Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενημέρωση=> λοιπόν παίδες το πρόβλημα ξαναεμφανιστηκε λύνεται μόνο με reboot του router 

1. έκανα ping ote δεν απαντάει(δεν απαντάει ακόμα και όταν έχω σύνδεση κανονικά) 
  2. έκανα ping otenet.gr απαντάει
  3. έκανα ping google.com απαντάει

Link Status Up
Modulation Type ADSL_2plus
Actual Rate(Up/Down) 983/4096 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 975/17060 kbps
Noise Margin(Up/Down) 7.8/16.7 dB
Line Attenuation(Up/Down) 23.1/39.5 dB
Output Power(Up/Down) 12.3/9.5 dBm
Data Path(Up/Down) Fast/Fast
Interleave Depth(Up/Down) 1/1
Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms
INP(Up/Down) 0/0 symbols
Profile N/A
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Errors(Up/Down) 0/426
FEC Errors(Up/Down) 0/0
Επεξ/σία από TonyMetalizer
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενημέρωση=> λοιπόν παίδες παρατήρηση λειτουργεί μόνο το youtube η αντιμετώπιση προβλημάτων λέει ότι λείπουν πρωτοκολλά δικτυου

Δημοσ.

ενημέρωση=> λοιπόν παίδες παρατήρηση λειτουργεί μόνο το youtube η αντιμετώπιση προβλημάτων λέει ότι λείπουν πρωτοκολλά δικτυου

καλα απο την αντιμετωπιση προβληματων μη περιμενεις να λυσεις προβλημα ...

δε το εχω ιδιαιτερα το θεμα αλλα θα ελεγα παρε τον οτε μηπως βρεις καμια ακρη...

Δημοσ.

O οτε τι να κάνει δηλαδή?

Το πρόβλημα το έχει αποκλειστικά και ΜΟΝΟ ο υπολογιστής σου, βάλε τους σωστούς drivers και φόρτωσε τα πρωτόκολλα σύνδεσης δικτυου

Δημοσ.

έβγαλα το τικ από το ipv6 είναι μια πιθανή λύση και βλέπουμε γιατί με τον ΟΤΕ δεν θα βγάλω πότε ακρη δεν με είχε βοηθησει κανένα service καμιάς εταιρειας παντα μόνος μου τα εβρισκα

τι εννοείς ρε φίλε NikosKallithea γίνε ποιο σηγκεκριμενος  πως  τα κάνω αυτα αρχαριος ειμαι

Δημοσ.

Ο οτε και κάθε εταιρεία μπορεί να βοηθήσει εκεί που έχει αρμοδιότητα, προφανώς λοιπόν για να βρίσκεις τις λύσεις μόνος σου,απλα τα προβλήματα δεν εχουν σχέση με τον πάροχο

Δημοσ.

τζίφος παίδες ο τύπος του ΟΤΕ μου είπε για φορματ και αυτη είναι η μονη λύση πλέον δοκίμασα όλους τους τρόπους online

Δημοσ.

τζίφος παίδες ο τύπος του ΟΤΕ μου είπε για φορματ και αυτη είναι η μονη λύση πλέον δοκίμασα όλους τους τρόπους online

Προφανώς σου είπε για φορμάτ για να σε ξεφορτωθεί (ειδικά αν τον ρώταγες ή του απάνταγες άσχετα πράγματα). Αν το Internet φτάνει κανονικά σπίτι σου και συνδέεσαι τότε σίγουρα δεν είναι θέμα του OTE. Φυσικά το φορμάτ δεν είναι λύση αν ο υπολογιστής παίζει κανονικά και μόνο κάποιες φορές δε συνδέεται.

Πριν κάνεις φορμάτ δοκίμασε:

Αν συνδέεσαι με καλώδιο στο ρούτερ άλλαξε το port (βάλε το καλώδιο του υπολογιστή σε άλλη διαθέσιμη πόρτα του ρούτερ).

Δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο του δικτύου που συνδέει το ρούτερ με τον υπολογιστή (αν έχεις εφεδρικό καλώδιο).

Καλό θα ήταν να κατεβάσεις μια live διανομή Linux και να την γράψεις σε ένα στικάκι ή σε ένα DVD. Όταν εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα ξεκίνα τον υπολογιστή με το Linux (από το στικάκι ή το DVD) και δες αν έχεις Internet.

Να υποθέσω ότι δεν κατεβάζεις torrent όταν εμφανίζεται το πρόβλημα; Αν τρέχει torrent client μπορεί να κάνει πολλές συνδέσεις και να μη μπορεί να τις διαχειριστεί το router και να κολλάει.

Δημοσ.

όχι δεν τον ρώταγα άσχετα πράγματα του είπα και πότε σημαίνει το πρόγραμμα και για τα πρωτοκολλά που ζητάει αφού μπαίνει το youtube μου λέει είναι πρόβλημα του λειτουργικού η του περιηγητή.

1. Αν συνδέεσαι με καλώδιο στο ρούτερ άλλαξε το port (βάλε το καλώδιο του υπολογιστή σε άλλη διαθέσιμη πόρτα του ρούτερ).το έκανα δεν είχε αποτέλεσμα είμαι αρχάριος άλλα όχι και τόσο
  2. Δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο του δικτύου που συνδέει το ρούτερ με τον υπολογιστή (αν έχεις εφεδρικό καλώδιο).το καλώδιο είναι καινούργιο του κουτιού cat6 
  3. Καλό θα ήταν να κατεβάσεις μια live διανομή Linux και να την γράψεις σε ένα στικάκι ή σε ένα DVD. Όταν εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα ξεκίνα τον υπολογιστή με το Linux (από το στικάκι ή το DVD) και δες αν έχεις Internet. οκ  θα το κανω
  4. Να υποθέσω ότι δεν κατεβάζεις torrent όταν εμφανίζεται το πρόβλημα; Αν τρέχει torrent client μπορεί να κάνει πολλές συνδέσεις και να μη μπορεί να τις διαχειριστεί το router και να κολλάει. ειπαμε αρχάριος όχι και τοσο
Δημοσ.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι γνώσεις έχει ο καθένας.

Αλλά για να καταλάβω όμως καλύτερα. Ο υπολογιστής παίζει κανονικά και μόνο κάποιες φορές χάνει τη σύνδεση και τότε διορθώνεται με ανοιγοκλείσιμο του ρούτερ; Γιατί αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι στο ρούτερ ή στη σύνδεση με το ρούτερ.

Επίσης, συνδέεσαι μόνο εσύ στον υπολογιστή ή συνδέεται και άλλος όταν συμβαίνει το πρόβλημα;

Δημοσ.

1. Αλλά για να καταλάβω όμως καλύτερα. Ο υπολογιστής παίζει κανονικά και μόνο κάποιες φορές χάνει τη σύνδεση και τότε διορθώνεται με ανοιγοκλείσιμο του ρούτερ; Γιατί αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι στο ρούτερ ή στη σύνδεση με το ρούτερ. το πρόβλημα εμφανίζεται στην πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή-περιηγητή τότε δουλεύει μόνο το youtube δεν με έχει πετάξει πότε εν ώρα γενικής χρίσης-gaming

2. Επίσης, συνδέεσαι μόνο εσύ στον υπολογιστή ή συνδέεται και άλλος όταν συμβαίνει το πρόβλημα; οχι κανενας

Δημοσ.

Για κόψε το Fast Startup μήπως αυτό δημιουργεί το πρόβλημα.

1) Control Panel -> Hardware and Sound
2) Από Power Option διαλέγεις Change what the power buttons do
3) Κάνεις κλικ το Change settings that are currently unavailable
4) Ξετσεκάρεις το Turn on fast startup (recommended)

post-204634-0-20843500-1463529805_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές σε μένα στις ρυθμίσεις τερματισμου μόνο αναστολή λειτουργιας και κλείδωμα υπαρχει

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να φταίει το μηχανάκι. Μου παρουσιάζεται και εμένα με ακριβώς ίδια συμπτώματα, και η λύση είναι επανεκκίνηση του ρουτερ. Με δικό μου μηχανάκι δεν συνέβαινε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...