Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για το παρακάτω gaming laptop:

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=21021

1ον: Από 8GB ram (DDR4/ 2133mhz) θα δω διαφορά σε παιχνίδια η σε πιο γρήγορο άνοιγμα καθημερινων εφαρμογών αν βάλω ακομα μια 8αρα και έχω σύνολο 16GB; με ενδιαφέρει το 2ο.

2ον: Μπορώ να βάλω έναν SDD στη θέση του HDD και τον HDD στην θέση του CD drive; Δεν ξέρω ούτε αν έχει έξτρα θέση για SDD ούτε τη μάρκα ram έχει για να βάλω την ίδια 8αρα διότι διάβασα ότι θα έχω θέμα αν δεν βάλω ιδίας μάρκας μνήμες.

Δημοσ.

2. Ναι γίνεται να βάλεις. Κάτι τέτοιο θες αλλά για το σωστό μοντέλο.

http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Case-Caddy-for-HP-EliteBook-2530P-2540p-2560p-2570p-/251788676585?hash=item3a9fc64de9:g:9fwAAOSwhcJWQHYW

Λογικα 2.5 δεν είναι ο HDD που έχει ήδη μέσα? Βρήκα από scroutz και έλεγε συμβατό με αυτό το μέγεθος. Και τέλος το dvd drive sata 3 ή 2 θα είναι? Το λέω γιατί αν είναι 2 θα ναι πιο αδύναμο σωστά?

Δημοσ.

Συνηθως τα dvd στα φορητα ειναι sata1 , γιατι πολυ απλα δεν χρειαζονται παραπανω ταχυτητα.

Για πιο σιγουρια καλυτερα να τσεκαρει το μανιουαλ του φορητου.

Στο δικο μου παντως ο msata connector ειναι sata3 , ο "κανονικος" sata connector ειναι sata2 και το dvdrw παιζει σε sata1.

Δημοσ.

2ον: Μπορώ να βάλω έναν SDD στη θέση του HDD και τον HDD στην θέση του CD drive; Δεν ξέρω ούτε αν έχει έξτρα θέση για SDD ούτε τη μάρκα ram έχει για να βάλω την ίδια 8αρα διότι διάβασα ότι θα έχω θέμα αν δεν βάλω ιδίας μάρκας μνήμες.

Σχεδόν όλα τα Apache έχουν θέση για m.2/msata ssd. Άρα παίρνεις έναν τέτοιον και τελειώνεις.

Για ddr4 δεν ξέρω, στις ddr3 πάντως ό,τι και αν εβαζες επάνω θα δούλευε, αρκεί να ήταν στα ίδια βόλτ.

Δημοσ.

Όπου και να ψάξω βρίσκω μόνο την συχνότητα και τον τύπο, όχι τα βολτ. Μπορώ να ψάξω κάπου συγκεκριμένα? Οπότε παίρνω εναν ssd στις 2.5' και είμαι οκ?

Δημοσ.

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω την λογική του να βγάλεις το dvd - βάλεις caddy, από το να βάλεις επιτόπου m.2 ssd και να τελειώνει το όλο θέμα.

Δημοσ.

Υποψιν ότι το λαπτοπ δεν δέχεται όποια m.2 θες εσύ.

Είναι συγκεκριμένοι τύποι , πχ 2242.

Διάβασε το manual του λαπτοπ και ψάξε σχετικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...