Patronnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του blackwidow 2015 και θα ηθελα να παρω ενα αλλο πληκτρολογιο να μην κανει τοση φασαρια να εχει οπωσδηποτε χρωματα αλλα δεν ξερω ποιο..εχετε κανενα υποψην;
8 Ball Pool Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του blackwidow 2015 και θα ηθελα να παρω ενα αλλο πληκτρολογιο να μην κανει τοση φασαρια να εχει οπωσδηποτε χρωματα αλλα δεν ξερω ποιο..εχετε κανενα υποψην; Καλησπέρα φίλε μου!! Το budget σου?
Runner25 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 εγω ειχα το blackwidow και πηγα για korsair k70 rgb red switcthes αλλα νομιζω οι διακοπτες του razer ηταν καλυτεροι
SpirosZ68 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του blackwidow 2015 και θα ηθελα να παρω ενα αλλο πληκτρολογιο να μην κανει τοση φασαρια να εχει οπωσδηποτε χρωματα αλλα δεν ξερω ποιο..εχετε κανενα υποψην; Ξερεις τι χρωμα πληκτρα εχει το Blackwidow που εχεις?? Τα πιο αθορυβα ειναι τα MX brown και τα Τopre Τα Corsair εχουν Cherry MX ενω τα Razer εχουν δικα τους, κατασκευη Kaihl (καλη Κινεζικη απομιμιση των Cherry MX). Το τι ειναι καλυτερο για τον καθε ενα ειναι σχετικο. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2016 από SpirosZ68
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 εγω ειχα το blackwidow και πηγα για korsair k70 rgb red switcthes αλλα νομιζω οι διακοπτες του razer ηταν καλυτεροι Στο ειχαμε γραψει και τοτε οτι οι διακοπτες του razer ειναι χειροτεροι απο τους Cherry mx απο πλευρας ποιοτητας...... Τελος παντων,δεν εχει νοημα να προσπαθουμε να πουμε το οτιδηποτε οταν ο ts απουσιαζει και δεν εχει αναφερει τα πιο βασικα οπως budget και χρηση. Προσωπικα θα προτεινα το G710+ της Logitech για τον θορυβο αλλα για αγορα απο εξωτερικο που το βρισκεις κοντα στα 100ευρω και λογικα πρεπει να εχει και 3 χρονια εγγυηση. Γενικα για θορυβο νομιζω οτι οι καλυτεροι διακοπτες πρεπει να ειναι οι κοκκινοι και μετα οι καφε και οι χειροτεροι οι μπλε,οι μαυροι και εννοειται οι πρασινοι του Blackwidow.
Whitefanged Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Cherry mx red, brown είναι λιγότερο θορυβώδεις από άλλους cherry mx. Αν τους τερματίζει ο χρήστης, πιέζει δηλαδή μετά το actuation point θα κάνουν κι αυτοί θόρυβο απλά λιγότερο από τους blue πχ. Εδώ και λίγο καιρό υπάρχουν στην αγορά και οι Cherry Mx Silent Σε πληκτρολόγιο με λαμπιόνια τζιτζιλόνια http://www.e-shop.gr/pliktrologio-corsairstrafe-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-silent-na-version-p-PER.549968 Επίσης οι romer-g στα καινούρια logitech (g410,810,910) είναι αρκετά αθόρυβοι, καθώς και οι qs1 του apex m800 της steelseries. Τα logitech και το m800 είναι rgb. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2016 από Whitefanged
Runner25 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Στο ειχαμε γραψει και τοτε οτι οι διακοπτες του razer ειναι χειροτεροι απο τους Cherry mx απο πλευρας ποιοτητας...... Τελος παντων,δεν εχει νοημα να προσπαθουμε να πουμε το οτιδηποτε οταν ο ts απουσιαζει και δεν εχει αναφερει τα πιο βασικα οπως budget και χρηση. Προσωπικα θα προτεινα το G710+ της Logitech για τον θορυβο αλλα για αγορα απο εξωτερικο που το βρισκεις κοντα στα 100ευρω και λογικα πρεπει να εχει και 3 χρονια εγγυηση. Γενικα για θορυβο νομιζω οτι οι καλυτεροι διακοπτες πρεπει να ειναι οι κοκκινοι και μετα οι καφε και οι χειροτεροι οι μπλε,οι μαυροι και εννοειται οι πρασινοι του Blackwidow. εεε εγω σου λεω της ραζορ που την κραζετε ηταν καλυτεροι, μαλλον δε καταλαβαινομαστε ειναι απλα τα πραματα αν δεν εισαι κατοχος ενος προιοντος δε μπορεις να εκφερεις εγγυρη αποψη, τερμα
Whitefanged Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 εεε εγω σου λεω της ραζορ που την κραζετε ηταν καλυτεροι, μαλλον δε καταλαβαινομαστε Δεν υπάρχει αυτό όταν μιλάμε για περιφερειακά και τον τρόπο που τα αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας, στην προκειμένη η αφή+ακοή. Μπορεί για σένα να ήταν οι καλύτεροι και για μένα οι χειρότεροι. Είναι θέμα γούστου. Είναι σαν να συζητάμε αν είναι καλύτερο το στοιφάδο ή τα σουβλάκια. Δεν υπάρχει καλύτερο αλλά προτιμότερο. Στα αντικειμενικά κριτίρια όμως (αντοχή σε κλικς, ποιότητα κατασκευής) τα αυθεντικά cherry mx είναι ανθεκτικότερα των κινέζικων απομιμίσεων της razer. 1
Runner25 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει αυτό όταν μιλάμε για περιφερειακά και τον τρόπο που τα αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας, στην προκειμένη η αφή+ακοή. Μπορεί για σένα να ήταν οι καλύτεροι και για μένα οι χειρότεροι. Είναι θέμα γούστου. Είναι σαν να συζητάμε αν είναι καλύτερο το στοιφάδο ή τα σουβλάκια. Δεν υπάρχει καλύτερο αλλά προτιμότερο. Στα αντικειμενικά κριτίρια όμως (αντοχή σε κλικς, ποιότητα κατασκευής) τα αυθεντικά cherry mx είναι ανθεκτικότερα των κινέζικων απομιμίσεων της razer. οι κοκκινοι που πηρα πατιουνται πολυ ευκολα επισης δεν κανουν τοσο κλικ τον ηχο γενικα σου λεω σαν αισθηση το μπλακγουιντοου 9 το κορσαιρ 7
Whitefanged Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 γενικα σου λεω σαν αισθηση το μπλακγουιντοου 9 το κορσαιρ 7 Μου ξαναλές το ίδιο πράγμα. 9 και 7 για σένα. Για μένα μπορεί 5 και 10 ή 9 και 2 ή οτιδήποτε.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 εεε εγω σου λεω της ραζορ που την κραζετε ηταν καλυτεροι, μαλλον δε καταλαβαινομαστε ειναι απλα τα πραματα αν δεν εισαι κατοχος ενος προιοντος δε μπορεις να εκφερεις εγγυρη αποψη, τερμα Τα ιδια μου ελεγες και στο αλλο θεμα για την razer γενικα και σου ειχα πει αν εχουν περασει πραγματα απο τα χερια μου. Α και μια και το εφερε και η κουβεντα,το τελευταιο προιον απο αυτη την εταιρια που ειχα,τα Hammerhead,μου σταματησε να μου λειτουργει το αριστερο ακουστικο(δυστηχως για μενα βεβαια δεν βρισκω την εγγυηση). Κοινως μακρυα και αγαπημενα πλεον απο αυτη την εταιρια. Για τα περι που γραφεις υπαρχει η προσωπικη αποψη που λες,και η αντικειμενικη αποψη. Σαν ποιοτητα οι κινεζο διακοπτες της razer(και νομιζω και της Logitech)ειναι χειροτερης ποιοτητας απο τους χιλιο δοκιμασμενους Cherry MX. οι κοκκινοι που πηρα πατιουνται πολυ ευκολα επισης δεν κανουν τοσο κλικ τον ηχο γενικα σου λεω σαν αισθηση το μπλακγουιντοου 9 το κορσαιρ 7 Σε αυτο δεν φταινε οι διακοπτες αυτοι καθαυτοι αλλα εσυ που δεν εψαξες να δεις τι διακοπτες ηθελες πριν την αγορα αρα δεν εχει καμια σχεση η βαθμολογια που βαζεις γιατι συγκρινεις ανομοια πραγματα(δηλαδη διαφορετικους διακοπτες) Το κλικ που λες το κανουν οι πρασινοι διακοπτες,οι μπλε και οι μαυροι κυριως(και λιγοι οι καφε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα