Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα του insomnia.

Παίδες έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση μου μια φορά στο τόσο όταν ανοίγω τον υπολογιστή και έχω συνδέθει στο διαδίκτυο (φαίνεται στην μπάρα κάτω συνδεδεμένος) παρ'ολα αυτά ο περιηγητής δεν μου ανοίγει τις ιστοσελίδες βγάζει σφάλμα, ο μόνος τρόπος λύσης είναι να αποσυνδεσω το ρουτερ απο την πρίζα και να το ξαναενωσω μόνο τότε όλα λειτουργούν κανονικά υπάρχει κάποια λύση χωρίς να ανοιγοκλείνω ρουτερ?

λογισμικό windows 10

επίσης όταν συμβαίνει αυτό δεν μπαίνω ουτε skype oυτε steam

ρουτερ speedport 2i

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο που φανταζομαι οτι συμβαινει, ειναι οτι πεφτει για 2 λεπτα η συνδεση σου, αλλα αργει να ανανεωθει το εικονιδιο κατω δεξια, μου το κανει και εμενα καποιες φορες, μπορει να χασεις την συνδεση και το εικονιδιο να δειχνει πως ολα ειναι μια χαρα και να θυμηθει να βγαλει θαυμαστικο μετα απο 2 λεπτά. αν στο ξανακανει, απλα πατα στο εικονιδιο, πατα να αποσυνδεθει απο το WiFi, και μετα ξαναεπελεξε το δικτυο σου ωστε να ξανασυνδεθει. αν οντως εχει πεσει η συνδεση σου, το εικονιδιο θα εμφανιστει με θαυμαστικο οπως και θα επρεπε να ειχε κανει απο την αρχη. 

αν η συνδεση δεν επανελθει μετα απο λιγο και θελει παλι restart απο το router, τοτε κατι τρεχει με το router και θα προτεινα να εκανες ενα reset απο τις ρυθμισεις του (σιγουρεψου οτι εχεις τις ρυθμισεις του παροχεα σου πριν το κανεις αυτο γιατι θα πρεπει να τις ξαναπερασεις μεσα στο router)

• Like 1
Δημοσ.

φίλε Νίκο με το να είσαι εριστικός βοηθάς κανέναν προφανώς και δεν απαντάω όταν δεν έχει εμφανιστεί το πρόβλημα ξανά ώστε να δοκιμάσω αυτά που μου είπαν τα παιδιά

Δημοσ.

Το εριστικός δεν νομιζω να ισχύει

Που να ξερω αν εχεις ή δεν εχεις ιντερνετ, για αυτο σου ειπα ενημέρωσε να ξέρουμε μην απαντάμε ετσι στον αερα, πες πχ δεν εχει ξανασυμβεί

Δημοσ.

καλό είναι να διαβάζουμε το θέμα πριν απαντήσουμε έχω γράψει πιο πάνω ''οκ φίλε μου θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω γιατί δεν είναι πρόβλημα που εμφανίζεται καθημερινά"

Δημοσ.

ενημέρωση=> παιδια έβαλα φίλτρο σε μια συσκευή τηλεφώνου πού δεν είχε και αφαίρεσα και το firewall zone alarm που είχα μέχρι στιγμής δεν εχει εμφανιστεί το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...