Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να βάλω φοιτητικό adsl 24 mbps + σταθερό χωρίς κάποιο χρόνο ομιλίας στα 21.9€/μήνα.

Διαβάζοντας σε άλλα θέματα, είδα πως αναφέρονται κάποια προβλήματα που έχουν μόνο εκείνοι που είναι στο φοιτητικό πρόγραμμα μέσω του ΔΙΟΔΟΣ.

Επικοινώνησα με ΟΤΕ για τις τιμές. Αν κάνω την αίτηση σε αυτούς αμέσως, θα είμαι μέσω του ΔΙΟΔΟΣ και θα έχω αυτά τα προβλήματα (υψηλό Ping και ότι άλλο);

Δημοσ.

Έχω στον ΟΤΕ "κανονικό" (μη-φοιτητικό) πακέτο με internet 24άρι, συν 250' σταθερά, 30' κινητά, με 22€. Σου δίνουν λιγότερα στα ίδια λεφτά εσένα...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω στον ΟΤΕ "κανονικό" (μη-φοιτητικό) πακέτο με internet 24άρι, συν 250' σταθερά, 30' κινητά, με 22€. Σου δίνουν λιγότερα στα ίδια λεφτά εσένα...

Τελική τιμή ή ξεχωριστά μπαίνει και το πάγιο; Ίσως το είχες κάνει σε κάποια προσφορά που είχαν. Στο site τους το πακέτο σου το βλέπω στα 25,90. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως με φοιτητικό VDSL δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα, και πιο παλιά (δυο-τρία χρόνια πριν) που είχαμε για μια εποχή φοιτητικό ADSL πάλι μια χαρά ήταν (Κέντρο Αθήνας το ADSL, Πεύκη το VDSL). 

Για να κάνεις σύνδεση φοιτητική, κάνεις εσύ αίτηση μέσω του ΔΙΟΔΟΣ, δεν κάνουν μόνοι τους τίποτα, αλλά δε βρίσκω το λόγο να έχεις προβλήματα στη γραμμή (... άν έχεις) λόγω ΔΙΟΔΟΥ, και είναι κρίμα να πληρώνεις παραπάνω ενώ δικαιούσαι τη φοιτητική έκπτωση. (Μην ξεχνάς ότι όσο δηλώσεις πληρώνεις στο φοιτητικό - όσο είσαι φοιτητής, ενώ κάτι προσφορές που βγαίνουν κατά καιρούς είναι για τους πρώτους 6 μήνες και μετά αλλάζει η τιμή).

Αν και μπορείς, πριν κάνεις οτιδήποτε:
Αν είσαι ήδη συνδρομητής ΟΤΕ, να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ζητήσεις καλύτερη προσφορά απ'αυτή της ΔΙΟΔΟΥ (πχ. αυτή που μάλλον επωφελείται ο Haldol - πάντα χωρίς να ξεχνάς την παρένθεση της πάνω παραγράφου) αλλιώς πες τους υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές - ουκ ολίγες φορές έχει ακουστεί να κάνουν προσφορές σε τέτοιες περιπτώσεις, και στην περίπτωση που δεν είσαι, να παίξεις το ίδιο χαρτί λέγοντας "κερδίστε με με την προσφορά σας".

Δημοσ.

Τελικά δεν είναι φοιτητικό πακέτο αυτό που έγραψα πιο πάνω στα 21.90, απλό στάνταρ πακέτο είναι. Απλά η κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο όταν τη ρώτησα για φοιτητικό πακέτο μου ανέφερε αυτό χωρίς να μου πει πως δεν είναι. Όπως και να έχει τελικά επειδή το σταθερό δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω, έκανα αίτηση γι αυτό το πακέτο. 

Δημοσ.

Αν δικαιούσαι φοιτητικό κάνε αίτηση για φοιτητικό, η γραμμή θα είναι η ίδια και ο isp ίδιος, δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα με υψηλά pings κτλπ. Αν έχεις μπορείς να ζητήσεις και το fast path

Δημοσ.

Αν δικαιούσαι φοιτητικό κάνε αίτηση για φοιτητικό, η γραμμή θα είναι η ίδια και ο isp ίδιος, δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα με υψηλά pings κτλπ. Αν έχεις μπορείς να ζητήσεις και το fast path

Έψαξα αρκετά και εκτός από την vodafone δεν βρήκα κάποιο άλλο φοιτητικό πακέτο. Έχεις κάποιο υπόψιν; Στο site του ΔΙΟΔΟΣ δεν βγάζει τίποτα. Χρόνος ομιλίας του τηλεφώνου δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Η τιμή του ΟΤΕ στα 22 ευρώ δίκαιη μου φαίνεται.

Δημοσ.

Από τις ίδιες γραμμές παίρνουν και οι φοιτητές, δεν υπάρχει σχέση μεταξύ φοιτητικού πακέτου και προβλημάτων. Σε συμφέρει φοιτητικό, και ακόμα καλύτερα vdsl 50 στα 29 ευρώ αν το υποστηρίζει η περιοχή σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...