Προς το περιεχόμενο

Samsung SM-P600 Οθόνη αναβοσβήνει.

giarosenko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά μετά από αρκετό google, κάνω αυτό το post.

Έχουμε και λέμε, στα χέρια μου βρίσκετε ένα Samsung Note μοντέλο Link.png Site: SM-P600 το οποίο παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την "κάρτα γραφικών" από όσα έχω καταλάβει. (Δεν μπορώ να βγάλω βίντεο με το πρόβλημα διότι όταν άνοιγα το καπάκι έκανα ζημιά στο flex του Power ON/OFF, το οποίο έχω ήδη παραγγείλει από Κινα.
Λίγο περισσότερες λεπτομέρειες μίας και δεν έχουμε βίντεο είναι ότι, όταν ανάβει το Tablet, κάνει κανονικά boot, δείχνει τα πάντα χωρίς να βγάζει άσπρες γραμμές στην οθόνη, μόλις κάνεις να ανειξεις κάποιο application ξεκινάνε οι άσπρες γραμμές να βγαίνουν στην οθόνη, και "μόνο στα σημεία" που τρέχει το εκάστοτε application, παράδειγμα, εαν κλείσω και ανάψω το tablet στο Screen saver έχει κάπιο email στα notification μόνο εκείνο έχει άσπρες γραμμές, και όχι ολόκληρη η οθόνη.

Θα μου πείτε ειναι το καλώδιο της οθόνης; να το αλλάξω; (Done) 
Θα μου πειτε να βγάλω καλώδια και να τα ξανα συνδεσω; (Done)
Να αποφορτίσω την μπαταρια και να την ξανα φωρτίσω; (Done)
Να τσεκαρω το ρευμα της μπαταριας 3.8v οσα λεει και ο κατασκευαστης. (Done)

Αυτές τις μέρες μέχρι να μου έρθει το flex του Power switch, προσπαθώ να το ανάψω απο τα jamperakia, που εχω βρει στα Scematics της Samsung. Βρηκα αυτο που δίνει τα 3.8v και αυτο που πρεπει να ενωθει με Power Swich jamperaki, αλλα με αποτελεμσα το tablet δεν αναβει, εαν το βάλω στην φώρτηση ολη η οθόνη ανάβει, αλλα μετα απο λίγο ξανα σβηνει, κανενας τρόπος να το ανάψω; Ιδεες κανεις;

Ευχαριστω εκ τον προτέρων.

Φωτο 1 απο το 

post-84792-0-66134500-1462011764_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...