Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις έβαλα τα windows στο λάπτοπ μου και ο σκληρός δίσκος HDD δεν εμφανίζεται, μόνο ο SSD. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Έχεις δυο σκληρούς στο laptop δηλαδή επάνω ; Δες και πες μας το μοντέλο ττου laptop σου ( υπάρχει ένα ταμπελάκι στη βάση του ) , έχεις δοκιμάσει τον σκληρό δίσκο σε σταθερό υπολογιστή να δεις εαν δουλεύει ή όχι ; :X

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/laptop-toshiba-satellite-p50-c-18d-156-fhd-core-i7-6700hq-12gb-1tb-128gb-nvidia-950m-4gb-no-os-p-PER.910804

Aυτό ειναι το λάπτοπ μου, και είναι ολοκαίνουριο χθες το πήρα οπότε όχι δεν έχω δοκιμάσει τον σκληρό.

Πάω στο device manager και βλέπω δύο δίσκους, και οι δυο με εγκατεστημένους τους τελευταίους drivers, όμως όταν πάω στο "ο υπολογιστής μου" μου βγάζει μόνο τον SSD. 

Δημοσ.

Τι του λετε μωρε?

Μονο ο Xristaras απαντησε σωστά...

Να δωθει γράμμα στο δισκο θελει απο την διαχειρηση δίσκων στα administrative tool στον πινακα ελέγχου.

Δημοσ.

Τι του λετε μωρε?

Μονο ο Xristaras απαντησε σωστά...

Να δωθει γράμμα στο δισκο θελει απο την διαχειρηση δίσκων στα administrative tool στον πινακα ελέγχου.

Oύτε τον πίνακα ελέγχου δεν μπορώ να βρω σε αυτά τα windows 10! Πρώτη φορά τα χρησιμοποιώ και δεν τα αντέχω! χαχα

Μια επιπλέον βοήθεια?

Δημοσ.

Oύτε τον πίνακα ελέγχου δεν μπορώ να βρω σε αυτά τα windows 10! Πρώτη φορά τα χρησιμοποιώ και δεν τα αντέχω! χαχα

Μια επιπλέον βοήθεια?

τοτε να τον πας πισω να το φτιαξουν-αλλαξουν

Τέτοιες απαντήσεις εσύ να δίνεις συνέχεια και σώθηκε ο κόσμος…

Αγαπητέ στο πληκτρολόγιό μας πατάμε ταυτόχρονα το κουμπί των Windows και το R

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, γράφουμε την εντολή diskmgmt.msc και πατάμε OK… και βρήκες λογικά την διαχείριση δισκων.

Δημοσ.

Άρα εκεί είναι και οι δυο δίσκοι σου…

Ένας 120 giga και ένας δεύτερος 1terra!

Απλά ο δίσκος Νο2 που βλέπεις με μαύρο χρώμα δεν έχει εκχωρηθεί..

Τώρα θα σου δώσω ένα λινκ κατατοπιστικότατο για το τι θα κάνεις… ανάλογα και με τις διαθέσεις σου.. δηλαδή καλύτερα είναι να χωρίσεις τον σκληρό δίσκο σε κανένα διαμέρισμα που κάποιο να έχεις πχ για φωτογραφίες.. κάποιο για τόρρεντ κλπ κλπ…

Αν δεν θέλεις άλλο διαμέρισμα κάνεις απλά το Βήμα 3

Δημοσ.

Άρα εκεί είναι και οι δυο δίσκοι σου…

Ένας 120 giga και ένας δεύτερος 1terra!

Απλά ο δίσκος Νο2 που βλέπεις με μαύρο χρώμα δεν έχει εκχωρηθεί..

Τώρα θα σου δώσω ένα λινκ κατατοπιστικότατο για το τι θα κάνεις… ανάλογα και με τις διαθέσεις σου.. δηλαδή καλύτερα είναι να χωρίσεις τον σκληρό δίσκο σε κανένα διαμέρισμα που κάποιο να έχεις πχ για φωτογραφίες.. κάποιο για τόρρεντ κλπ κλπ…

Αν δεν θέλεις άλλο διαμέρισμα κάνεις απλά το Βήμα 3

Nα δω πόσες φορές ακόμα θα με σώσεις εσύ!!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...