TRILOBYTER Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Τελικα τι χανεται ρε παιδία? :Ρ Η αξιοπρεπεια οποιου κατσει και ασχοληθει με νον Κ overclocking :devil: :devil: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OpaDwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Η αξιοπρεπεια οποιου κατσει και ασχοληθει με νον Κ overclocking :devil: :devil: Αν θεωρείς μη αξιοπρεπες αυτό το πράγμα, μπράβο σου το παιδι καλά κάνει και ψάχνεται lel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Η αξιοπρεπεια οποιου κατσει και ασχοληθει με νον Κ overclocking :devil: :devil: Δεν θα χάλαγε κανέναν αν το κατάφερνε να ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν θα χάλαγε κανέναν αν το κατάφερνε να ξέρεις Το να το καταφερεις σιγουρα μπορεις. Το θεμα ειναι αν αξιζει και τι θα κερδισεις. Αν θες να κανεις οβερκλοκ μπορεις απλα να παρεις Κ cpu και να το κανεις σωστα χωρις limitations. Αν θεωρείς μη αξιοπρεπες αυτό το πράγμα, μπράβο σου το παιδι καλά κάνει και ψάχνεται lel Για πλακα το ειπα, αλλα δε νομιζω και να αξιζει κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το να το καταφερεις σιγουρα μπορεις. Το θεμα ειναι αν αξιζει και τι θα κερδισεις. Αν θες να κανεις οβερκλοκ μπορεις απλα να παρεις Κ cpu και να το κανεις σωστα χωρις limitations. Για πλακα το ειπα, αλλα δε νομιζω και να αξιζει κιολας. Τώρα μιλάς σωστά. Ναι και εγώ αυτό λέω, αξίζει η όχι? Μερικοί λένε αξίζει είναι σαν να έχεις Κ και άλλοι λένε δεν αξίζει. Επικρατεί ένα κονφουζιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εγώ θα σ πως είμαι φαν του οβερκλοκ ..Κ ν σ πω κάτι κουφό πήγα στο κοσμονταντα κ ήθελα ν πάρω το ιντελ πεντιουμ g3258 κ μου λεει γτ χρήση τον θες του λέω γ να του κάνω λίγο οβερκλοκ κ μ λέει προσεχε μην τ κανείς οβερκλοκ γτ στα δύο χρόνια θα χ αφισει χρόνους TRILOBYTER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εγώ θα σ πως είμαι φαν του οβερκλοκ ..Κ ν σ πω κάτι κουφό πήγα στο κοσμονταντα κ ήθελα ν πάρω το ιντελ πεντιουμ g3258 κ μου λεει γτ χρήση τον θες του λέω γ να του κάνω λίγο οβερκλοκ κ μ λέει προσεχε μην τ κανείς οβερκλοκ γτ στα δύο χρόνια θα χ αφισει χρόνους TRILOBYTER Καλα μην τρελαθουμε κι ολας. Οσο εισαι εντος προδιαγραφων σε Voltage και θερμοκρασιες το OC δεν πειραζει τιποτα. Αν τωρα πας για extreme OC η αν δεν ξερεις τι κανεις εκει αλλαζει το πραγμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εγώ θα σ πως είμαι φαν του οβερκλοκ ..Κ ν σ πω κάτι κουφό πήγα στο κοσμονταντα κ ήθελα ν πάρω το ιντελ πεντιουμ g3258 κ μου λεει γτ χρήση τον θες του λέω γ να του κάνω λίγο οβερκλοκ κ μ λέει προσεχε μην τ κανείς οβερκλοκ γτ στα δύο χρόνια θα χ αφισει χρόνους TRILOBYTER Πάνε πες στους τεχνικούς εκεί να διαβάσουν λίγο πιο προσεχτικά γενικά διότι δεν πολυευσταθεί όλο αυτό που σου είπαν.Αν κάνεις σωστο oc και ξέρεις ακριβώς τι κάνεις (έχοντας πάντα και το κατάλληλο εξοπλισμό ταυτόχρονα psu/mobo/ cpu cooler) το cpu δεν παθαίνει τίποτα.Είναι συνιστώσες πολλές ένα σωστό oc όπως σωστά temps με σωστό vcore και άλλα πολλά που μόνο με σωστό διάβασμα τα μαθαίνεις αυτά.Το κάθε cpu θέλει και διαφορετική συμπεριφορά oc από τον χρήστη που τον έχει ...βλέπεις άλλες τεχνολογίες/αρχιτεκτονικές πιο παλιά άλλες τώρα.Κλοκάρω από μπόμπιρας με Pentium 4 και ποτέ κάποιος cpu δεν έπαθε κάτι από τότε μέχρι και σήμερα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εσείς τώρα το δέσατε κόμπο ότι αυτό είπε ο τύπος από την κοσμονταντά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μα τον τελευταιο καιρό ακούμε πολλά εδώ μέσα φίλος!!!Μερικά σε κάνουν να βγάζεις καπνούς.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OpaDwse Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μα τον τελευταιο καιρό ακούμε πολλά εδώ μέσα φίλος!!!Μερικά σε κάνουν να βγάζεις καπνούς.... Καλα ότι δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση είναι σίγουρο αλλά ο pentium και σε 2 χρόνια σε αφήσει, δεν τρέχει και τίποτα, επεξεργαστής των 80€ είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εγώ θα σ πως είμαι φαν του οβερκλοκ ..Κ ν σ πω κάτι κουφό πήγα στο κοσμονταντα κ ήθελα ν πάρω το ιντελ πεντιουμ g3258 κ μου λεει γτ χρήση τον θες του λέω γ να του κάνω λίγο οβερκλοκ κ μ λέει προσεχε μην τ κανείς οβερκλοκ γτ στα δύο χρόνια θα χ αφισει χρόνους TRILOBYTER Καμία σχεση με i5 NON K? Κανένας ρε παιδιά?? o:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Η Intel πιεσε τις εταιρίες να "κλειδώσουν" τους non k με bios updates στις μητρικές τους. Αν βρεις τα παλιά bios γίνεται. Σε Ποια mobo θες να το κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Η Intel πιεσε τις εταιρίες να "κλειδώσουν" τους non k με bios updates στις μητρικές τους. Αν βρεις τα παλιά bios γίνεται. Σε Ποια mobo θες να το κάνεις? Ένας φιλος θέλει και το ψάχνω να τον βοηθήσω. Z170 Msi είναι. Ναι πλέον με τα παλαιά BIOS γίνεται. Αλλά οι ερώτηση μου είναι αν αξίζει, αν δίνει ίδια αποτέλεσματα με έναν overclcockable cpu, και αν φαίνονται οι θερμοκρασίες δηλαδή αν είναι safe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ποια ειναι αυτη η κοσμονταντα' ρε παιδια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα