ipilidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Θα ηθελα να ρωτησω αν το ρουτερ Speedport Entry 2i του οτε μπορει να δουλεψει με την συνδεση forthnet που εχω.
dbconan Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ναι..αμα βαλεις τους σωστους κωδικους που σου εχουν δωσει..
ipilidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αυτούς τους κωδικούς δεν τους πέρνει αυτόματα όταν το συνδέσω η θέλει να κάνω και κάτι άλλο ευχαριστώ
ipilidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ναι..αμα βαλεις τους σωστους κωδικους που σου εχουν δωσει.. καλησπερα φιλε θα ηθελα σε παρακαλω την βοηθεια σου μολις και παρελαβα το παραπανω ρουτερ μπορεις να μου εξηγεισης σε παρακαλω πως βαζω τους κωδικους
bill2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 αν είσαι στον οτε και το συνδέσεις εκεί τα στοιχεία μπαίνουν αυτόματα
ipilidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Όχι δεν είμαι στον ΟΤΕ είμαι Forthnet πες μου σε παρακαλώ τι ρυθμίσεις χρειάζονται ευχαριστώ
TonyMetalizer Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 τις ρυθμίσεις μπορείς να τις βρεις googlaροντας speed port entry 2i manual φιλε ipilidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα