technology_guy Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλημερα. Αντιμετωπιζω την τελευταία ώρα ένα θέμα με το iPad. Οσο ήμουν στο safari ξαφνικά έκανε ένα restart και κολλήσε στο logo της apple. Το συνεδεσα σε φορτιστη και κανει όλη την ώρα τον ηχο που κάνει όταν φορτίζει αλλά δεν ξεκολλουσε απο το logo. Μετα το συνεδεσα στον υπολογιστη και άνοιξα το iTunes οπου διαπιστωσα πως το αναγνωρίζει κανονικά. Τι να κανω?
KINGLUCAS Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλημερα. Αντιμετωπιζω την τελευταία ώρα ένα θέμα με το iPad. Οσο ήμουν στο safari ξαφνικά έκανε ένα restart και κολλήσε στο logo της apple. Το συνεδεσα σε φορτιστη και κανει όλη την ώρα τον ηχο που κάνει όταν φορτίζει αλλά δεν ξεκολλουσε απο το logo. Μετα το συνεδεσα στον υπολογιστη και άνοιξα το iTunes οπου διαπιστωσα πως το αναγνωρίζει κανονικά. Τι να κανω? https://support.apple.com/en-us/HT204306
technology_guy Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μα δεν εχω ξεχασει τον κωδικο. Πηγα να μπω στο insomnia απο το safari και μπαινει σε κατασταση επανεκκινησης. Αυτη τη στιγμη ειναι ανοιχτο ομως εχει κολλησει στο logo της apple.
technology_guy Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αυτο θα χρειαστει ίντερνετ? Μήπως να περιμένω να τελειώσει η μπαταρία?
technology_guy Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μετα τα περναει απο το iTunes ολα?
technology_guy Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το εφτιαξα με hard reset. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα