tyf Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλήμερα. εχω φαει ενα κολλημα με την cpu. την εχω στα 4500 αλλα με τους παλιους drivers την εβαζα απο 2500- εως 4500 οποτε οταν το μηχανημα καθοταν επεφτε η συχνοτητα. τωρα με τους crimson δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. πως μπορω να το κανω??
nikos1982 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 αν εχεις ενεργοποιηση το cool n quit απο το bios θα ρίχνει την συχνότητα.δεν χριαζεσαι τους drivers για να το κανεις αυτο.
Ghost007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 ειναι ενεργοποιημενο αλλα δεν το κανει. μηπως δεν μενει στο idle και κατι δουλευει στο παρασκηνιο...για δες την χρηση του cpu καθεται στο 0% ... γιατι αλλιως λιγο κουλο αυτο που λες...κατι ισως εχεις πειραξει στο βιος και εχεις κλεισει καποια επιλογη ενεργειας ισως...
Xristaras12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 πήγαινε στη διαχείριση ενέργειας και βάλε ελάχιστες επιδόσεις 5%. 1
tyf Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 θα το ξανακοιταξω. οχι στο idle μπαινει κανονικα. Τελικα παιδια το βρηκα ειναι απο εδω. σε windows 10. επιλεγεις max percen και low percenτ τις συχνοτητας.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αν παίζεις με manual ρεύμα στα 4.5 ghz και όχι με offset ρεύμα είναι λογικό να μην πέφτει η συχνότητα, με manual ρεύμα το cnq απενεργοποιείται. Αν θες να ρίχνει τα 4.5 σε idle βάλε το ίδιο ρεύμα αλλά με offset, πρόσθεσέ το δηλαδή στο στοκ και μην το βάλεις χειροκίνητα όπως πριν. Πιστεύω πως αυτό φταίει. 1
tyf Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 πως το βαζεις με offset? μια msi 970 gaming εχω δεν εχει δει επιλογη για το ρευμα εκτος του να βαλω μια τιμη. παντως τωρα ετσι το κανει. πεφτει η συχνοτητα κανονικα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Τότε ξέχασε ότι είπα και άστο έτσι, εγώ θεώρησα ότι ήταν θέμα του τρόπου που ορίζεις το ρεύμα. Για να μην σε μπερδέψω περισσότερο, θα σου πω απλά πως είσαι οκ και πως δεν χρειάζεται να πειράξεις κάτι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα