giannisag17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Να ξερετε οτι τις περισσοτερες φορες τα αντιλιακα με δεικτη προστασιας 30 εχουν μεσα κρεμα η οποια εχει δεικτη 50...Απλα φτιαχνεται το 50αρι και μπαινει και σε συσκευασια που απεξω γραφει 30...
alxlightning Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 λοιπον πηγα διακοπες και δοκιμασα καποια αντιηλιακα, κατεληξα ότι με βολεψε παρα πολύ της frezyderm το spray antiseb spf30.καθολου λιπαρο, πιο λεπτορευστο από οσα δοκιμασα και βοηθαει με ακμη σωματος αν εχετε (πλατη πχ) θελω στ αληθεια ένα lifetime supply σε ΟΛΑ τα προιοντα frezyderm Καμιά φορά βάζω και από αυτές που προστατεύουν από την ακτινοβολία των WiFi κτλ. τι είναι αυτό?!?!?!??! 1
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Πήρα και δοκίμασα αυτά εδώ. Yay! Προς το παρόν δεν έχω καεί! [ATTACH]1724598[/ATTACH] 2
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Garnier χρησιμοποιούσα λαδι με προστασια και πραγματικα κανει δουλιτσα, αφου εχω λευκή επιδερμίδα και μαυριζα χωρις να καίγομαι
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Πάντως κάποιοι χρησιμοποιούν πάντα το αντιηλιακό του άλλου.Δεν αγοράζουν ποτέ δικό τους. 2
The_Judas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μια χαρά είναι το garnier. Προτιμώ γενικά σε γαλάκτωμα παρά σε νερουλό σπρέι ή λάδι.
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πειτε με υπερβολικο αλλα με τον ηλιο ειμαι πολυ πολυ προσεκτικος
24LykoS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Για πρόσωπο πάντα απο εταιρείες Lancome,Clinique,Siseido κλπ για σώμα caroten ή Φαρμακείο.Δυστυχώς τα σουπερ μαρκετ δεν κάνουν σωστη συντηριση των προιοντων συν πουλάνε τα περσινα και προπερσινα... Ο ήλιος δυστυχώς γερναει το δέρμα,το έχω παρατηριση στην φάτσα μου τα τελευταία χρόνια χαχα Ομως να θυμόμαστε τα αντιλιακά τα βάζουμε 20-30 λεπτα πριν την έκθεση και ανανεώνουμε ανάλογως τον δεικτη προστασίας πχ ενα 30αρι μας καλύπτει για 2-3 ώρες κατα την έκθεση :-D
MasterX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 επαιζε και αυτη η καλη προσφορα μεχρι προχτες στα 8.50ε.... τωρα πηγε 9.50 KORRES - ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Αντηλιακό Γαλάκτωμα με γιαούρτι για πρόσωπο & σώμα SPF50+ (150ml) & ΔΩΡΟ Αντηλιακή Κρέμα προσώπου με γιαούρτι SPF50+ (50ml)
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Πήρα για το φίλο μου αυτό εδώ (Vichy Soleil SPF 50) που έχει πολύ ανοιχτόχρωμη και ευαίσθητη επιδερμίδα, καίγεται με το παραμικρό. Είναι πολύ ελαφρύ, δεν έχει έντονο άρωμα, αφήνει μια αύρα δροσιάς, είναι μη λιπαρό και η φάση με το on/off κουμπάκι είναι πρακτική μιας και δεν έχει καπάκι να το χάνεις ή να σου τρέχει. Αν δεν έχεις θέμα με καψίματα, προτίμησε κάποιο λάδι από αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω.. 2
opera Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Συνήθως κανένα γιατί πηγαίνω μετά τις 17:00, αλλά αν βάλω θα είναι χωρίς titanium dioxide.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα