fe31h Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση Ήθελα να σας ρωτήσω μήπως ξέρει κανένας αν έληξαν την απεργία για να μπορούμε επιτέλους να δώσουμε εξετάσεις ποιοι είμαστε πόσοι είστε που περιμένετε αυτό.. Ρώτησα μια κοπέλα και με είπε πως εδωσε πριν 5 ημέρες αληθεύει ξέρεις κανένας τπτα ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ναι αληθεύει η κοπέλα έδωσε πριν από 5 μέρες, το έγραψαν σε πολλά site 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fe31h Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αληθεια που το διαβάσες εσύ φίλε μ δείξε μ σιτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Www.news.gr/kopela-edose-gia-diploma.true Ένα από τα πολλα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fe31h Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Χαχα μας δουλεύει ψηλοχαζη αυτό ξέρω.. Να δούμε πότε θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις.. Πόσοι είμαστε να ξεσηκωθουμε να πάμε στα υπουργεία κ ν μην τους αφήσουμε να μπουν υπερωριες για τα δεδουλευμενα τους και ιστορίες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Γιατί κάνουν απεργία οι εξεταστές; Επειδή δεν ανεβαίνει η μίζα με βάση τον πληθωρισμό; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fe31h Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Απεργία κάνουν οι εξεταστές για πορεία παντού και σε ότι διπλωμα θες τπτα δεν μπορείς να βγαλεις πρέπει λέει να πάρουν τα χρήματα τους λες κ δεν τα περνούν από λαδωματα κλπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Απ' ότι κατάλαβα, οι εξετάσεις γινόταν εκτός ωραρίου (μετά τις 2 το μεσημέρι πχ), γιατί οι εξεταστές έχουν και "πρωινή" δουλειά γραφείου. Τις ώρες αυτές λοιπόν που δουλεύουν εκτός ωραρίου δεν τις έχουν πληρωθεί εδώ και καιρό και γι αυτό και η απεργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εδωσαν καποιοι στον Πειραια, και για καναδυο μερες στο υπουργειο, στην Εθνικη Αμυνα. Υπαρχει μεγαλη λιστα αναμονης ομως, και δεν ξερουν ουτε οι δασκαλοι αν θα ξαναδωσουμε μετα το Πασχα. Εγω περιμενω πανω απο ενα μηνα παντως να δωσω για το διπλωμα μηχανης. Φημες λενε οτι η απεργια γινεται επειδη τους αναγκαζουν να κανουν τις εξετασεις εκτος εδρας, οποτε δεν ειναι ευκολο να λαδωθουν, επειδη οι δασκαλοι και οι εξεταστες ειναι αγνωστοι μεταξυ τους. Δεν ξερω αν αληθευει, αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xifiassamsung Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εδωσαν καποιοι στον Πειραια, και για καναδυο μερες στο υπουργειο, στην Εθνικη Αμυνα. Υπαρχει μεγαλη λιστα αναμονης ομως, και δεν ξερουν ουτε οι δασκαλοι αν θα ξαναδωσουμε μετα το Πασχα. Εγω περιμενω πανω απο ενα μηνα παντως να δωσω για το διπλωμα μηχανης. Φημες λενε οτι η απεργια γινεται επειδη τους αναγκαζουν να κανουν τις εξετασεις εκτος εδρας, οποτε δεν ειναι ευκολο να λαδωθουν, επειδη οι δασκαλοι και οι εξεταστες ειναι αγνωστοι μεταξυ τους. Δεν ξερω αν αληθευει, αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση. Ειδες ανθρωποι τωρα,για 150-200 ευρω βγαζουν τον οποιοδηποτε στο δρομο,απτον ασχετο μεχρι τον ψυχοπαθη που θελει να βγαλει διπλωμα ΠΕΙ λεωφορειου πχ. Κ εχουν τη συνειδηση να ασκουν το "επαγγελμα" αυτο κατ εξακολουθηση,κ να απεργουν κ ολας. Κ ολα αυτα εις γνωσει των υπευθυνων,αφου κ η τελευταια πετρα ξερει τη διαδικασια χορηγησης διπλωματων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν χρειάζεσαι δίπλωμα στην Ελλάδα.Μόνο το κλειδί του αυτοκινήτου και χρήματα για βενζίνη.Ούτως η άλλως 1 στους 10 οδηγεί σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannistsolas Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μειναμε δηλαδη με το που.. εμ με το αμαξι στο χέρι. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Απ' ότι κατάλαβα, οι εξετάσεις γινόταν εκτός ωραρίου (μετά τις 2 το μεσημέρι πχ), γιατί οι εξεταστές έχουν και "πρωινή" δουλειά γραφείου. Τις ώρες αυτές λοιπόν που δουλεύουν εκτός ωραρίου δεν τις έχουν πληρωθεί εδώ και καιρό και γι αυτό και η απεργία. Δυο παιδια μου που εδωσαν (το πιο προσφατο πριν 5 χρονια) πρωι κατα τις 10 εδωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αναλόγως τη διαθεσιμότητα των εξεταστών.Εγω πρίν 8 μήνες που έδώσα στις 15:30 το μεσημέρι αλλά συγκεκριμένα άρχισα στις 17:00 (ήμουν 2ος στην σειρά), άργησε ο 1 εξεταστής πάνω απο 30 λεπτά να έρθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 εγώ είχα δώσει 10 το βράδυ, τους περίμενα να τελειώσουν τις μπύρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα