pontios16 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα φίλη μου! Ήταν ο υπολογιστής μου σε δοκιμαστική εκδωσει και πήγα να το φτιάξω με αποτέλεσμα να μην ανοίγει ούτε στο fixboot τον Windows! Με τα πολλά πολλά κατάφερα και ανακτησα το Windows 7 boot από την επιδιόρθωση μέσα από το Windows install αλλά τώρα δε δουλεύει καθόλου η επιλογή rebuildbcd και στο fixboot και fixbcd λέει ότι είναι κομπλέ! Έχω φτάσει στο σημείο τώρα να λέει bootmgr is missing και δε μπορώ με τίποτα να το διορθώσω! Ερώτηση... με ποιες εντολές κρατάω όλο το partition σε backup ώστε να κάνω ασφαλές φορματ και μετά να κάνω ανάκτηση του partition? Save sfdisk -d /dev/sda > part_table Restore sfdisk /dev/sda > part_table Κάτι τέτοιο βρήκα ψάχνοντας στο net! Μπορώ να το κάνω save σε εξωτερικό δυκτιου?
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αν δεν έχεις διαμέρισμα εκκίνησης (200-300mb) στην επαναφορά του διαμερίσματος θα ξανά χαλάσεις το boot... Βγάλε όλους τους άλλους δίσκους εκτός,επέλεξε από το Bios να ξεκινάει από αυτόν τον δίσκο (με το λειτουργικό) και ξανά δοκίμασε με Fixboot
pontios16 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πρέπει να κάνω active και το Part τον 100mb μήπως? Δεν το πείραξα καθόλου εκείνω το partition εγώ! Έναν σκληρό έχω μόνο συνδεδεμένο! Στην αποκατάσταση συστήματος δε μου έβγαζε καθόλου τα windows 7 ultimate... με τα πολλά πολλά κατάφερα και το εμφάνισα (γράφει σε παρένθεση ότι ανακτήθηκε) όμως δε μου προχωράει καθόλου π.χ. στην επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση ή την επαναφορά συστήματος!
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πρέπει να κάνω active και το Part τον 100mb μήπως?Μόνο αυτό χρειάζεται να είναι active (για να έχει σωστό mbr) ,εκεί φτιάχνεται το bcdstore και ελέγχει τι και από που θα ξεκινήσει.
pontios16 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μόνο αυτό χρειάζεται να είναι active (για να έχει σωστό mbr) ,εκεί φτιάχνεται το bcdstore και ελέγχει τι και από που θα ξεκινήσει.Οκ πάμε πάλι για diskpartΕπιστρέφω σύντομα...! Τώρα μάλιστα! Επέστρεψα στο παλιό καλό μου σφάλμα 0xc0000007 Αυτό το σφάλμα είχα εξ αρχής και χάθηκε τελείως το Windows partition από την αποκατάσταση! ...................... Λοιπόν μπορώ κάπως να κάνω όλο το partition backup και μετά να το κάνω rescue? Έχω πολλές ρυθμίσεις που θέλω να κρατήσω!
vilaverde Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και Χρόνια πολλά, Δοκίμασε και με το πρόγραμμα Macrium Reflect (free edition-αναζήτησέ το στο Google) έχει και επιλογή επιδιόρθωσης εκκίνησης των Windows, Επεξ/σία 5 Μαΐου 2016 από vilaverde
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα