denisbarko Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Χαίρετε. Αφού ολοκληρώθηκαν οι βάσεις, domain, host, db, ftp και webserver, ήρθε η ώρα για λίγο newbie-web development. Θέλω να στήσω έναν μικρό mail server που μπορεί αργότερα να προστεθεί και webmail access. Για αρχή θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο antivirus και spam filter για να ελέγχονται τα mail και αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω IMAP μόνο ή/και POP3. Μέχρι στιγμής με μια γρήγορη ματιά για antivirus σκέφτομαι να εγκαταστήσω το ClamAV και για spam το SpamAssassin. Για το μελλοντικό webmail, σκεφτόμουν να βάλω το roundcube, το οποίο χρησιμοποιεί και το ΤΕΙ Αθήνας btw. Ότι software βάλω θέλω να είναι freeware ή/και open source. Το SpamAssassin είναι υποψήφιο καθώς είναι της Apache, όπως και ο WebServer. Επίσης να αναφέρω πως επειδή ο webserver είναι σεταρισμένος με αυθεντικά Windows Server 2012 και θα ήθελα όποια συμβουλή ασφαλείας μπορεί/θέλει κάποιος να δώσει. Δεν έχω βάλει Linux γιατί δεν έχω ιδέα και δεν έχω χρόνο πλέον να μπω στο τριπάκι να μάθω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα