antikinsor Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 ευχαριστω πολυ παιδεςςςςς!!!!! απλα το vickmall δεν δεχεται απο οτι βλεπω καρτες δηλαδη σαν τροπους πληρωμης εχει παυπαλ και ενα western union! οποτε λογικα ολοι απο παυ θα εχετε αγορασει σωστα?? Όταν γράφει ότι δέχεται PayPal, δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι δέχεται μόνο μέσω του Balance του PayPal, αλλά και μέσω οποιασδήποτε κάρτας που έχει συνδεθεί στο PayPal, αρκεί η πληρωμή να γίνει μέσω της φόρμας του PayPal και όχι απευθείας από την κάρτα. Άρα, θα συνδέσεις την ελληνική κάρτα σου στο PayPal (αν δεν το έχεις κάνει ήδη στο παρελθόν) και έτσι θα πληρώσεις στο Vickmall χωρίς να σε κόψουν τα CC. Λόγω του Warehouse που έχουν στη Θεσσαλονίκη, λογικά έχουν πάρει ελληνικό Α.Φ.Μ. για το συγκεκριμένο και άρα έχω την αίσθηση ότι οι συναλλαγές λογίζονται ως εντός της ελληνικής επικράτειας, οπότε γι' αυτό δεν επηρεάζονται από τα CC.
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Όταν γράφει ότι δέχεται PayPal, δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι δέχεται μόνο μέσω του Balance του PayPal, αλλά και μέσω οποιασδήποτε κάρτας που έχει συνδεθεί στο PayPal, αρκεί η πληρωμή να γίνει μέσω της φόρμας του PayPal και όχι απευθείας από την κάρτα. Άρα, θα συνδέσεις την ελληνική κάρτα σου στο PayPal (αν δεν το έχεις κάνει ήδη στο παρελθόν) και έτσι θα πληρώσεις στο Vickmall χωρίς να σε κόψουν τα CC. Λόγω του Warehouse που έχουν στη Θεσσαλονίκη, λογικά έχουν πάρει ελληνικό Α.Φ.Μ. για το συγκεκριμένο και άρα έχω την αίσθηση ότι οι συναλλαγές λογίζονται ως εντός της ελληνικής επικράτειας, οπότε γι' αυτό δεν επηρεάζονται από τα CC. Άρα παίζει ρόλο αν θα παραγγείλεις από την ευρωπαϊκή αποθήκη ή από Κίνα;
antikinsor Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο, γιατί το μαγαζι γνωρίζει για τα CC και περνάει τις συναλλαγές του μέσα από τον "ελληνικό δίαυλο" για να μην κόβεται καμία, ανεξάρτητα από το που θα παραγγείλεις (κινέζικη ή ευρωπαϊκή αποθήκη). Δεν έχω παραγγείλει προσωπικά από την Κινέζικη αποθήκη μετά τα CC, αλλά έχω διαβάσει δεκάδες αναφορές ότι περνούν κανονικά οι συναλλαγές για το Vickmall με ελληνικές κάρτες και υποθέτω ότι συμβαίνει αυτό που σου περιγράφω. 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Πρόσφατα; πριν ένα μήνα δεν παίζει ρόλο η αποθήκη , η παραγγελία έξω γίνεται , δεν πληρώνεις διαφορετικά αν το πάρεις από την αποθήκη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα