέτε ή θα μου βγουν όλα γαλλικά? Η ενημέρωση είναι η 22.121.1.en.EU

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...