Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εχω ένα θεματάκι και νομίζω πως θα το λύσω εδω παρέα με εσάς :) λοιπόν όλα άρχισαν όταν μου κατέβηκε η ιδέα να συνδέσω το λαπτοπ μου με μια acer οθόνη που εχω..την συνδέω όλα καλά παιζω λολ κανα 2-3 παιχνίδια και μετα μου μαυρίζει την οθόνη και μου βγάζει ένα μυνηνα κάτι για frequency αυτο γίνετε όταν εχω το HDMI συνδεμένο όταν το βγάζω και εχω το DVI ειναι όλα καλά δεν την πετάει απλά εινα λίγο ποιο αργεί απο το HDMI 2 κλάσματα δευτερολέπτου το καταλαβαίνω γιατ μόλις κάνω το κλικ στο λολ μετα απο τα 2 κλάσματα ξεκινάει και αυτο για το λολ ειναι πρόβλημα καμμία συμβουλή πως θα το λύσω αυτο;;
Ευχαριστω :)

Δημοσ.

στην επιφανια εργασιας αριστερο κλικ - αναληση οθονης -ρυθμίσεις για προχω - οθονη - ρυθμος ανανεωσης οθονης και κατεβασε τα hz απο πχ 75 σε 70

• Like 1
Δημοσ.

Μου εχει μόνο μια επιλογή για 60 δεν ξερω αμα ειμαι και στο σωστό μέρος

Βασικά με το HDMI μου βγάζει 50-59-60 τα πατισα όλα και πάλι το ίδιο μου βγάζει

Δημοσ.

κατεβασε ταυτοχρονα και την ανάλυση πχ απο 1280χ1024 σε 1024χ768

μετα πας σε αλλο καλωδιο hdmi

μπορει να ναι η πλακετα με τα κουμπια της οθονης θελει λυσιμο και σπρευ επαφων

Δημοσ.

Δεν κανει τιποτα :( αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι όταν την πρώτο έβαλα λειτουργούσε κανονικά και μετα μου έβγαλε αυτο το μυνηνα και κάτι ακόμα αφού με το το άλλο το καλώδιο δουλεύει πως μπορώ τουλάχιστον να μειώσω αυτήν την καθυστερήσει ;

Έκανα ένα ρεσετ στην οθόνη με το HDMI μεσα και ειναι οκ μέχρι στιγμής δεν ξερω αν θα το ξανά βγάλει το πρόβλημα αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...