Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα Acer Aspire 5930G και θέλω να του αλλάξω οθόνη. Ψάχνω κάποια να έχει την καλύτερη εικόνα μιας και θα είναι για θέαση ταινιών.

Κάνει κάτι τέτοιο;

http://www.itsys.gr/othones-laptop/15-4/lp154wu1-tl-a2-15-4-1920x1200-wuxga-ccfl-30pin-kod-1206-1067177.html

Δημοσ.

Ακού τι γίνεται με τις οθόνες , με σιγουριά δεν μπορεί να σου πεί κανενας διοτι μπορεί ναι μεν να βρείς μια οθόνη μου φαινομενικά κάνει να την βάλεις επάνω αλλα ειτε να μην δείχνει καθόλου ή να δείχνει οχι σωστά οποτε ειναι ρίσκο , και μην νομίζεις οτι θα δεις και καμια φοβερή διαφορά

Δημοσ.

Εχω βάλει τέτοια οθόνη σε dv6000 - δουλεύει χωρίς πρόβλημα αλλά έχει 2 αρνητικά [τουλάχιστον σε αυτή που έβαλα -

η οθόνη ήταν παλιό μοντέλο καθώς ξηλωμένη από άλλο μηχάνημα].

Χαμηλότερη φωτεινότητα σε σχέση με την παλιά και μικρότερη διάρκεια μπαταρίας  καθώς είχε περισσότερη κατανάλωση.

Καθώς η χρήση του είναι για το καλοκαίρι που θέλω και φωτεινότητα και αυτονομία κατέληξα με την παλιά πάλι.

Προτείνω να κοιτάξεις αυτά τα χαρακτηριστικά πρώτα σε σχέση με την παλιά που φοράει.

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις καλώδια να συνδέει το φορητό με τηλεόραση και να κάνεις τη δουλειά σου ; :unsure:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...