MindControl Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Συνάδελφοι,Πρώτα απο όλα, το post είναι για τον TP-Link AC 450 Wireless Nano USB Adapter 433Mbps.Πριν θεωρήσω λοιπόν ότι ο καινούργιος WiFi adapter που αγόρασα, είναι χαλασμένος, κάνω το post αυτό, μήπως και κάποιος έχει κάποια ειδικότερη πληροφορία η οποία και μου διαφεύγει!Είναι βέβαια λίγο απίθανο να είναι χαλασμένος, γιατί αυτά είναι τετριμμένα πράγματα.Τα βάζεις και παίζουν.Σε μηχάνημα λοιπόν, με Windows 8.1 x64, ο adapter αναγνωρίστηκε επιτυχώς ύστερα απο εγκατάσταση των Drivers. Παρόλα αυτά, δεν βρίσκει κανένα απολύτως διαθέσιμο δίκτυο, κάτι το οποίο κάνει με επιτυχία ένας παλαιότερος Crypto adapter, με το ίδιο Router Speedport του ΟΤΕ.Υπέθεσα ότι επειδή των τοποθέτησα πίσω στον υπολογιστή, "δεν φθάνει εκεί το σήμα", παρόλο που ο Ράουτερ είναι στα 3 μέτρα. Το αποκλείω βέβαια και αυτό το ενδεχόμενο.Κάτι άλλο που έκανα τσέκ ήταν τα Country Frequencies (5Ghz) απο τα Properties του TP-Link Adapter.Τα δοκίμασα όλα πάλι δίχως αποτέλεσμα.Τι μου διαφεύγει τελικά;MindControl.Σημείωση εκ των υστέρωνΜετά απο μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, υποθέτω ότι πρέπει να υπάρχει θέμα με το Transmission.Δηλαδή το θέμα είναι μεταξύ των 5Ghz του adapter και των 2.4Ghz του Ράουτερ. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2016 από MindControl
nikos903 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το γράφει στα specs του adapter, είναι για 802.11AC - a -n Άρα στα 2.4 όπως λες όντως δεν πιάνει... Ποιο ρούτερ έχεις;
MindControl Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ο Ράουτερ μου είναι o Speedport του ΟΤΕ. Υποστηρίζει έως 2.4Ghz. Δεν έχει option για 5Ghz δηλαδή.Για να είμαι ειλικρινής την πάτησα σαν πρωτάρης, μιας και θεώρησα ότι όλα τα περί WiFi έχουν ένα και μόνον φάσμα.Anyway. Θα μείνει ενθύμιο ο Wireless adapter
nikos903 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ποιο SpeedPort? Ένα που έβλεπα τώρα έχει και n (5GHz). Πάντως ανάλογα το μαγαζί αν δεν έχει γίνει και άχρηστη η συσκευασία μπορεί να στο αλλάξουν αμα το πας πίσω.
jkoukos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το Speedport W 724V Ci, είναι dual band, δηλαδή δουλεύει στους 2,4GHz και στους 5GHz. Το Speedport Entry 2i, που συνήθως δίνει τελευταία, δουλεύει μόνο στους 2,4GHz.
MindControl Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Θα το κρατήσω μάλλον, έτσι να υπάρχει. Στο μέλλον μπορεί να χρειαστεί το φάσμα των 5Ghz Όσον αφορά το Speedport, είναι ο Entry 2i, ο οποίος όπως σωστά λές jkoukos, δουλεύει μονάχα στα 2.4 Ghz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα