Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!! Εδω και μερες προσπαθω να βρω εναν συμβατο φορτιστη για το macbook pro mid 2009 15''.Οσοι φορτιστες ειδα στο ιντερνετ ελεγαν αλλα μοντελα εκτος απο το δικο μου. πχ βρηκα αυτο :http://www.computron.gr/apple-white-18-5v-85w-4-59a-magsafe.html#product_tabs_description_tabbed

αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατο. και επισης λεει αυτο:

Προσοχή:

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται καλώδιο τροφοδοσίας.
Μπορείτε να το αγοράσετε κάνοντας κλικ

Δηλαδη τι θελει να πει με αυτο ?? οτι δινει σκετο φορτιστη χωρις καλωδιο ?? ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Καλησπερα!! Εδω και μερες προσπαθω να βρω εναν συμβατο φορτιστη για το macbook pro mid 2009 15''.Οσοι φορτιστες ειδα στο ιντερνετ ελεγαν αλλα μοντελα εκτος απο το δικο μου. πχ βρηκα αυτο :http://www.computron.gr/apple-white-18-5v-85w-4-59a-magsafe.html#product_tabs_description_tabbed

αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατο. και επισης λεει αυτο:

Προσοχή:

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται καλώδιο τροφοδοσίας.Μπορείτε να το αγοράσετε κάνοντας κλικ

Δηλαδη τι θελει να πει με αυτο ?? οτι δινει σκετο φορτιστη χωρις καλωδιο ?? ευχαριστω προκαταβολικα!

Αν ειναι τα watt και τα volt ίδια με τον παλιό σου και έχει MagSafe (προσοχή όχι MagSafe 2 ) κάνει και στον δικό σου.
Δημοσ.

δεν θυμαμαι τα watt και volt στον παλιο φορτιστη επειδη χαλασε αρκετο καιρο πριν και πεταξα τα κουτια κλπ. απο οσο ειδα στο site ειναι magsafe αλλα πως μπρω να ειμαι 100% σιγουρος για την συμβατοτητα ?

Δημοσ.

Γραψε στο google macbook compatible adapter και μπες στο πρωτο που θα σου βγαλει. Επειδη τους εχω τους φορτιστες στο καταστημα μου, απο εκει βρισκω ποιον χρειαζεται ο πελατης

Δημοσ.

δεν θυμαμαι τα watt και volt στον παλιο φορτιστη επειδη χαλασε αρκετο καιρο πριν και πεταξα τα κουτια κλπ. απο οσο ειδα στο site ειναι magsafe αλλα πως μπρω να ειμαι 100% σιγουρος για την συμβατοτητα ?

Δεν είσαι αν δεν πας απο εκεί να το δοκιμάσεις επιτόπου. Αλλα γιατι δεν τους παίρνεις ενα τηλέφωνο? Αν έχει MagSafe ειναι συμβατό φτάνει να ειναι τα σωστά watt. Και στην τελική πως περιμένεις να σου πούμε ότι ειναι κάτι 100% συμβατό απο εδώ που είμαστε αν δεν το έχουμε δοκιμάσει ,που και πάλι δεν ειναι λόγος αυτός γιατι μπορεί να ειναι ελαττωματικό και να μην δουλεύει σε κάποιον άλλον. Μου έχει τύχει να προτείνω κάτι που δούλευε σε μένα και να μην δουλεύει σε κάποιον άλλο γιατι ειχε ελάττωμα το εξάρτημα....

Δημοσ.

Για macbook pro 15 non retina θες 85watt magsafe (1st gen).

Προσοχη εαν πας για μαιμου μονο!

(Κανε μια αναζητηση original vs fake magsafe charger να δεις)

Δημοσ.

Ο φοβος ειναι να μη σου πουλησουν τον μη αυθεντικο για αυθεντικο. Απλα για τους μη αυθεντικους υπαρχουν πολλες τιμες και ποιοτητες. Γι αυτους που δουλευω εγω πχ δες κριτικες στο skroutz στο μαγαζι μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...