maou28 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλημέρα,,αυτό που θέλω να ρωτήσω δεν ξέρω αν είναι εφικτό και αν είναι τι βαθμό δυσκολίας έχει,,το ερώτημα μου είναι το εξής..Έχουμε έναν υπολογιστή, ένα router ένα στικάκι 3g/4g και ένα καταγραφικό με κάμερες,,πως γίνετε (αν γίνετε) να ανοίξουμε αυτό τον υπολογιστή εξ'αποστάσεως έτσι ώστε να μπούμε να ενεργοποιηθεί το 3g να δούμε τι γίνετε στον χώρο με τις κάμερες και μετά να τον κλείσουμε πάλι,,γιατί για να έχουμε 24 ώρες το 3g ανοιχτό μάλλον θα χρεώνει πολύ,, γίνετε αυτό που σας ρώτησα ή ερώτημα φαντασίας;
Grim Ripper Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Υπάρχει το wake-on-lan σε κάποιες μητρικές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται κάτι παρόμοιο αλλά με usb 3g. Έχεις και router οπότε υποθέτω το router + 3g usb θα είναι πάντα ανοιχτό. Για πες μας την μητρική του υπολογιστή ώστε να δούμε αν έχει το wake-on-lan.
maou28 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Την μητρική δεν την ξέρω δεν είναι δικό μου το μηχάνημα,,ναι το router θα είναι ανοιχτό το 3g δεν πρέπει να είναι,,πως θα γίνει να πάρω τον έλεγχο χωρίς Internet από κάποια άλλη συσκευή είτε μέσω smartphone ή από άλλον υπολογιστή,,,βρήκα αυτό εδώ που μπορεί να γίνει μέσω teamviewer http://www.wikihow.com/Access-Another-Computer-from-Your-Computer,,μπορείνα γίνει με αυτό;
Grim Ripper Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Όχι δεν κάνει, θα πρέπει και οι 2 συσκευές να είναι ανοιχτές για να γίνει αυτό. Δυστυχώς μέχρι εδώ φτάνουν οι γνώσεις μου. :/
tsakonas Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πρέπει το ρουτερ να υποστηρίζει 3G, αλλιώς δύσκολα τα πράγματα. Έπειτα είναι εύκολο.
tsakonas Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τότε πολύ απλά με το TeamViewer. Φτιάχνεις λογαριασμό και τον συσχετιζεις με το πι σι . Μέσω κινητού για να ξυπνήσει θέλει εφαρμογή όπως το WOL αλλά και dns όπως το no-ip. Org . Αλλιώς το ξυπνάς από λαπτοπ ή άλλο υπολογιστή. Η εφαρμογή TeamViewer στα κινητά δεν υποστηρίζει WOL. Ρύθμιση θέλει το ρουτερ για port forwarding port 9 UDP στην IP του υπολογιστή. Επίσης στις επιλογές bios θα έχει κάπου power-wake On lan. Τέλος, στην κάρτα δικτύου του υπολογιστή επιλέγεις allow this device to wake up..... https://www.google.sk/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.teamviewer.com/en/res/pdf/Teamviewer9-Manual-Wake-on-LAN-en.pdf&ved=0ahUKEwiY4sOgrrbMAhWhApoKHe3tB-MQFggbMAE&usg=AFQjCNHLQDgnyPsBewN-6-ZAO_1invKKNg Noip.com δωρεάν DNS
maou28 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Το power-wake on Lan αυτή η επιλογή δεν είναι για να ανοίγει ο υπολογιστής μόνος του μια συγκεκριμένη ώρα και ημ/νια που θα δώσουμε; Μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό που είπες; "το ρουτερ για port forwarding port 9 UDP στην IP του υπολογιστή".
tsakonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Η συγκεκριμενη ωρα ειναι μια απο τις επιλογες. Εαν θες το ανοιγεις συγκεκριμενη ωρα αυτοματα. Τοτε δε χρειαζεται port forwarding.
maou28 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Χρειάζειται port forwarding για τις κάμερες; Βρήκα αυτό το βίντεο
tsakonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εαν θελεις να τις βλεπεις απευθειας απο εξω, ναι. Εαν θελεις να τις βλεπεις μονο απο μεσα, μεσω του τοπικου υπολογιστη δλδ, οχι.
maou28 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 θα υπάρχει το μέρος που θα είναι οι κάμερες και το καταγραφικό και θέλω να μπορώ να είμαι στο σπίτι ή από το κινητό και να τα βλέπω από εκεί απλά δεν έχω καταλάβει την διαδικασία με το router λέει ότι πρέπει να ανοίξω 3 πόρτες να τις δηλώσω στο router εκεί μπερδεύομαι
tsakonas Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Άνοιξε τες όπως βλέπεις στο βίντεο που έστειλες εάν είναι αυτό το ρουτερ σου
maou28 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Θα το προσπαθήσω,,επείδη δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο γι αυτό μου φαίνεται βουνό με βάση αυτά που μου είπες θα το πάω βήμα-βήμα και πιστεύω θα γίνει,,σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και τον χρόνο που αφιέρωσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα