Προς το περιεχόμενο

Microsoft Lumia 640 XL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

stavrakas1

καλησπερα σας εχω το Microsoft Lumia 640 XL 3G Dual εδω και 2 βδομαδες και οταν το βαζω για φορτιση αμεσως μου βγαζει μια ειδοποιηση οτι η φορτιση ειναι αργη και να βαλω τον δικο του φορτιστη και αργει να φορτισει, εντωμεταξυ τον δικο του φορτιστη βαζω αλλα και αλλους 2 φορτιστες που εχω βαλει παντα την ιδια ειδοποιηση μου βγαζει. μηπως γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

μμμ θα πιασει; σου εχει τυχει και εσενα;

όχι δεν μου έχει τύχει.

Δοκίμασε επαναφορά για να δεις μηπως ειναι θέμα λογισμικού.

Υπάρχει περίπτωση να ειναι Hardware το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

όχι δεν μου έχει τύχει.

Δοκίμασε επαναφορά για να δεις μηπως ειναι θέμα λογισμικού.

Υπάρχει περίπτωση να ειναι Hardware το θέμα.

θα το κανω να δω. ισως να επηρεαστηκε γιατι την ιδια μερα που το πηρα εκανα αναβαθμιση σε windows 10 απο τα windows 8.1 που ειχε 

Δημοσ.

θα το κανω να δω. ισως να επηρεαστηκε γιατι την ιδια μερα που το πηρα εκανα αναβαθμιση σε windows 10 απο τα windows 8.1 που ειχε 

εφοσον εκανες την αναβαθμιση θελει 100% επαναφορά το τηλέφωνο.

Δημοσ.

παιδια... εκανα επαναφορα στης εργοστασιακες ρυθμίσεις  οπως λεει ο χρισταρας και διορθώθηκε το προβλημα τωρα δεν μου λεει οτι η φορτιση ειναι αργη και διορθωθηκε και αλλο ενα προβληματακι που δεν με ακουγαν καλα οταν μιλουσα με handsfree ακουστικα .. :)  :)

• Like 2
Δημοσ.

Παντως και εμενα και σε 535+640xl αμμεσως μετα την αναβαθμιση μου το εμφανιζε.

Στο καπακι hard reset και στρωσανε.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κατι λαθοσ κανετε το 640 εχο παρη τρια και κανενα δεν μου το κανει αυτο το κινιτο δεν υπαρχει ειναι κοριφη εφυγα απο το αντροιτ ειχα το s5 και ολο  μου κολαγε τα windows ειναι το καλιτερο λογισμικο

Δημοσ.

Mπραβο ρε Τοληςγκαστον που το βολευτηκες τοσο πολυ το τηλεφωνο αλλα για πες μου τι θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει λαθος στο περασμα των win10 εφοσων ειναι αυτοματοποιημενη διαδικασια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αμήχανη στιγμή που τρεις συσκευές από το 0,7 τοις εκατό των wp τις έχει πάρει ο Τοληςγκαστον.

Επεξ/σία από Belisarius
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...