Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει καρφωθεί η ιδέα τελευταία να πάρω UPS για το σύστημα της υπογραφής. Πρόβλημα με το ρεύμα δεν έχω,οι διακοπές είναι σπάνιο φαινόμενο αλλά τον περασμένο Σεπτέμβριο με τις καταιγίδες την πλήρωσε το modem (ευτυχώς). Στα υπόψιν έχω αυτό http://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html

Νομίζω για το σύστημα (τροφοδοτικό 760 W) είναι αρκετό) :unsure: .

Αν κάποιος το έχει να πει την γνώμη του και αν κάνει θόρυβο ? Επίσης οι μπαταρίες αλλάζουν μετά την 3ετία (λήξη εγγύησης) και πόσο κοστίζουν ?

Δημοσ.

Το σωστό είναι να επαρκούν τα watt που βγάζει το UPS για το σύστημά σου το οποίο δεν βλέπω για παραπάνω από 500W χωρίς oc. Σε APC όμως δεν υπάρχει μικρότερο οπότε πας σε αυτό που είδες. Υπάρχει μάλλον και βγάζει 480W. Μπορείς να πάρεις α θες έναν μετρητή ρεύματος και να δεις πόσα Watt ανεβάζει το σύστημά σου (+οθόνη και άλλα περιφερειακά).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικό είναι να έχει περισσότερα va και να είναι πιο φτηνό, γιατί είναι Powertech.

Δεν είναι ούτε καν Κινέζικο. Πακιστανικό πρέπει να 'ναι.  

Επεξ/σία από Whitefanged
  • Like 2
Δημοσ.

Αν πάρω θα πάω στο APC (με το κουπόνι από τα mm είναι καλή περίπτωση). Αλλά από θόρυβο τι λένε ? Εγγύηση 2ετής είναι γιατί είχα την εντύπωση για 3ετή ?

Δημοσ.

Αν κάποιος το έχει να πει την γνώμη του και αν κάνει θόρυβο ? Επίσης οι μπαταρίες αλλάζουν μετά την 3ετία (λήξη εγγύησης) και πόσο κοστίζουν ?

Οι μπαταρίες αλλάζουν όταν τα φτύσουν . Ανάλογα με την χρήση μπορεί να τα φτύσουν και σε 1 χρόνο και σε 2 και σε 3 και σε 4 ακόμα και σε λιγότερο απο χρόνο . Δεν υπάρχει κάτι standard.

Για την εγγύηση στις μπαταρίες δες του όρους δεν γνωρίζω καμία εταιρία να δίνει εγγύηση στις μπαταρίες όσο το προιόν . Το πιο πιθανό είναι να έχουν 6 μήνες ή 1 χρόνο .

Για μπαταρίες προτιμώ κορυφαίες ελληνικές της sunlight . Οι ψαγμένοι γνωρίζουν τι παπάδες κάνει η sunlight σε παγκόσμιο επίπεδο !

• Like 1
Δημοσ.

Οι μπαταρίες αλλάζουν όταν τα φτύσουν . Ανάλογα με την χρήση μπορεί να τα φτύσουν και σε 1 χρόνο και σε 2 και σε 3 και σε 4 ακόμα και σε λιγότερο απο χρόνο . Δεν υπάρχει κάτι standard.

Για την εγγύηση στις μπαταρίες δες του όρους δεν γνωρίζω καμία εταιρία να δίνει εγγύηση στις μπαταρίες όσο το προιόν . Το πιο πιθανό είναι να έχουν 6 μήνες ή 1 χρόνο .

Στην σελίδα του mssystems γράφει

"2 Έτη On Site η συσκευή από την APC, 2 Έτη η μπαταρία"

• Like 1
Δημοσ.

Tα backup UPS συνήθως δεν έχουν ΑVR (Automatic Voltage Regulation) που σημαίνει ουδεμία προστασία σε power spikes (To APC δεν ειναι BACKUP UPS, απλά έτσι ειναι η ονομασία του, έχει AVR. Γενικά το λέω). 

Όσο για τις μπαταρίες, επειδή έχω 3 Ups και έχω δοκιμάσει διάφορες, εκτός απο την χρήση η ζωή τους εξαρτάται και απο την ποιότητά τους. Οι μπαταρίες δεν είναι ίδιες σε ποιότητα. Οι CSB είναι σίγουρα και μακράν οι καλύτερες.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα ? Σε σχέση με αυτό στα 1400Va τι χάνω ? Ίσως λίγο παραπάνω χρόνο λειτουργίας σε περίπτωση διακοπής ?

Χάνεις ότι αν χρειαστείς για κάποιο λόγο τα παραπάνω VA θα πρέπει να αλλάξεις ups.

Αν το 50άρικο δεν έχεις να το επενδύσεις κάπου καλύτερα δώστο για το 1400άρι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...