MechaCorn Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ένας φίλος μου ζητησε να του προτείνω ένα USB wifi adapter στα ~20€. Ασχολείται με online games (με μερικά competitive games όπως το cs go) και κατεβάζει μπολικα πράγματα οποτε η ταχύτητα και το latency είναι σημαντικά. Ρουτερ έχει αυτό που δίνει η hol δωρεαν (zte νομίζω; ), η απόσταση δεν είναι μεγάλη, στο διπλανό δωμάτιο βρίσκεται, ένας τοίχος τους χωρίζει. Μου έχει πει πως με το κινητό του πιάνει φουλ σήμα από αυτό το σημείο. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να είναι ετοιμοπαραδοτο από σκρουτζομαγαζο το προϊόν γιατί το θέλει μέχρι την παρασκευή, επίσης να είναι συμβατό με windows 10. Είναι απαραίτητη η εξωτερική κεραία σε αυτήν την περίπτωση; Θα χάσει κάτι εάν προτιμήσει κάποιο με ενσωματωμενη; Έως τώρα κοίταζα αυτά τα δύο: - https://www.skroutz.gr/s/2728014/TP-LINK-TL-WN8200ND.html - https://www.skroutz.gr/s/5129555/TP-LINK-Archer-T2U.html Καμία άλλη καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά; Υ.Γ.: power line και καλωδιο Ethernet δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν.
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αν κατάλαβα καλά το προβλημα δεν ειναι η λήψη αλλά το οτι κατεβάζει την ώρα που παιζει. Ακόμα κι να πάρει usb wifi θα αντιμετωπίζει το ίδιο προβλημα, γιατί το pc μπορει να δουλευει 1 κάρτα. Εκτός βεβαια και αν εχει δευτερο pc και θελει εκει να βαλει το usb wifi και να "δανείζεται" δικτυο απο γείτονα για τα downloads.
MechaCorn Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αν κατάλαβα καλά το προβλημα δεν ειναι η λήψη αλλά το οτι κατεβάζει την ώρα που παιζει. Ακόμα κι να πάρει usb wifi θα αντιμετωπίζει το ίδιο προβλημα, γιατί το pc μπορει να δουλευει 1 κάρτα. Εκτός βεβαια και αν εχει δευτερο pc και θελει εκει να βαλει το usb wifi και να "δανείζεται" δικτυο απο γείτονα για τα downloads. Όχι φίλε λάθος καταλαβες, μάλλον εγώ δεν το εξηγησα σωστά. Θέλει κάτι το οποίο θα προσφέρει και αρκετά χαμηλό latency για online games αλλά δεν θα ύστερα σε bandwidth επειδή κατεβάζει και μπολικα πράγματα (δεν εννοουσα ταυτόχρονα). Ποιο από τα δύο θα πρότεινες;
kleo1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 τώρα ίσως κι εγώ να μη κατάλαβα καλά, αλλά ό,τι και να πάρει λίγη σημασία έχει από τη στιγμή που είναι και δίπλα όπως λες. αυτά που λες έχουν να κάνουν με τη σύνδεση γενικά και όχι με τον adapter. ας πάρει κι ένα με 3€ από το ebay, ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα. έχω 1 μικρό τέτοιο usb χωρίς κεραία (έχασα άλλα 2 που είχα), 1 με κεραία, 1 με αρκετά dbi (όταν έκλεβα από τους γείτονες) κι 1 πάλι με κεραία (crypto). τα έχω δοκιμάσει όλα. ίδιο αποτέλεσμα ακριβώς από τη στιγμή που το router ήταν κοντά. και επίσης άλλα 2 λαπτοπς με τη δικιά τους κάρτα. on line games βέβαια δε παίζω. αλλά χρησιμοποιώ το skype. 1
MechaCorn Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 τώρα ίσως κι εγώ να μη κατάλαβα καλά, αλλά ό,τι και να πάρει λίγη σημασία έχει από τη στιγμή που είναι και δίπλα όπως λες. αυτά που λες έχουν να κάνουν με τη σύνδεση γενικά και όχι με τον adapter. ας πάρει κι ένα με 3€ από το ebay, ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα. έχω 1 μικρό τέτοιο usb χωρίς κεραία (έχασα άλλα 2 που είχα), 1 με κεραία, 1 με αρκετά dbi (όταν έκλεβα από τους γείτονες) κι 1 πάλι με κεραία (crypto). τα έχω δοκιμάσει όλα. ίδιο αποτέλεσμα ακριβώς από τη στιγμή που το router ήταν κοντά. και επίσης άλλα 2 λαπτοπς με τη δικιά τους κάρτα. on line games βέβαια δε παίζω. αλλά χρησιμοποιώ το skype. Οκ ευχαριστώ, δεν μιλούσα για την σύνδεση αναφερομουν στο adapter. Εννοουσα ότι θέλει να χρησιμοποιεί το bandwidth του στο 100% και να μην έχει μεγάλο latency, απλώς δεν το εξηγησα σωστα. Τεσπα, ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα