matrixtv1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδιά είπα να ανοίξω το παλιό μου λάπτοπ για να πάρει λίγο αέρα αλλά δεν φόρτωνε τα windows και έκανε έναν ήχο σαν bippppppp έκανα το start-up test απο το bios η μνήμη μια χαρά ο δίσκος όμως έλεγε replace οπότε επειδή δεν είχα άλλο σκληρό να βάλω είπα να βάλω τα windows σε έναν εξωτερικό Ο οποίος δεν ήταν bootable ετσι μετά απο πολυ ψάξιμο βρήκα αυτό http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7-to-usb-external-hard-drive-must-read/ ακολουθησα Όλες τις οδηγίες (εκτός από το σημείο που έλεγε να κάνω reboot) απλά το έβγαλα και πήγα να το βάλω στο παλιό λάπτοπ το ανοίγω και διαλέγω απο το bios να ξεκινήσει με αυτόν πάει να ξεκινήσει και ξαφνικά κολλάει και κάνει πάλι ένα bippppppp alla μόλις τον βγάλω σταματάει τι έχει ρε παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κανείς??Ευχαριστώ. Δεν κατάλαβα κάτι.Πρέπει τα Waik files και Windows files πρέπει να είναι μέσα στον σκληρό ή στην επιφάνεια Εργασία του υπολογιστή στον οποίο κάνω την δουλειά??
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ο οδηγός αυτός είναι για να τα έχεις τα win στον Η/Υ που κάνεις την διαδικασία,δεν μεταφέρεται σε άλλον Η/Υ,μπορεί να μην είναι από αυτό το πρόβλημα σου,δες στο εγχειρίδιο ή ψάξε στο net για beepcode του laptop σου μπας και καταλάβεις που είναι το πρόβλημα. Μπορεί απλά να μην βρίσκει μονάδα εκκίνησης. Πρέπει να κάνεις αυτά: http://www.howtogeek.com/196817/how-to-create-a-windows-to-go-usb-drive-without-the-enterprise-edition/ Τα αρχεία waik είναι μόνο για να γίνει η δουλειά και δεν χρειάζονται μετά.
matrixtv1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να το κάνω με Windows 7?επειδής Ο σκληρός που έχω δεν είναι bootable δοκιμασα και αυτο εδω http://bootableusb.net/make-bootable-external-hdd-install-windows-78/ αλλα παλι οταν διαλεγω να αρχιζει απο τον εξωτερικο σκληρο ξεκιναει την φορτοση των αρχειων windows και μετα κολαει και σκαει παλι το beep αλλα μολις ωγαζω τον σκληρο απο το usb σταματαει ο ηχος αλλα ο υπολογιστης μενει κολημενος μετα μολις τον βαζω παλι μετα απο λιγο αρχιζει παλι το beep
Xristaras12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 δεν ξέρω ισως εγω να μην καταλαβαινω καλά,αλλα θες να περάσεις windows σε εξωτερικό δισκο και να εκκινει το συστημα απο εκει; αν ναι απλα δεν γινεται.
matrixtv1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ναι αυτό εννοώ άκυρο λοιπόν. Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Οι εξωτερικοί δίσκοι είναι στην ουσία όπως οι εσωτερικοί δίσκοι, απλά είναι συνδεμένοι σε θήκη που έχει έναν ελεγκτή usb. Οπότε μπορείς να ανοίξεις το κουτί, να βγάλεις το δίσκο και να τον συνδέσεις εσωτερικά στο λάπτοπ. Εκτός αν ο δίσκος είναι 3.5'' και δε χωράει στο λάπτοπ, οπότε άκυρο. Εγώ όμως θα σταθώ στο σημείο του μπιπ. Δεν κάνουν έτσι συνήθως τα λάπτοπ για τον δίσκο. Όπως είπε ο ELF παραπάνω, ψάξε στο google για το μοντέλο του λάπτοπ σου και τις λέξεις beep codes. Μετά προσπάθησε να μετρήσεις τα beep και πόσα κοντά και μακριά κάνει και δες τι σημαίνει αυτό για το λάπτοπ σου.
matrixtv1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 o εξωτερικοςδισκος οταν τον ανοιξα και τον εωγαλα απο τη θηκη ειδα πως δεν ειναι ιδιος με αυτον το λαπτοπ οι ενωσεις ειναι διαφορετικες γιατι ο εξωτερικος εχει πινακια ενω του λαπτοπ εχει κατι οπος εχου μνημμεσ ραμ επισης το μπιπ δεν μπορω να το μετρισο καθος εινναι σινεχομενο και δεν σταματαει παρα μονο οταν τον σβησω.
micos000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πιθανόν του λάπτοπ είναι sata ενώ στον εξωτερικό έχεις pata (ide) δίσκο. Αν είναι έτσι, δυστυχώς δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.
TheELF Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πολλές φορές οι εξωτερικοί έχουν και adaptor στης επαφές οπότε κάνε προσεκτικά σαν να τραβάς μπας και έχει και το δικό σου.
matrixtv1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Πολλές φορές οι εξωτερικοί έχουν και adaptor στης επαφές οπότε κάνε προσεκτικά σαν να τραβάς μπας και έχει και το δικό σου. τι εννοείς?
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 τι εννοείς? http://i.imgur.com/C8RAuks.jpg βεβαια αυτός ειναι 3.5 αρης δισκος.
tarantules Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 δεν ξέρω ισως εγω να μην καταλαβαινω καλά,αλλα θες να περάσεις windows σε εξωτερικό δισκο και να εκκινει το συστημα απο εκει; αν ναι απλα δεν γινεται. Έλα όμως που γίνεται....
micos000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 τι εννοείς? Κοίτα. Αν ο εξωτερικός σου είναι όποως ο pata στην φωτογραφία που σου έδειξα παραπάνω τότε αστο καλύτερα.
matrixtv1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ετσι ειναι αρα το αφηνω.Ευχαριστω για την βοηθεια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα