neof1z Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα Acer Aspire 5930G και θέλω να του αλλάξω οθόνη. Ψάχνω κάποια να έχει την καλύτερη εικόνα μιας και θα είναι για θέαση ταινιών. Κάνει κάτι τέτοιο; http://www.itsys.gr/othones-laptop/15-4/lp154wu1-tl-a2-15-4-1920x1200-wuxga-ccfl-30pin-kod-1206-1067177.html
SPANK Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ακού τι γίνεται με τις οθόνες , με σιγουριά δεν μπορεί να σου πεί κανενας διοτι μπορεί ναι μεν να βρείς μια οθόνη μου φαινομενικά κάνει να την βάλεις επάνω αλλα ειτε να μην δείχνει καθόλου ή να δείχνει οχι σωστά οποτε ειναι ρίσκο , και μην νομίζεις οτι θα δεις και καμια φοβερή διαφορά
sil_unique Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εχω βάλει τέτοια οθόνη σε dv6000 - δουλεύει χωρίς πρόβλημα αλλά έχει 2 αρνητικά [τουλάχιστον σε αυτή που έβαλα - η οθόνη ήταν παλιό μοντέλο καθώς ξηλωμένη από άλλο μηχάνημα]. Χαμηλότερη φωτεινότητα σε σχέση με την παλιά και μικρότερη διάρκεια μπαταρίας καθώς είχε περισσότερη κατανάλωση. Καθώς η χρήση του είναι για το καλοκαίρι που θέλω και φωτεινότητα και αυτονομία κατέληξα με την παλιά πάλι. Προτείνω να κοιτάξεις αυτά τα χαρακτηριστικά πρώτα σε σχέση με την παλιά που φοράει.
ss13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Γιατί δεν παίρνεις καλώδια να συνδέει το φορητό με τηλεόραση και να κάνεις τη δουλειά σου ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα