Ko_pro_skilo Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα ένας φίλος μου έδωσε ένα hp 15-d050ev το οποίο έχει το εξής σύμπτωμα, πτώντας το power button αναβει το PC αλλα το μόνο που κανει η οθόνη είναι να φωτίζει (backlight). Όταν πατούσα μια φορά το power button μετά από αυτό, έσβηνε αμέσως το PC. Ύστερα απο διάφορες δοκιμές που έκανα πατώντας διάφορα κουμπιά, κατέληξα στα Esc,F1,F2,F9,F10,F11 & F12 να γράφουν στην ίδια την οθόνη του pc κάτω αριστερα, απο κάτι διαφορετικό χωρίς να δείχνει ούτε καν το μενού των bios. Το PC δεν εχει κλείσει ουτε μισό χρόνο και η HP δεν το δέχεται στην εγγύηση. Μετά από ψάξιμο στο net κατεληξα στο bios corruption. Αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο. Δώστε μου τα φώτα σας και αν καταλήξουμε στο ίδιο συμπέρασμα, έχουμε κάποιο τρόπο να κανω Flash τα bios του HP (sp67044). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Και για ποιο λογο σου αιτιολογησαν οτι δεν το δεχονται? Αν ειναι bios corruption φανταζομαι βρηκες αυτα:http://support.hp.com/us-en/document/c02693833
Ko_pro_skilo Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Έκανα εγκατασταση των bios απο flashdrive , εδειξε οτι τα αντέγραψε κανονικά αλλά η οθόνη εμεινε παλι μαυρη(με αναμμενο το backlight) χωρις κανενα σημαδι ζωης
Andreasgarb Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν απάντησες όμως γιατί η Hp δεν το δέχεται στην εγγύηση.
Ko_pro_skilo Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Από οτι μου είπε ο φίλος μου δεν καλύπτει τετοιου είδους ζημιές ... Τωρα δεν εχω κατι να προσθέσω... Αυτό μου είπε οτι του είπαν.
Andreasgarb Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ποτέ δεν αναφέρεις ότι σου έμεινε στο χέρι - απάνω στο βιος update / αν και δεν αναφέρεις ξεκάθαρα αν έγινε κάτι τέτοιο. Επίσης, στείλε πμ και θα σου πω εγώ που να το στείλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα