Προς το περιεχόμενο

hp deskjet f4280 πρόβλημα


jason97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά και χρόνια πολλά είπα μετά από καιρό να εκτυπώσω κάτι άλλα τίποτα από μελάνι πρέπει να είμαι οκ στάθμη του χρώματος έχει 2 γραμμές και με μαύρο είναι στο full

Τη είναι πρόβλημα στις μελανες η στον εκτυπωτή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα , βγάλε το μαύρο και σκούπισε με προσοχή την κεφαλή με υγρό χαρτί κουζίνας, Προσεκτικά μέχρι να καθαρίσει. Ζέστανε λίγο νερό (χλιαρό) , βάλε λίγο σε ένα πιατάκι και άσε μέσα την κεφαλή κάνα τέταρτο-μισάωρο για αρχή. Στο πιατάκι να μην έχει πολύ νερό , υπολόγισε να βυθίζεται η κεφαλή κάνα εκατοστό περίπου. Μετά σκούπισε ξανά με υγρό χαρτί  την κεφαλή πολύ προσεκτικά ώστε να μην μείνει υγρασία , ειδικά μπροστά στις επαφές για αποφυγή βραχυκυκλώματος κατά την επανατοποθέτηση. Αν στο χαρτί σου αφήνει ίχνος μελάνης είσαι σε καλό δρόμο.Όταν την ξαναβάλεις επάνω κάνε 2-3 κύκλους καθαρισμού και δες αποτελέσματα. Αν το μπούκωμα είναι πολύ τότε μόνο με επανάληψη και για πιο πολύ χρόνο μπορεί να σώσουν την κεφαλή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι δεν παθαίνουν , σκούπισέ τες καλά πριν τις βάλεις στον εκτυπωτή , ειδικά στις επαφές. Μπορεί να τις φυσήξεις από το πλάι καθώς εγκλωβίζεται υγρασία ανάμεσα στο δοχείο και στο ribbon cable της κεφαλής. Έχω το ίδιο μηχάνημα και αυτό που σου περιγράφω το έχω κάνει αρκετές φορές. Αυτό που δεν συστήνω να κάνεις είναι να την αφήσεις για πάρα πολύ ώρα στο νερό. Το νερό διαλύει το μελάνι αλλά δεν θέλεις να μουλιάσει καθώς έχει μέσα στο μελανοδοχείο σφουγγάρι και ενδέχεται να τραβήξει πολύ νερό. Ο χρόνος που σου γράφω είναι αυτός που δοκίμασα εγώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βραζεις νερο στο μπρικι και βαζεις μεσα το μελανι.δυο τρια λεπτα μετα το βγαζεις και σκουπιζεις με νοπνευμα.αν καποιο χρωμα συνεχιζει να μην εμφανιζεται,το ξανακανεις.το δοχειο δεν ρουφαει νερο αλλα αντοιθετως,βγαζει μελανι.να μην εξηγω φυσικα φαινομενα.υποψην,λογο αυτου του φαινομενου,θα χασεις μελανι,αλλα η αλλη εναλακτικη ειναι αγορα καινουριων κεφαλων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα δουλεψε αλλα δεν μου βγαζει εντονο χρωμα

παιδια θελω να εκτυπωσω απο pc αλλα δεν γινεται τη στο καλο γινεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω γιατί έφτιαξε επανήλθαν τα χρώματα

Τον σύνδεσα με τον υπολογιστή αλλά δεν μου τα εκτυπώνει κατέβασα drivers

γιατί αυτοί από το cd δεν υποστηρίζουν τα 7 .αλλά δεν έγινε τίποτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...