teogin Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Χάθηκε στην περιοχή της Καλαμαριάς, μέσα σε μαύρη λαστιχένια θήκη, τη Μεγάλη Παρασκευή. Ο ευρών θα αμειφθεί. Καλή Ανάσταση!
ziaba Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Χάθηκε στην περιοχή της Καλαμαριάς, μέσα σε μαύρη λαστιχένια θήκη, τη Μεγάλη Παρασκευή. Ο ευρών θα αμειφθεί. Καλή Ανάσταση! για τι ποσον μιλαμε αν ειναι θα παω να ψαξω
teogin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το κινητό στοίχιζε 130 ευρώ! Μέχρι το ποσό αυτό θα μπορούσα να δώσω φίλε μου, χάριν του υλικού που είχα μέσα. Όμως θα ήθελα να σας αναφέρω κάτι το οποίο αφορά σε όλους μας: Ήρθα σε επικονωνία με Cosmote και με Wind. Μου σύστησαν αμφότερες να πάω σε κατάστημά τους. Αναφέρθηκα στις δύο αυτές εταιρίες διότι το κινητό ήταν δίκαρτο! Πήγα στο Γερμανό που συνεργάζεται με Cosmote! Τους ρώτησα τι μπορώ να κάνω και μου είπαν να πάω στην Αστυνομία με τον αριθμό ΙΜΕΙ και να βγάλω μία βεβαίωση απώλειας κλπ. ώστε με το χαρτί αυτό να πάω πάλι στο κατάστημα και να ακυρώσουν τη συσκευή! Εγώ από τη δική μου τη μεριά σκέφτηκα πως αν ένας άνθρωπος φτωχός το βρήκε και του φαίνεται χρήσιμο, τότε εγώ το στερήθηκα μετά λύπης! Γιατί να το στερηθεί και κάποιος άλλος; Από την άλλη πλευρά εάν υπήρχε η δυνατότητα εντοπισμού του π.χ. μέσα σε ένα χαντάκι, σε ένα θάμνο, τότε θα ήθελα να το ανακτήσω. Και ζήτησα από μια υπάλληλο της WIND μέσω chat κάτι τέτοιο, το οποίο δυστυχώς δεν είναι εφικτό! Για αυτό αγαπητοί φίλοι, αν κάποιος βρίσκει ένα κινητό τηλέφωνο θα πρέπει να το αποδίδει στον κάτοχό του. Και να είστε σίγουροι ότι θα αμειφθεί είτε από τον κάτοχο, είτε από τον Θεό, είτε και από τους δύο! Από την άλλη για όσους χάνουν μία συσκευή μπαίνουν σε δίλημμα ή να διεκδικήσουν την ακύρωση της συσκευής, αρά θα καταλήξει στα σκουπίδια, ή να την χαρεί κάποια άλλη ψυχή! Εγώ έκλεινα προς τη δεύτερη λύση! Εύχομαι να δώσω κάτι καλό με αυτήν την κίνηση και τις σκέψεις μου διότι θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Και η καλοσύνη αυτήν δεν εξαρτάται από τα λεφτά, αλλά από την προσφορά μας σε αυτόν που δεν γνωρίζουμε! Καλή δύναμη σε όλους! 1
@topos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Και εγω το εχω σκεφτει ετσι σε περιπτωση απωλειας. Βεβαια το σωστο θα ναι εαν καποιος το βρει να προσπαθησει να επικοινωνησει με τον κατοχο πρωτα. Υ.γ Μπορεις να μπεις στο gmail σου και να δεις που βρισκοταν την τελευταια φορα που ηταν ενεργο(πρεπει να ειχες και το gps αναμενο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα