anwnymh29 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπερα στο φορουμ,εχω ενα fiat punto του 1998 μοντελο. Χτες λοιπον εκει που οδηγουσα εκανε εναν τρελο ηχο δεν ξερω πως να το περιγραψω ...σαν ξεψυχισμενη κορνα να το πω??Συνεχομενα,ακομα και οταν εσβησα την μηχανη.Το κοιταξαν σημερα ο πατερας μου και ο αδερφος μου και ειπαν οτι δεν βρηκαν κατι..Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?Ενταξει αν το ξανακανει εννοειται θα το παω συνεργειο,απο περιεργεια και μονο ρωταω γιατι δεν μου εχει ξαναβγαλει κατι αναλογο οτι αμαξι εχω οδηγησει. Βασικα δεν ρωταω μονο απο περιεργεια αλλα και απο ανασφαλεια μην με αφησει πουθενα τετοιες μερες που επικρατει ενας χαμος..Σας παει κατι στο μυαλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πολλα μπορεις να ναι ειδικα αν εσβησες το κινητηρα και το εκανε παλι. Απο μια πετρα που ειχανε τα λαστιχα μεχρι ρουλεμαν, φρενα, κατι να σερνετε οπως η ποδια που ναι κατω απο την μηχανη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν ηταν συρσιμο αυτο..εκανε σαν καραβι που κορναρει στο λιμανι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν ηταν συρσιμο αυτο..εκανε σαν καραβι που κορναρει στο λιμανι Δλδ κορνάρουν αλλιώς τα καράβια έξω από τα λιμάνια? Σοβαρά τώρα, τον ήχο συνέχισε να τον κάνει παρόλο που έσβησες τον κινητήρα χωρίς να σταματήσεις το αυτοκίνητο, ή αφού το είχες σταματήσει? Edit: Μπας και άναψε κανα βεντιλατέρ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δλδ κορνάρουν αλλιώς τα καράβια έξω από τα λιμάνια? Σοβαρά τώρα, τον ήχο συνέχισε να τον κάνει παρόλο που έσβησες τον κινητήρα χωρίς να σταματήσεις το αυτοκίνητο, ή αφού το είχες σταματήσει? Προσπαθω να περιγραψω τον ηχο Ημουν σταματημενη στην κινηση,σε σταματα-ξεκινα που λεμε..κλεινω την μηχανη και ακομα ουρλιαζε..με κοιταζαν ολοι καλα καλα Tωρα θα το κυκλοφορησω παλι και ο θεος βοηθος..το πολυ πολυ να δωσω και μια αλλη νοτα στους επιταφιους. Δεν σας παει τιποτε στο μυαλο ρε αγορια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Προσπαθω να περιγραψω τον ηχο Ημουν σταματημενη στην κινηση,σε σταματα-ξεκινα που λεμε..κλεινω την μηχανη και ακομα ουρλιαζε..με κοιταζαν ολοι καλα καλα Tωρα θα το κυκλοφορησω παλι και ο θεος βοηθος..το πολυ πολυ να δωσω και μια αλλη νοτα στους επιταφιους. Δεν σας παει τιποτε στο μυαλο ρε αγορια?? Κάτι που μου πήγε στο μυαλό το έγραψα. Αγόρια είμαστε, όχι χαρτορίχτρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μαλλον οπως ειπε ο joshua21 ζεσταθηκε μηχανή σταματα ξεκινα και το βεντιλατερ δουλευε ακομα και με σβηστη την μηχανη. Δες τα νερά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Σε μερικά αμάξια εξακολουθεί να δουλεύει το βεντιλατέρ και με κλειστό το κινητήρα. Κάντε 1 έλεγχο στίς στάθμες λαδιού κινητήρα & παραφλού με κρύο το κινητήρα και σε επίπεδο μέρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα