Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν εικόνες από δύο νέα Android smartphones της BlackBerry

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό θέλω να ρωτησψ κι εγω. Αξίζουν τόσο ακόμα και του χρόνου ή αγορά ενός BB10 OS τηλεφώνου? Υ.Γ. Διάβασα πως η Blackberry ιδρύθηκε από Έλληνα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια δειτε κάποια video στο youtube γιατο BB10 OS, και κρινετε μόνοι σας.

Προσωπικα όπως γραφω και παραπάνω το Z10 ειναι το καλύτερο τηλέφωνο που ειχα ποτέ, το οποίο το εχω 2 χρόνια με 5 πτωσεις βαριες και συνεχίζει ακομα να δουλευει άψογα, και ελπίζω να συνεχίσει να δουλευει ακομα για πολλά χρόνια.

Επίσης δεν έχω καταλάβει ακόμα για πιο λόγο δεν αφήνουν την εφαρμογή του Facebook κ του messenger του android να δουλέψει στο bb os όπως όλες οι εφαρμογές; Τέτοιες μαλακιες καναν κ συνεχίζουν να κάνουν κ γιαυτο θα κλείσει αν δεν αλλάξει πορεία..

Επίσης δεν έχω καταλάβει ακόμα για πιο λόγο δεν αφήνουν την εφαρμογή του Facebook κ του messenger του android να δουλέψει στο bb os όπως όλες οι εφαρμογές; Τέτοιες μαλακιες καναν κ συνεχίζουν να κάνουν κ γιαυτο θα κλείσει αν δεν αλλάξει πορεία..

Ειναι θεμα api . Δεν φταιει η BB. Το facebook δεν δινει την υποστηριξη και σταματαει και την native στο BBOS. Το ιδιο θα κανει και με το whatsapp.

• Like 1

Ειναι θεμα api . Δεν φταιει η BB. Το facebook δεν δινει την υποστηριξη και σταματαει και την native στο BBOS. Το ιδιο θα κανει και με το whatsapp.[

Για την εφαρμογή απτο play store μιλάω, την κατεβάζεις και δεν ανοίγει κάν. Υπάρχουν και κατι άλλες παραπλήσιες αλλά ειναι προϊστορικές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...