smoke0man2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 καλησπερα παιδια εχω την canon eos 1200d και το προγραμμα (πειρατικο) photoshop cs5 και δεν μου υποστηριζει φωτογραφιες raw η αλλιως cr2 για canon τι μπορω να κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Να χρησιμοποιήσεις το Digital Photo Professional 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) μπορεις να κατεβασεις και τον raw converter code των windows, μονο για να τις βλεπεις. δεν ειναι προγραμμα επεξεργασιας. για επεξεργασια να προτιμησεις το ligthroon. παντως παραξενο μου ακουγεται το cs5 να μην σου ανοιγει αρχεια raw. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2016 από maik42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 βαλε τη τελευταια εκδοση του Lightroom.ειναι πιο καινουρια η μηχανη απο το cs5 γι αυτο δε σου το ανοιγει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα