Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλό πάσχα να έχουμε.

Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να εγκαταστήσω τα Windows 10 (x86 bit version) σε ένα καινούριο σύστημα με επεξεργαστή x64 bit. Θα λειτουργήσει σωστά ή πρέπει να πάω για καινουρια windows?

Ελπίζω να έγινα κατανοητός :)!

Δημοσ.

Ναι μπορείς. Συμβατότητα υπάρχει προς τα πίσω, οχι προς τα εμπρος.

Βέβαια υπάρχει και η αλλη παράμετρος. Το serial που εχεις για x86 ειναι παρα πιθανό να το δχτούν και τα 64bit, οποτε κατέβασε το iso για windows 64bit και κανε εγκατάσταση με τo σειριακο από τα x86

Δημοσ.

Θα λειτουργήσει κανονικά. Απλά θα βλέπει λιγότερη μνήμη RAM, περίπου 3,2 έως 3,5 γίγα max!

Σοβαρά?? Δώρο άδωρο τότε.. Αν δοκιμάσω την μέθοδο του isay θα βλέπει κανονικά την ram μου ή απλά θα λειτουργεί με όριο πάλι?

Δημοσ.

Τα σειριακά των 32 bit παίζουν συνήθως σε 64αρια windows. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμασεις. Εγώ πάντως έχω βάλει και 32 και 64 με τον ίδιο σειριακό.

Δημοσ.

Ποιος είναι ο λόγος να βάλεις 32 bit λειτουργικό?

Συνήθως το βάζουν όλοι όσοι έχουν μικρή ραμ μνήμη και λόγο του ότι τα 32 bit είναι ολίγων ελαφρότερα από τα 64 bit

• Like 1
Δημοσ.

Συνήθως το βάζουν όλοι όσοι έχουν μικρή ραμ μνήμη, λόγο του ότι τα 32 bit είναι ολίγων ελαφρότερα από τα 64 bit

μου ειχε κατσει περιπτωση που κάποιο περιεργο software δουλευε μονο με 32bit windows

Δημοσ.

μου ειχε κατσει περιπτωση που κάποιο περιεργο software δουλευε μονο με 32bit windows

Τότε την πάτησες. Δεν υπάρχει περίπτωση 32 bit λειτουργικό να δει θεωρητικά πάνω από 4 γίγα μνήμη.. στην πράξη 3,2 έως 3,5 γίγα.

Δημοσ.

Συνήθως το βάζουν όλοι όσοι έχουν μικρή ραμ μνήμη και λόγο του ότι τα 32 bit είναι ολίγων ελαφρότερα από τα 64 bit

Ο λόγος είναι πως αυτά έχω από παλαιότερο σύστημα. Και θέλω να περάσω και κάποια παλαιότερα προγράμματα που δουλεύω τα οποία δεν ξέρω αν τρέχουν σε 64bit.

Κάπου είδα για free αναβάθμιση από 84bit σε 64bit βέβαια, αλλά έχω τις επιφυλάξεις μην πεχθεί καμιά στραβή με το serial. Από ότι λένε όμως τα παιδιά πιθανότατα δεν θα υπάρχει πρόβλημα άρα θα κοιτάξω να περάσω το x64 από την αρχή και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Κρίμα 16giga να πάνε χαμένα :P! Και για την συμβατότητα με τα προγράμματα θα δείξει...

Δημοσ.

Καμία σχέση τα 32 ή 64 μπιτ με το serial

Το ίδιο serial θα βάλεις είτε βάλεις τα 32 ή τα 64 μπιτ. Αρκεί να είναι τα ίδιο λειτουργικό… πχ win10 pro…  είτε τα 64…ή τα 32 μπιτ περάσεις το ίδιο κλειδί θα βάλεις…

Απλά όλες οι εκδόσεις των 32 μπιτ βλέπουν θεωρητικά μέχρι τα 4 γιγα… πρακτικά μέχρι το πολύ 3,5 γιγα

Δημοσ.

Καμία σχέση τα 32 ή 64 μπιτ με το serial

Το ίδιο serial θα βάλεις είτε βάλεις τα 32 ή τα 64 μπιτ. Αρκεί να είναι τα ίδιο λειτουργικό… πχ win10 pro…  είτε τα 64…ή τα 32 μπιτ περάσεις το ίδιο κλειδί θα βάλεις…

Απλά όλες οι εκδόσεις των 32 μπιτ βλέπουν θεωρητικά μέχρι τα 4 γιγα… πρακτικά μέχρι το πολύ 3,5 γιγα

Οκ φίλε! Θα το δοκιμάσω και θα δούμε!!!

Ευχαριστώ παρα πολύ παίδες για την βοήθεια!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και η δυνατότητα αν δεν σου τρέχουν στο 64 μπιτο που θα περάσεις , να βάλεις σε virtual machine 32 μπιτο , μόνο για τα προγράμματα αυτά που σε ενδιαφέρουν

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...