Patronnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά καλό Πάσχα να έχουμε..έχω ενα πρόβλημα εβγαλα το pc μου απο το σπίτι για να το φέρω στο εξοχικό μου και πάω να το συνδεσω και βάζω το ρεύμα πατααω να ανοίξει και κάνει να παει να ξεκινήσει και σβήνει και ξανανοιγει μονο του ότι παει να πάρει μπρος και σβήνει.. Δηλαδή το βλέπω στο πίσω ανεμιστηρα ότι ξεκινάει λίγο και μετά παει να σταματήσει και ξανά ξεκινάει πάλι.... Τι να κάνω; Για χαμηλή τάση μου λένε άλλοι της μπριζας Απο την τάση της μπριζςς οτι είναι χαμηλή μου λενε
Ghost007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά καλό Πάσχα να έχουμε..έχω ενα πρόβλημα εβγαλα το pc μου απο το σπίτι για να το φέρω στο εξοχικό μου και πάω να το συνδεσω και βάζω το ρεύμα πατααω να ανοίξει και κάνει να παει να ξεκινήσει και σβήνει και ξανανοιγει μονο του ότι παει να πάρει μπρος και σβήνει.. Δηλαδή το βλέπω στο πίσω ανεμιστηρα ότι ξεκινάει λίγο και μετά παει να σταματήσει και ξανά ξεκινάει πάλι.... Τι να κάνω; Για χαμηλή τάση μου λένε άλλοι της μπριζας Απο την τάση της μπριζςς οτι είναι χαμηλή μου λενε ηχειακι για μπιπ εχει ? μηπως εχει κουνηθει τπτ στη μεταφορα ...
nikos1982 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 δες μην εχει ξεκουμπωθεί κατι πανω απο την μητρικη !!!!
Patronnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 ΝΑ ΕΙΣΤΕ καλα παιδια σας ευχαριστω τελικα τα εβγαλα ενα ενα και δουλεψε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα