SlickNick Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 I am a faggot and I find this offencive I'm in complete shock... 2
isay Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 μερικοι δεν πατε καλα,εγω το ειπα για λογους ηθικους,καποιος παρανομος δεν θα ηθελε να πει την δουλεια του ,κ καποιος που βγαζει 2000 ε τον μηνα μπορει να θελει να το κρυψει,εδω μεσα γινετε μια απλη ερωτηση κ κ την κανετε επιστημη Δηλαδή ο παράνομος, ο οποίος δεν εχει ηθικους λόγους (αφου ειναι παρανομος), αλλά θα εχει ηθικους λόγους να μην το πει; Ακουω κάποια εγκεφαλικά κύτταρα μου να τσιτσιρίζουν από το κάψιμο.
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δηλαδή ο παράνομος, ο οποίος δεν εχει ηθικους λόγους (αφου ειναι παρανομος), αλλά θα εχει ηθικους λόγους να μην το πει; Ακουω κάποια εγκεφαλικά κύτταρα μου να τσιτσιρίζουν από το κάψιμο. Γιατί εσύ ξέρεις κανέναν κλέφτη να βγαίνει και να φωνάζει «είμαι κλέφτης» δηλαδή;;
dimitrisOP Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 πραγματικοί κλέφτες είναι οι Δ.Υ που παίρνουν παχουλούς μισθούς και τα ξύνουν με την τσουγκράνα 2
Bspus Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Σύντομα α(ν)εργος. Η παρένθεση, επειδή δε με χαλάει κιόλας. Τι συνεβη? Σε διωχνουν η δεν την παλευεις αλλο? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Tι δουλειά κάνετε λέει όχι τι δουλειά θα θέλατε να κάνετε 1
theoritikos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Dragon slayer. Τι πάει να πει δεν υπάρχουν δράκοι; Εγώ τους σκότωσα όλους! 1
Anorymous Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ειμαι στα ΜΑΤ. καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη 2
isay Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Γιατί εσύ ξέρεις κανέναν κλέφτη να βγαίνει και να φωνάζει «είμαι κλέφτης» δηλαδή;; Αν διαβάσεις προσεκτικά είναι διπλή άρνηση. Είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα