TonyMetalizer Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα του insomnia. Παίδες έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση μου μια φορά στο τόσο όταν ανοίγω τον υπολογιστή και έχω συνδέθει στο διαδίκτυο (φαίνεται στην μπάρα κάτω συνδεδεμένος) παρ'ολα αυτά ο περιηγητής δεν μου ανοίγει τις ιστοσελίδες βγάζει σφάλμα, ο μόνος τρόπος λύσης είναι να αποσυνδεσω το ρουτερ απο την πρίζα και να το ξαναενωσω μόνο τότε όλα λειτουργούν κανονικά υπάρχει κάποια λύση χωρίς να ανοιγοκλείνω ρουτερ? λογισμικό windows 10 επίσης όταν συμβαίνει αυτό δεν μπαίνω ουτε skype oυτε steam ρουτερ speedport 2i
xaerialtwistx Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 αυτο που φανταζομαι οτι συμβαινει, ειναι οτι πεφτει για 2 λεπτα η συνδεση σου, αλλα αργει να ανανεωθει το εικονιδιο κατω δεξια, μου το κανει και εμενα καποιες φορες, μπορει να χασεις την συνδεση και το εικονιδιο να δειχνει πως ολα ειναι μια χαρα και να θυμηθει να βγαλει θαυμαστικο μετα απο 2 λεπτά. αν στο ξανακανει, απλα πατα στο εικονιδιο, πατα να αποσυνδεθει απο το WiFi, και μετα ξαναεπελεξε το δικτυο σου ωστε να ξανασυνδεθει. αν οντως εχει πεσει η συνδεση σου, το εικονιδιο θα εμφανιστει με θαυμαστικο οπως και θα επρεπε να ειχε κανει απο την αρχη. αν η συνδεση δεν επανελθει μετα απο λιγο και θελει παλι restart απο το router, τοτε κατι τρεχει με το router και θα προτεινα να εκανες ενα reset απο τις ρυθμισεις του (σιγουρεψου οτι εχεις τις ρυθμισεις του παροχεα σου πριν το κανεις αυτο γιατι θα πρεπει να τις ξαναπερασεις μεσα στο router) 1
TonyMetalizer Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 οκ φιλε μου θα δοκιμασω και θα ενημεροσω γιατι δεν ειναι προβλημα που εμφανιζεται καθημερινα
NikosKallithea Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Tι ωρα που δεν μπορείς εχεις ip στον ρουτερ, κανε ενα "ping ote.gr" απαντάει? 1
Kootoomootoo Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ανοίγεις το cmd και γράφεις αυτό που έγραψε, "ping ote.gr"
Petran_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τον ΟΤΕ και να τούς πεις να δουν τον θόρυβο της γραμμής.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ανέβασε εδω τα στατιστικα της σύνδεσης απο τον ρουτερ σου ...και απαντησε και σε καμια ερωτηση δεν ειναι κακο
TonyMetalizer Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 φίλε Νίκο με το να είσαι εριστικός βοηθάς κανέναν προφανώς και δεν απαντάω όταν δεν έχει εμφανιστεί το πρόβλημα ξανά ώστε να δοκιμάσω αυτά που μου είπαν τα παιδιά
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το εριστικός δεν νομιζω να ισχύει Που να ξερω αν εχεις ή δεν εχεις ιντερνετ, για αυτο σου ειπα ενημέρωσε να ξέρουμε μην απαντάμε ετσι στον αερα, πες πχ δεν εχει ξανασυμβεί
TonyMetalizer Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 καλό είναι να διαβάζουμε το θέμα πριν απαντήσουμε έχω γράψει πιο πάνω ''οκ φίλε μου θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω γιατί δεν είναι πρόβλημα που εμφανίζεται καθημερινά"
TonyMetalizer Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ενημέρωση=> παιδια έβαλα φίλτρο σε μια συσκευή τηλεφώνου πού δεν είχε και αφαίρεσα και το firewall zone alarm που είχα μέχρι στιγμής δεν εχει εμφανιστεί το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα